- Poruka
- 70.109
Eventualno drugarski sta?Samo eventualno drugarski
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eventualno drugarski sta?Samo eventualno drugarski
e ne znam nisu baš sveIstina.
A sve maštate da budete fantazija, zar ne?
Bilo da ste žene ili ljubavnice?
Dobro, Perfi.e ne znam nisu baš sve
neke maštaju da jesu a neke jesu
Bilo da smo žene ili ljubavnice.
Mnjao!ma kako ne bi bilo lepo,
hvala ti što me koristiš u te svrhe.
ispunila sam sva tri uslova![]()
Pa oprosti ali samo tvoje pitanje glede ove teme govori da ti baš i nisi za ženu, bar ne u ovom trenutku u kakvom si sada.Dakle...
Ljudi placaju ljubavnice, hvale se sa njima, ponosni su na njih...
Pesme se pisu, placaju se neke fantazije sa neta koje su cesto i momci iz Nigerije, nema veze... Fantazija odradi svoje na osnovu par slicica... Sluzi svojoj svrsi...
A zene? Teme obicno vezane za njih su kontra...
To je tebi kontradiktorno. Meni nije.
Može neko i egzibicije sa strane nazvati totalnom konekcijom, specijalnim razumevanjem , vanokvirnom slobodom ali to je ipak samo varanje partnera sa kojim si. Ukoliko on to zna - u pitanju je samo formalna zajednica radi produžetka vrste ili iz nekih drugih pobuda. To nije ljubav.
Ma nema na čemu.Extra kad znate šta je ljubav a šta nije
Hvala na informaciji
Ako si vec ozenjen najbolje je da trazis svalerke koje su udate jer ne pricaju o tebi drugima , dijele slike na FB itd ,zasto se podrazumijeva da je zena sama a muskarac ozenjen ?Pa to je kad se ljubav doživljava kao strast i potreba za nekim...
A u stvari, švalerka je sama većinu vremena.. osim ako ne nađe još neku zabavu pored njega, što baš zaljubljena žena i ne može... Tako da je osuđena na samoću (u tom ljubavnom smislu), dok on ne nađe vremena između ovog i onog da joj se malo posveti. Tužna sudbina. E, drugo je ako je zabole za njega. Ali to onda i nije neka strast ni ljubav ?
Sve po potrebi i zadovoljstvuLično ja, nikada ne bih pristala nekom biti ljubavnica.
Ako nisam prva, ona životna, neću mu biti ni druga.
A fantazija... Zašto da ne. Niko nikom ne može braniti da mašta.
Ko se hvali ljubavnicom ima jako nizak prag samopostovanja.Dakle...
Ljudi placaju ljubavnice, hvale se sa njima, ponosni su na njih...
Pesme se pisu, placaju se neke fantazije sa neta koje su cesto i momci iz Nigerije, nema veze... Fantazija odradi svoje na osnovu par slicica... Sluzi svojoj svrsi...
A zene? Teme obicno vezane za njih su kontra...