- Poruka
- 43.006
Meni to iskreno odavno nije šik pa se mislim da li da ih bacim ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
naravno da razmisljas da ih bacis kad su ti te staze ruzne.Meni to iskreno odavno nije šik pa se mislim da li da ih bacim ?
Pogledajte prilog 1568340
Pogledajte prilog 1568341
naravno da razmisljas da ih bacis kad su ti te staze ruzne.
Ja najvise volim svoju veselu stazicu od vunice kad bos ustanem iz kreveta i ne zagazim odma na beton/zemlju/borove iglice/seno/palmino lisce - stavec ima na podu.![]()
parket je 'ladan' ko i sve nedajboze ostalo sto ljudi stavljaju na pod. Kod nas je parket standard. Mnogde drugde nije.Parket![]()
Zašto tema u Svaštari a ne uMeni to iskreno odavno nije šik pa se mislim da li da ih bacim ?
Sto bi rekli u Serblish stilu: imamo karpete od vola do vola.Цео стан ми је у итисону. Из паркета избија хладноћа.
Некад сам имао много добар вунени тепих......али то скупља невероватно много прашине. Итисони не.Sto bi rekli u Serblish stilu: imamo karpete od vola do vola.
jedini problem sto ih cesto treba vakumirati.
Ја нисам у стану од осам ујутро до девет увече. Не прође ни седам дана а већ видим "тону" прашине по столу, испод кауча, на регалу. Знам да кулер од компа ствара прашину.....али да је ТОЛИКО ствара....у то не могу да поверујем. Нико није ту по цео дан и опет прашинчина.Svi podovi skupljaju neverovatno mnogo prasine - evo i na laminatu i plocicama - isto. Odakle li dolazi ta tolika prasina?
Ја нисам у стану од осам ујутро до девет увече. Не прође ни седам дана а већ видим "тону" прашине по столу, испод кауча, на регалу. Знам да кулер од компа ствара прашину.....али да је ТОЛИКО ствара....у то не могу да поверујем. Нико није ту по цео дан и опет прашинчина.
daaa sada si našla da ih bscaš preko letaMeni to iskreno odavno nije šik pa se mislim da li da ih bacim ?