- Poruka
- 29.135
Па научно доказано да гледање у женске груди мушкарцима продужује животни векA sise?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па научно доказано да гледање у женске груди мушкарцима продужује животни векA sise?![]()
Како видим плочице су се мало више стањиле па треба да се замене
Ne ispod miške jer nema nešto punoSensiša, je l se briješ ispod miške i onduliraš jaja?
Lakske je otvoriti prozor ili upaliti klimuSve se skida...
Draze mi da gledam u lubenice jos one zuteПа научно доказано да гледање у женске груди мушкарцима продужује животни век
Ubit ce te propuh cccccccLakske je otvoriti prozor ili upaliti klimu
Aj na kafu ? Ti do prozoraUbit ce te propuh ccccccc
Ne znam u HR ali u Srbiji je kulInace oboje smo Dalmosi![]()
Mada kad sam bio na svadbi u Zagrebu pre 2 nedelje Falmatians united ludilo napraviliInace oboje smo Dalmosi![]()
Pa da slomim vrat,jesi ti majketi normalan,,, nisam ja jos za baciti niz prozorAj na kafu ? Ti do prozora![]()
A zivim u prizemlju, ne budi kukavicaPa da slomim vrat,jesi ti majketi normalan,,, nisam ja jos za baciti niz prozor![]()
![]()
![]()
Pusti ti to,vrat se lako slomi...A zivim u prizemlju, ne budi kukavica![]()
Eto negovacu te ako slomis vrat, nemoj sam da pijem kafuPusti ti to,vrat se lako slomi...![]()
![]()
![]()
Aj ja cu povesti mog Žuću, mačak će morati na drvoSamo ti sidi doli kod stabla pa budemo na travi pili kavicu skupa...Budem kolac ispekla i macka povela....Da nam bude veselo i drustvo sareno.....![]()
Ponese eto da se cili grad okupiSlabu kavu kuhas ccccccc
Drugi put ja donesem svoju,,, ima da te šlag uhvati kad ju srknes![]()