- Poruka
- 23.665
Па научно доказано да гледање у женске груди мушкарцима продужује животни векA sise?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па научно доказано да гледање у женске груди мушкарцима продужује животни векA sise?
Како видим плочице су се мало више стањиле па треба да се замене
Ne ispod miške jer nema nešto punoSensiša, je l se briješ ispod miške i onduliraš jaja?
Lakske je otvoriti prozor ili upaliti klimuSve se skida...
Draze mi da gledam u lubenice jos one zuteПа научно доказано да гледање у женске груди мушкарцима продужује животни век
Ubit ce te propuh cccccccLakske je otvoriti prozor ili upaliti klimu
Aj na kafu ? Ti do prozoraUbit ce te propuh ccccccc
Inace oboje smo DalmosiUbit ce te propuh ccccccc
Ne znam u HR ali u Srbiji je kulInace oboje smo Dalmosi
Mada kad sam bio na svadbi u Zagrebu pre 2 nedelje Falmatians united ludilo napraviliInace oboje smo Dalmosi
Pa da slomim vrat,jesi ti majketi normalan,,, nisam ja jos za baciti niz prozorAj na kafu ? Ti do prozora
A zivim u prizemlju, ne budi kukavicaPa da slomim vrat,jesi ti majketi normalan,,, nisam ja jos za baciti niz prozor
Pusti ti to,vrat se lako slomi...A zivim u prizemlju, ne budi kukavica
Eto negovacu te ako slomis vrat, nemoj sam da pijem kafuPusti ti to,vrat se lako slomi...
Aj ja cu povesti mog Žuću, mačak će morati na drvoSamo ti sidi doli kod stabla pa budemo na travi pili kavicu skupa...Budem kolac ispekla i macka povela....Da nam bude veselo i drustvo sareno.....
Ponese eto da se cili grad okupi i mi odavde , i ponesi šlag bolje na kafu nego u mozak.Slabu kavu kuhas ccccccc
Drugi put ja donesem svoju,,, ima da te šlag uhvati kad ju srknes