Da li je 5. oktobar bio ''obojena revolucija'' i da li je Kostunica bio trojanski konj za Zareta i njegovu periku?

Nikita Kulganov

Buduća legenda
Poruka
37.596
Autorska tema
Na tv sa nacionalnom frekvencijom se razgalamili najveci srpski politicki analiticar - Bokan, Krstic, Palma.Dragan J Vucicevic Sima Spasic, Drecun...i tvrde da je 5. oktobar bio ''obojena revolucija'' i da je Kostunica bio konj trojnaski ? Kao za vreme Milosevica je Srbija bila zemlja vecnog proleca, sve je bilo jul, kul...Otvarali su se Bambilendi, standar je stalno rastao ( porodici Milosevci ) i onda jednog dana se pojavio neki dos uz pomoc Vatikana, Cije, raznih centara moci, prevarili narod izveli na ulice i izveli obojenu revoluciju ?
Ne secam se da je bas bilo tako
:think:

Autorska tema
Na tv sa nacionalnom frekvencijom se razgalamili najveci srpski politicki analiticar - Bokan, Krstic, Palma.Dragan J Vucicevic Sima Spasic, Drecun...i tvrde da je 5. oktobar bio ''obojena revolucija'' i da je Kostunica bio konj trojnaski ? Kao za vreme Milosevica je Srbija bila zemlja vecnog proleca, sve je bilo jul, kul...Otvarali su se Bambilendi, standar je stalno rastao ( porodici Milosevci ) i onda jednog dana se pojavio neki dos uz pomoc Vatikana, Cije, raznih centara moci, prevarili narod izveli na ulice i izveli obojenu revoluciju ?
bila je obojena revolucija naravno...ali postojao je opravdani bunt naroda protiv režima Slobodana Miloševića...
a te obojene revolucije se lako prepoznaju po ikonografiji..ona stisnuta pesnica što je gurao Otpor ti je čest simbol u tim obojenim revolucijama...
to dal je Koštunica imao apsolutnu većinu glasova nikad nećemo saznati...vrlo je moguće da nije...da mu je malo falilo...

Autorska tema
Znas kako vratili su se na vlast ti koje smo rusili 5. oktobra, pa nije ni cudo to sto pricaju ČP

Овде Бокан нигде не каже да је Србија деведестих била "земља вечитог пролећа". Нити било шта слично, да је све било кул, супер, лепо, или сл.
Буквално нас лажеш у уводној поруци.

Овде Бокан нигде не каже да је Србија деведестих била "земља вечитог пролећа". Нити било шта слично, да је све било кул, супер, лепо, или сл.
Буквално нас лажеш у уводној поруци.
Procitaj sta je naslov teme i izvor koji sam ja postavio. Laze Bokan cim zine, gledaj i na Pinku i Hepiju kao dize Milosevica do neba.

Poslednja izmena od moderatora:
Autorska tema
ja se secam da je Miroslav Krisan u pijacnim kesama donosivao evre posle dvonedeljne posete madjarskoj gde je bio na brifingu
te pare su se tada delile medju opozicionarsko-otporaskom mladezi (koji su posle u demonokratiji zajahali funkcije i dan danas kao naprednjaci se samo rotiraju na svojim pozicijama)

da, moze se reci da je bila obojena revolucija finansirana sa strane

Tog oktobra je Srbija krenula nizbrdo.Hvala Bogu pa se vlast promenila.Ponovo imamo svoje "ja" ,ponovo imamo Srpsku vojsku,politiku.Vise nam ne govore sta nam je ciniti sa nasom drzavom.Vise se ne ide u strane ambasade po misljenje.
Još verujete u bajke...kad ćete odrasti?

Tog oktobra je Srbija krenula nizbrdo.Hvala Bogu pa se vlast promenila.Ponovo imamo svoje "ja" ,ponovo imamo Srpsku vojsku,politiku.Vise nam ne govore sta nam je ciniti sa nasom drzavom.Vise se ne ide u strane ambasade po misljenje.
Jedan sendvic sa podrigusom za gospodina.

Laze tvoj pink i hepi,
Нисам ја власник Пинка и Хепија, али хвала на лепим жељама.

i vredjaju i targetiraju ljude, a tek sto se oni nepristojno izaazavaju.......
Значи ако неки тамо, о којима имаш много лоше мишљење, раде нешто непристојно ружно, тонда ћеш и ти то исто да радиш.
Одлична логика.... 🙄

Нисам ја власник Пинка и Хепија, али хвала на лепим жељама.

Значи ако неки тамо, о којима имаш много лоше мишљење, раде нешто непристојно ружно, тонда ћеш и ти то исто да радиш.
Одлична логика.... 🙄
Sta je nepristojno i ruzno sto sa za Bokana rekao da je Klokan, a on za Marinuku Tepic reako da je srpski neprijatelj....bas sam isto uradio....ccccc

Sta je nepristojno i ruzno sto sa za Bokana rekao da je Klokan, a on za Marinuku Tepic reako da je srpski neprijatelj....bas sam isto uradio....ccccc

Поруке ти постају шизофрене. Коњи, перике, клокани, јул, кул, глупирање, ироније... Ово очигледно није озбиљна тема...

Поруке ти постају шизофрене. Коњи, перике, клокани, јул, кул, глупирање, ироније... Ово очигледно није озбиљна тема...
Moje poruke su duhovite u vremenu postmoderne, a tovje vreme old fashon je vec odavno proslo.

Autorska tema
nije bilo lustracije, 6. oktobra, i onda su mnogi okrenuli curak, danas isplivale ove kreature sto ih pominjes, ...

Propagandom. Mantra je bila: žuti su izdajcnici svoga, roda, mi smo patrioti. Žuti su upropastili ekonomoju, mi ćemo da je izvučemo.
Naravno, sve su slagali...
da, ali zasto su zuti predali vlast vucicu?
danas vidimo da je on izdajnik veci od najveceg zutog izdajnika
kako je moguce da vam treba decenija da shvatite koji je psiholoski profil vucica, a i generalno da neki lazu?

Ćurak značenje, definicija i primjeri

jezikoslovac.com
https://jezikoslovac.com › word

·Translate this page

DEFINICIJA. ćùrak m <G -rka, N mn -rci/-rkovi, G ćȕrākā>. DEFINICIJA. reg. ogrtač od ovčje kože s dlakom. FRAZEOLOGIJA. okrenuo ćurak (naopako) pejor.
Velika je greska sto se 30 godina provlace manje vise isti ljudi.
da, ali kako je moguce da im prolaze lazi? da je narod toliko kratke pameti?

Тајац у Скупштини на говор Вучића: Алексић развалио СНС, беснеле Кисић и Брнабић!

Dragoslav Bokan - "Opozicija je kao pirane, opustanje njih ih samo dodatno razjaruje" - (15.05.2023)​

zamisli ti da se neko bavi opozicijom? koja je to logika? vlast upravlja zemljom, ima odgovornost, a opozicija kritikuje, koriguje, a ako ne pomaze, onda ona preuzima

i sada ovaj klokan da propagira borbu protiv opozicije?> gde je tu logika, ako nije placenik pozicije, ali onaj najnizi sloj, lajavaca

Back