- Poruka
- 68.864
Kao mora 100 posto da bude to. Nema toga jbte. Gde nalazite vi te ljude? Ocu da pogledam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
100% da bude sta?Kao mora 100 posto da bude to. Nema toga jbte. Gde nalazite vi te ljude? Ocu da pogledam.
Pa ono to to ono nesto sta vec na osnovu cega zakljucis da je to ta osoba s kojom se zivi ostatak, zivota, voli svom snagom namagnetisano i td. Soulmate, sudba.100% da bude sta?
Istina.jednom u životu u nekoj svojoj fazi poželjno je da svaka žena bude ljubavnica.
šta će posle biti niko ne zna ali sve zavisi od nje i od toga da li joj kompas radi za ispravnu orijentaciju u prostoru i vremenu
jesi lepo pikio?
Po ovom paklenom letu samo fantazija , ništa drugo, od oktobra do marta može žena, a s proleća ljubavnica do sredine maja , pa opet sve ukrug.Istina.
A sve maštate da budete fantazija, zar ne?
Bilo da ste žene ili ljubavnice?
Ništa.Po ovom paklenom letu samo fantazija , ništa drugo, od oktobra do marta može žena, a s proleća ljubavnica do sredine maja , pa opet sve ukrug.![]()
Jednostavno je. Naleti osoba slucajno sa kojom ti je lepo duzi period, srecan si, kompatibilni ste, volite da zajedno budete, uz tebe je u dobru I zlu...Pa ono to to ono nesto sta vec na osnovu cega zakljucis da je to ta osoba s kojom se zivi ostatak, zivota, voli svom snagom namagnetisano i td. Soulmate, sudba.
A baš je lijepo biti naivan?Veliki je problem, I li je to makar bio, kada pravim paralele sa predhodnim besedama koje sam imao, opravdavajući svoj stav i mišljenje.
To je nezahvalan posao, jer "rušiš" tuđeg Sneška?
A do tada sta radis? Jel se vidjas s nekim ljudima ili?Jednostavno je. Naleti osoba slucajno sa kojom ti je lepo duzi period, srecan si, kompatibilni ste, volite da zajedno budete, uz tebe je u dobru I zlu...
Oni koji jesu - razumeju.Prokletstvo je svaki iskorak van prosčenog?
Biti više lep ili mudar?
Ili je to samo percepcija i ličan stav, jednog introverta?Oni koji jesu - razumeju.
Oni koji nisu - se upinju?.upenjemo se svo - manje ili više, jer nam je, svima, potrebna potvrda drugih?
Nezgodno je kada je potvrda drugih, kao kod ekstroverta, jedino merilo?
Onih koji su ono što jesu - sebe zarad, a ne zbog dugih.Onima čiji su glič; potpuna i jedinstvena greška, u ovom svetu iskopiranih ljudi i onih koji se povode primerom drugih.
Osnovano sumnjam da ovaj brak nije uspeo.Pišemo otvoreno jer je forum o ljubavi i sexu. Mogu da prećutim to što sam napisala, obično i ne pišem to. Ali gledajmo stvari mudro i racionalno.
Kada sam ja pregovarala u vezi sa brakom, on mi reče ja uopšte ne mogu da ti garantujem da ćeš biti jedina žena u mom životu. Čak, siguran sam da nećeš. Pošto za partnere biram osobe koji su dovoljno zreli da se ne igramo igre mačke i miša, tako nešto sam i očekivala da čujem. Meni je to zvučalo sasvim ok. Znači, on je tad imao 28, šta treba da kaže, zaklinjem se na doživotnu vernost? Kakav je to žiuivot u kojem bi ceo bio samo sa mnom i ne gledao nikog drugog? A u stvari, oboje uopšte nismo promiskuitetni, niti nam je to bio problem, nego razumno govoreći, šta je bilo loše u tome što je rekao? Ništa. Podržavam. Život je tu da se voli, živi.. A ne da se spojimo kao vezane vreće. Ok, neko to voli, dobro. Nikoga je ne ismejavam niti osuđujem. Samo navodim i drugačiji način gledanja na stvari.
Samo eventualno drugarskiA do tada sta radis? Jel se vidjas s nekim ljudima ili?