salko dinamitas
Iskusan
- Poruka
- 6.873
O kojem dijelu se radi prvi dio sa Hoakin Feniks je dobar,zadnji nisam gledaoNažalost, i ponavljam to nažalost, gledao sam film uživo. Nikakva priča i previše izvestačeno(očigledno) smejanje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O kojem dijelu se radi prvi dio sa Hoakin Feniks je dobar,zadnji nisam gledaoNažalost, i ponavljam to nažalost, gledao sam film uživo. Nikakva priča i previše izvestačeno(očigledno) smejanje.
Nije nervozna, napisao sam svoje mišljenje.Samo sam pitala, čemu ova nervozna reakcija? Mogu da se prave psihoanalize junaka iz stripova, knjiga, filmova.. I ova tema nije klasična, već se diskutuje o tom junaku filma.
Ne, Dzoker je proizvod izopacenog drustva, u takvom drustvu svi mogu postati ubice.Čitala sam kritiku filma. Pronašla sam i tekst na Vikipediji o samom filmu.
Nisam gledala film ali na osnovu ovih tekstova pretpostavljam da su kritika društva i podele na bogate i siromašne druga tema filma "Džoker".
Prva, osnovna tema prikazuje glavnog junaka koji ima psihički poremećaj i koji postaje ubica.
Da li je to nagoveštaj da su svi ljudi sa psihičkim poremećajima potencijalno nasilnici i ubice?
Ne mogu da imam razumevanje ili nerazumevanje prema Džokeru jer nisam gledala filmove, ni prvi ni taj drugi deo. Ipak, činjenica je da mnogo ljudi ima tešku sudbinu, težak život a nisu svi postali ubice.
@salko dinamitas pisali smo istovremeno![]()
Da,...i tako ubijaju samo negativce i ološ.Ne, Dzoker je proizvod izopacenog drustva, u takvom drustvu svi mogu postati ubice.
Emma Stone glumi u filmu " Jadna stvorenja", ne Margot Robbie ( pobrkala sam ih).![]()
O životu osoba sa psihofizičkim poremećajima i traumama. Radnju filma imate i na net-u, gluma je stvarno maestralna.O čemu se radi u tom filmu?
O životu osoba sa psihofizičkim poremećajima i traumama. Radnju filma imate i na net-u, gluma je stvarno maestralna.
Jeste odlican je film ,mislim da je dobila i oskara za taj film.O životu osoba sa psihofizičkim poremećajima i traumama. Radnju filma imate i na net-u, gluma je stvarno maestralna.
Ne, nego reakcija maltretiranih na maltretiranje.Čitala sam kritiku filma. Pronašla sam i tekst na Vikipediji o samom filmu.
Nisam gledala film ali na osnovu ovih tekstova pretpostavljam da su kritika društva i podele na bogate i siromašne druga tema filma "Džoker".
Prva, osnovna tema prikazuje glavnog junaka koji ima psihički poremećaj i koji postaje ubica.
Da li je to nagoveštaj da su svi ljudi sa psihičkim poremećajima potencijalno nasilnici i ubice?
Ne mogu da imam razumevanje ili nerazumevanje prema Džokeru jer nisam gledala filmove, ni prvi ni taj drugi deo. Ipak, činjenica je da mnogo ljudi ima tešku sudbinu, težak život a nisu svi postali ubice.
@salko dinamitas pisali smo istovremeno![]()
Pa glumila je nedavno u Betllejuiceu IIMa je'st,...što Monica Belucci ne glumi ludakinju?
Malo sutra! Treba ti "personality" za takvu ulogu.
Pa gledajući prvi dio shvatio sam da živim u distopijskom gradu, zapravo cijela ex- yu s izuzetkom Slovenije je distopija. I da, čestitam na shvaćanju temeNe, Dzoker je proizvod izopacenog drustva, u takvom drustvu svi mogu postati ubice.
On je zapravo nježna nevina duša u osnovi.Ne, Dzoker je proizvod izopacenog drustva, u takvom drustvu svi mogu postati ubice.
Нећеш ништа покварити. Филм је одличан, пун психолошких и филозофских порука. Зато изгледа и није добио добре оцене, јер захтева размишљање. Штета што тај систем оцењивања људе одвраћа од оваквих ремек дела.Нисам гледао други део, и како има лоше оцене, решио сам да не гледам (вероватно), да не покварим позитиван утисак првог филма.