Da li je bacanje krivice na Vučića za sve i svašta propaganda ili slepilo?

Pa Vučić deluje kao lik koji voli baš sve kontrolisati pa i sport. E sad da li on zaista sve kontroliše ili je to samo takva slika ostaje misterija. :lol:
Sve sto kontrolise zapisha....tako prepoznas ....ako nije imao vremena ili mu nije zapelo za oko , onda jos funkcionise..

On ti je kao homer simpson,samo zeljan da sve radi , ali ga uvek uhvati dremez dok radi...
Zato sumnjam da je sahisa i da je inteligentan....brate nema taj eho , taj smek..
Kad si inteligentan, ti cak i kad udjues u WC osavis vibraciju da si inteligentan...ozbiljno bez zezanja..
Detalj te otkrije..

Ja to ne vidim. Ono što vidim je da uspešno žonglira sa velikim igračima i još ga ni jedan nije zgazio.
Po koju cenu, o bože? Tako što rasprodaju i kradu sve? Daju i drugima da se ugrađuju i kradu od većih igrača daje svakom sve. Super žongliranje ALI SA NAŠOM IMOVINOM

Ne mogu da verujem mislim šta se piše. Dakle, da sediš i gledaš kako ti vucibatine, lopovi, kriminalci prodadoše sve, navatirali se ogromnih količina novca i sad kao eto da ćutim i budem mirna? Sve što su zidali sadje klimavo I Ne valja, au sve su se golemo ugradili. Odem u zemunsku bolnicu raspada se sve, niko neće da radi za tako male pare, ljudima ne daju vode, a onda gledamo njihove patike od hiljadeeura... Da li su normalni pitam se oni koji ne vide sve to, koji ne osećaju nikakvu pripadnost ovoj zemlji, odgovornost za zemlju i naraštaje, bilo Šta.

Ne, I onda kažu politika. Ma nije politika to je zlo, rasprodaja, krađa.

Da li je bacanje krivice na Vučića za sve i svašta propaganda ili slepilo?
зашто је на себе преузео све послове и што му није место он је ту.
значи, за све ово он је крив , али ми треба да се дозовемо памети и схватимо да је кривица у нама.

Ne mogu da verujem mislim šta se piše. Dakle, da sediš i gledaš kako ti vucibatine, lopovi, kriminalci prodadoše sve, navatirali se ogromnih količina novca i sad kao eto da ćutim i budem mirna? Sve što su zidali sadje klimavo I Ne valja, au sve su se golemo ugradili. Odem u zemunsku bolnicu raspada se sve, niko neće da radi za tako male pare, ljudima ne daju vode, a onda gledamo njihove patike od hiljadeeura... Da li su normalni pitam se oni koji ne vide sve to, koji ne osećaju nikakvu pripadnost ovoj zemlji, odgovornost za zemlju i naraštaje, bilo Šta.

Ne, I onda kažu politika. Ma nije politika to je zlo, rasprodaja, krađa.
Ок бори се подржавам само без комуњаријаде молим. Не говорим теби него свима. Доста нам је црвених они су највеће зло!

Ок бори се подржавам само без комуњаријаде молим. Не говорим теби него свима. Доста нам је црвених они су највеће зло!
Pa slažem se
Samo je nezgodno što naši ljudi čim čuju nešto što im se alo ne dopada odmah se povlače. Gledajte dela ne reči. Dajmo šansu.

On se sam podmeće. On je sam mirođija. On se sam upleo u ovo sa studentima. On i njegov brat kontrolišu tržišta svega. Znači, on se sam nameće da je odgovoran zato za sve. Čak se otkrilo Dai kod te famozne železničke stanice je njegova osoba iz predsedništva upravljala sastancima
Jel ti ideš po logici: obzirom da je predsednik, svi su ljudi njegovi?

зашто је на себе преузео све послове и што му није место он је ту.
значи, за све ово он је крив , али ми треба да се дозовемо памети и схватимо да је кривица у нама.
A za sve što je dobro u Srbiji, opet je on "kriv"?

Back