Da li je 13 dovoljno?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

nick_the_quick

Primećen član
Poruka
525
Imam devojku vec duze vreme,i ono,sad bi trebali da pocnemo sa sexom.Ali ona toliko trubi o velicini i stalno zbija sale u fazonu meni treba velika prangija da mi se smucio zivot.Imam osecaj da kada bude videla mojih 13 cm da ima da se razocara.Bude li nesto prokomentarisala,raskidam momentalno

nick_the_quick:
Imam devojku vec duze vreme,i ono,sad bi trebali da pocnemo sa sexom.Ali ona toliko trubi o velicini i stalno zbija sale u fazonu meni treba velika prangija da mi se smucio zivot.Imam osecaj da kada bude videla mojih 13 cm da ima da se razocara.Bude li nesto prokomentarisala,raskidam momentalno
Ma zene ne znaju sta hoce, mada mislim da ce biti vise nego zadovoljna iako masta o somalskoj k**cini

nick_the_quick:

Prijatelju ja sa mojih 20 cm nisam mogao da zadrzim onu od ***** Marije pored sebe, nemoj da se traumiras zbog velicine svaka devojka hoce razlicito pa kad se to desi onda ces videti na cemu si do tada moj ti je savet kuliraj .

QQ LL...znash , mozda je ovo moja zabluda , ali hajde...ja verujem da redovni sexualni odnosi uticu na razvoj muskosti...prosto mislim da se zbog ucestalog sexa luci vishe androgenih hormona , i taj deo tela raste...kako god...moja teorija je u praksi dokazana sa prosecnim porastom od 2cm

nick_the_quick:

A sta ste do sad radili.:roll:

I kakva je to cura da nakon toliko vremena bar njoj nije palo na pamet da te uhvati za kitu. Meni se cini da ona od prevelike zelje masta o tolikoj kiti.

Najbolje joj u mraku gurni i ako joj fali reci da nisi hteo celi da je ne povredis.

sinnkе:
A sta ste do sad radili.:roll:

I kakva je to cura da nakon toliko vremena bar njoj nije palo na pamet da te uhvati za kitu. Meni se cini da ona od prevelike zelje masta o tolikoj kiti.

Najbolje joj u mraku gurni i ako joj fali reci da nisi hteo celi da je ne povredis.
....ili da ugasis svetlo pa da te ja menjam u opasnim scenama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back