Da li internet zaglupljuje?

Socijalna inteligencija veoma slabi ako vecinu dana provodimo na kompu, licni sam svedok toga.
Preko zime se nisam odvajao od kompjutera, uglavnom programirajuci i slabo sam pricao, sad kad je doslo leto, ne znam prosto-prosirenu recenicu da sastavim, strasno, memorija uzas, stvarno uzasan osecaj.

Logika jaca upotrebom kompjutera, ali Socijalna inteligencija se dramaticno brzo gubi.

По мени ова слика је чиста спрдња, а може бити да је неко направио лажан налог преко којег понижава неку особу као да је глупа.

Све има добре и лоше стране, интернет треба да буде користан.

Moja baba je dobila davno knjigu na poklon,ta knjiga joj je kroz zivot bila veoma korisna, na primer kada bi morala da podglavi necim vrata, takodje je resila problem asimetricnih nogara kuhinjskog stola , takodje je bila kao stvorena za ubijanje buba itd. itd., iako joj to nije prvobitna namena ispostavila se veoma korisnom. Verujem da je tako i sa internetom. Sve zavisi u koje svrhe se koristi, zalosno je sto je danas najvise tinejdzerima prva asocijacija za internet Fejsbuk, Counter Strike i sl.

Sve zavisi u koje svrhe ga koristis....

Mene sigurno nije zaglupio vec naprotiv.

Preko googla sam dosta se informisao o svemu i svacemu, prosirio svoje vidike...

Facebook nemam jer me ne zanimaju tudji zivoti....

Ova KRSTARICA mi je jedina virtuelna socijalna drustvena veza... Na pdf LJIS ne idem jer nisam seksualno ugrozen :) A na ostalim pdf moze zaista da se nadje dosta obrazovanih ljudi od kojih mogu zaznati ili nauciti nesto sto nisam znao.

PS> Jedino nisam uspeo da poboljsam svoju gramatiku....:lol:

Sto bi rekli, svaka ptica svom jatu leti, neko ce na internetu citati o filozofiji Nicea, kvantnoj fizici, prosirivati svoje vidike, jer ga to zanima, a neko ce "lajkovati" i debatovati stastveno na temu ko je najbolji lik u Velikom Bratu ili Farmi.
Sto se slike tice, ne mislim da je lazirana, jer imam prilike da procitam slicne gluposti, ali eto, nije do interneta vec do pojedinca.

sve je do pojedinaca jer "objekti" ne postoje. "objekti" su sile kojim pojedinci zrace (: zapamti to! svaki takozvani "objekat" moze da se prikaze u zdravom svetlu (ako na njega pojedinac deluje adekvatnom silom, silom sa kojom taj "objekat" ima najvise afiniteta) ali i u losem (ako na njega deluje retard silom sa kojom taj "objekat" nema nikakav afinitet.) e sad, zasto je internet shit? zato sto je postao POPULARAN odnosno zato sto je dosao u kontakt sa MASOM. a sta je masa nego rulja? sta je masa nego gomila seljaka bez ikakvog ukusa? dakle, razlog zasto stvari postaju sve ogavnije i ogavnije je DEMOKRATIJA (vladavina seljaka.)

Back