- Poruka
- 93.914
Da li je bacanje krivice na Vučića za sve i svašta propaganda ili slepilo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja to ne vidim. Ono što vidim je da uspešno žonglira sa velikim igračima i još ga ni jedan nije zgazio.Vucici sta god pipne usere.
Teska neznalica
Da, samo ga gurnu u zadnji red i pisaju po njemu bukvalno.Ja to ne vidim. Ono što vidim je da uspešno žonglira sa velikim igračima i još ga ni jedan nije zgazio.
истина, реалност, одговорностDa li je bacanje krivice na Vučića za sve i svašta propaganda ili slepilo?
Podrzavas neonaciste na vlasti...sve sto rade kopiraju upravo njih, odnosno naciste.Možda su oviu što ga "okrivljuju" i za očigledne gluposti ustvari botovi koji hoće na taj način da obesmisle pravi problem?
Pa nije zato sto je Super Hik.Uzima od siromasnih Srba da bi dao bogatima.Ja to ne vidim. Ono što vidim je da uspešno žonglira sa velikim igračima i još ga ni jedan nije zgazio.
Zavisi od situacije do situacije, mada upotno mi je šta kod nas u zemlji nije propagandno ili blaćenički/ostrašćeno orijentisano?Da li je bacanje krivice na Vučića za sve i svašta propaganda ili slepilo?
Sve sto kontrolise zapisha....tako prepoznas ....ako nije imao vremena ili mu nije zapelo za oko , onda jos funkcionise..Pa Vučić deluje kao lik koji voli baš sve kontrolisati pa i sport. E sad da li on zaista sve kontroliše ili je to samo takva slika ostaje misterija.![]()
Ni jedno ni drugo.Da li je bacanje krivice na Vučića za sve i svašta propaganda ili slepilo?
Po koju cenu, o bože? Tako što rasprodaju i kradu sve? Daju i drugima da se ugrađuju i kradu od većih igrača daje svakom sve. Super žongliranje ALI SA NAŠOM IMOVINOMJa to ne vidim. Ono što vidim je da uspešno žonglira sa velikim igračima i još ga ni jedan nije zgazio.
Tako je.Po koju cenu, o bože? Tako što rasprodaju i kradu sve? Daju i drugima da se ugrađuju i kradu od većih igrača daje svakom sve. Super žongliranje ALI SA NAŠOM IMOVINOM
зашто је на себе преузео све послове и што му није место он је ту.Da li je bacanje krivice na Vučića za sve i svašta propaganda ili slepilo?
Ок бори се подржавам само без комуњаријаде молим. Не говорим теби него свима. Доста нам је црвених они су највеће зло!Ne mogu da verujem mislim šta se piše. Dakle, da sediš i gledaš kako ti vucibatine, lopovi, kriminalci prodadoše sve, navatirali se ogromnih količina novca i sad kao eto da ćutim i budem mirna? Sve što su zidali sadje klimavo I Ne valja, au sve su se golemo ugradili. Odem u zemunsku bolnicu raspada se sve, niko neće da radi za tako male pare, ljudima ne daju vode, a onda gledamo njihove patike od hiljadeeura... Da li su normalni pitam se oni koji ne vide sve to, koji ne osećaju nikakvu pripadnost ovoj zemlji, odgovornost za zemlju i naraštaje, bilo Šta.
Ne, I onda kažu politika. Ma nije politika to je zlo, rasprodaja, krađa.
Pa slažem seОк бори се подржавам само без комуњаријаде молим. Не говорим теби него свима. Доста нам је црвених они су највеће зло!
Jel ti ideš po logici: obzirom da je predsednik, svi su ljudi njegovi?On se sam podmeće. On je sam mirođija. On se sam upleo u ovo sa studentima. On i njegov brat kontrolišu tržišta svega. Znači, on se sam nameće da je odgovoran zato za sve. Čak se otkrilo Dai kod te famozne železničke stanice je njegova osoba iz predsedništva upravljala sastancima
A za sve što je dobro u Srbiji, opet je on "kriv"?зашто је на себе преузео све послове и што му није место он је ту.
значи, за све ово он је крив , али ми треба да се дозовемо памети и схватимо да је кривица у нама.