Da ali Džumhurija nije DžamahirijaDžamahirija znači republika... Džumhurijet na turskom...
Qaddafi je napravio novu reč kombinovavši Džamahir + Džumhurija
To bi onda označavalo njegovu idealnu upravu radnih masa, iz njegove zelene knjige
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da ali Džumhurija nije DžamahirijaDžamahirija znači republika... Džumhurijet na turskom...
Da ali Džumhurija nije Džamahirija
To bi onda označavalo njegovu idealnu upravu radnih masa, iz njegove zelene knjige
Koliko ste bili u kujcu, kad ni zrnevlje za golube nisi imao. Jesi li pohasao ljubimce. Zakuni se Alahom da nisi. Svaki vjernik se boji Alahove odmazde.Mašala...eh konja još nisam imao, ali od tih malih sam skoro sve imao...Cak sam prije rata imao i golubove poštare, ali sam ih morao pustiti, nije bilo žitarica 1992/1993....
Sta se djela hrvatska omladino SriJema i Backe?Dobro vece, smena zavrsena.
Thanks. Ja sam Šaria sudijom, pa znam.Aaaa, ako ti kažeš, let it be!
Koliko ste bili u kujcu, kad ni zrnevlje za golube nisi imao. Jesi li pohasao ljubimce. Zakuni se Alahom da nisi. Svaki vjernik se boji Alahove odmazde.
Da ali Džumhurija nije Džamahirija
Da, ta reč se primila početkom devedesetih.У нашему модерному парлансу, све већински муслиманске државе су 'џамахирија'.
То важи за монархије као што је СА, исламске републике као што је Иран, секуларне републике као што је Бангладеш, и све између.
eo idem na pelin. ti?Sta se djela hrvatska omladino SriJema i Backe?
Da, ta reč se primila početkom devedesetih.
Znači da rekapituliram, džumhurija znači republika (dakle ne šerijat), a džamahirija je ludački sistem marksizma koji je izumeo al-gadafi.
A u SRJ džamahirija znači "verska država."
To pokazuje još jednom da se u SRJ barata lažima kao način života
Ako, ja u grckom restoranu, pored Nisave, tamanim lososa crvenog, malo vina, taziki....malo jace i kaloricnije, ali nek ide zivot.eo idem na pelin. ti?
Radim za hr kompaniju malo.Ako, ja u grckom restoranu, pored Nisave, tamanim lososa crvenog, malo vina, taziki....malo jace i kaloricnije, ali nek ide zivot.
Sta radis u ovom nasem protektoratu Srbistanu?
Srbija je ortodoksna teokracija, pravoslavna dzamahirija sa sismisima, tkoji se za sve pitaju i uvazavaju. Boze prosti, ko sluge u crnom, ovog drugog, i sve obrede u ponoc rade, nije li to simptomaticno.Da, ta reč se primila početkom devedesetih.
Znači da rekapituliram, džumhurija znači republika (dakle ne šerijat), a džamahirija je ludački sistem marksizma koji je izumeo al-gadafi.
A u SRJ džamahirija znači "verska država."
To pokazuje još jednom da se u SRJ barata lažima kao način života
Cuo sam da obavjestajno-sigurnosna agencija SOA dobro placa, i da vrbuje tvoje sunarodnjake, na ekonomsko-financijskom podrivanju, te botovanju.Radim za hr kompaniju malo.
Jer nema ljudi, ostale stare olupine, sto sede po klupicama, i pricaju o vremenima "prohujalo sa vihorom"...unuci im po vecim centrima i EU.Da rezimiramo u Beogradu su toliki kolapsi i saobracajne guzve da odredjeni vozaci voze svoje automobile kroz parkove po trotoarima da bi skratili vreme provedeno u saobracaju....
Vratimo se na temu
Nema takvih problema u ostatku Srbije uglavnom
Ti samo ne umeš da razumeš šta ljudi ovde pišu. Niko nije nikad rekao da nema gužvi,. već da neki od nas nemaju problem sa gužvama, iako žive u Beogradu. A Sizif je dao primer kad ideš na podsao u najstrožiji centar iz Zemuna.Kaze Sizif u Beogradu nema guzve i svuda se stize za 15 minuta.
Kad ono medjutim narod kaze drugacije
Pa to je tako vec nekoliko godina. Pozivam sve da dodju i da prodju Drajzerovom radnim danom oko 8:00, za putovanje od 15min vikendom, ista destinacija 1,5h. A kad je utakmica na nekom od stadiona, onda se samo pimolite jer pored gužve, vožnja traje i po 2-3h.
(Nikola, 29. maj 2019 18:36) ]
Realno, to zvuči kao da neko podriguje i prdi u isto vreme, dizvinete.Da ali Džumhurija nije Džamahirija
aha, bereš jagode za krvateRadim za hr kompaniju malo.

ne kukaju, lepo im...100 evrića iz švabije, 100 evrića iz švedije...na 200 evra penzije, malo li je?olupine glasaju za av i kukaju što im deca idu
Tako je, i mogu uzgred i ne razmisljajuci da zgaze nekog pesaka u toj svojoj bahatosti.Da rezimiramo u Beogradu su toliki kolapsi i saobracajne guzve da odredjeni vozaci voze svoje automobile kroz parkove po trotoarima da bi skratili vreme provedeno u saobracaju....
Vratimo se na temu
Nema takvih problema u ostatku Srbije uglavnom
Realno, to zvuči kao da neko podriguje i prdi u isto vreme, dizvinete.
pa okej ondane kukaju, lepo im...100 evrića iz švabije, 100 evrića iz švedije...na 200 evra penzije, malo li je?