Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 27.642
Bolje biti siromašan i pošten, nego bogat i nepošten.Pa kad glasaš HDZ
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bolje biti siromašan i pošten, nego bogat i nepošten.Pa kad glasaš HDZ
? Šta nisi uspeo pronaći? Jokera?Ja tak film nisam uspio pronaći?
Odlican film o momke koji ima psihickih problema zbog cega ga mnogi ismjavaju i iskoristavaju,na kraju pocinje sve da ubija i sve vise uziva u tome.Nisam gledala Jokera, ni prvi ni drugi deo. Prvi put čujem za taj film.
Pošto je tema posvećena filmu, mislim da bi bilo dobro da napišeš ukratko o radnji, glavnim ulogama..
Tako bismo mogli da učestvujemo u diskusiji i mi koji nismo gledali film.
Dzoker sve vise uziva u ubistvima i moci ,haosu u kojem je on najmocnija osoba u gradu.Pravi sve vise haosa u gradu i policija niti bilo ko drugi ga ne moze zaustaviti.Čitala sam kritiku filma. Pronašla sam i tekst na Vikipediji o samom filmu.
Nisam gledala film ali na osnovu ovih tekstova pretpostavljam da su kritika društva i podele na bogate i siromašne druga tema filma "Džoker".
Prva, osnovna tema prikazuje glavnog junaka koji ima psihički poremećaj i koji postaje ubica.
Da li je to nagoveštaj da su svi ljudi sa psihičkim poremećajima potencijalno nasilnici i ubice?
Ne mogu da imam razumevanje ili nerazumevanje prema Džokeru jer nisam gledala filmove, ni prvi ni taj drugi deo. Ipak, činjenica je da mnogo ljudi ima tešku sudbinu, težak život a nisu svi postali ubice.
Volim dzokera ,imam i majice sa Jokerom.Čitala sam kritiku filma. Pronašla sam i tekst na Vikipediji o samom filmu.
Nisam gledala film ali na osnovu ovih tekstova pretpostavljam da su kritika društva i podele na bogate i siromašne druga tema filma "Džoker".
Prva, osnovna tema prikazuje glavnog junaka koji ima psihički poremećaj i koji postaje ubica.
Da li je to nagoveštaj da su svi ljudi sa psihičkim poremećajima potencijalno nasilnici i ubice?
Ne mogu da imam razumevanje ili nerazumevanje prema Džokeru jer nisam gledala filmove, ni prvi ni taj drugi deo. Ipak, činjenica je da mnogo ljudi ima tešku sudbinu, težak život a nisu svi postali ubice.
@salko dinamitas pisali smo istovremeno
Volim dzokera ,imam i majice sa Jokerom.
To je fikcija, volim haos,smijeh Dzokera ,nacin na koji se ponasa, volim da trazim granice dokle mogu da idem kod ljudi u sali np, i ja se puno smijem vragolasto.Imam nekih slicnosti.Nekad me na poslu zvali Dzoker,kad su svi u stresu ja se smijem, uzivam u tim situacijama.Zašto ako je negativna ličnost, ubica?
Meni je Margot prelepa,...dobra je u ulogama osoba sa poremećajem ličnosti. Skoro sam je gledala u filmu:" Jadna stvorenja", odigrala je glavni lik maestralno.Možda, ali je ona poznata kao Harley Quinn i tu ulogu je maestralno odradila. Da je ona bila izbor u filmu, gledanost bi bila mnogo veća. Jednostavno, nekim glumcima leže određene uloge, Lejdi Gaga je bila pogrešan izbor.
Pogledajte prilog 1623557
Margot je dobra u svakom pogledu.Meni je Margot prelepa,...dobra je u ulogama osoba sa poremećajem ličnosti. Skoro sam je gledala u filmu:" Jadna stvorenja", odigrala je glavni lik maestralno.
Drugi deo nisam još odgledala.
Bila bi ti možda zanimljivija da glumi neku klasičnu lepoticu, ali samo glumac vrhunskog "kalibra", može ludilo preneti na ekran. Jer umesto da se stalno smeje i trepće...mora praviti grimase. Njima ludilo prosto isijava iz očiju, kao da je stvarno.Margot je izvikana glumica.
Jeste lepa, ali je dosadna, jednolična.
Nekoć davno davno kada je Stojko bio malen, toliko malen da ga nisi mogao ni držat sem vrhovima prstiju,Bolje biti siromašan i pošten, nego bogat i nepošten.
Znam ovaj citat.Nekoć davno davno kada je Stojko bio malen, toliko malen da ga nisi mogao ni držat sem vrhovima prstiju,
Vjesnikova Press Agencija je objavljivala kultni talijanski strip koji smo svi posjebice voljeli zbog pitka prijevoda
Nažalost, i ponavljam to nažalost, gledao sam film uživo. Nikakva priča i previše izvestačeno(očigledno) smejanje.Sinoć sam gledao " Jokera- Ludilo u dvoje", svidio mi se film, mada mi je nešto bolji prvi dio, btw rečeno zbog radnje očigledno je da će biti i trećeg dijela. U filmu JokerArthur imao je mnogo simpatizera ali i nekih protivnika. U kojem ste vi taboru?
Ja osobno imam razumijevanja za njega unatoč njegovim teškim zločinima. Ja sam slične stvari u životu proživio, mada se moram odmah odraditi da mi je majka bila posve drugačija, normalna i brižna. Ali su me zato ljudii iz okoline malteritirali, rugali se i sl. Zašto su to činili? Pa jednostavno zato jer su mogli, bio sam nevin i naivan, oni bi valjda bildali ego na meni. Bilo je tu fizičkog malteritiranha, zadirkivanje, javnog sramocenja i sl, i to ne samo u nekoj mladenačkoj školskoj dobi. Moram reći da znam biti frustriran zbog toga, ne želim toliko osvetu nego sam frustriran kako sam to dopustio. Kad sam mislio da sam sve to ostavio za sobom, upoznao sam jednu djevojku koja mi se svidjela. Prekrasna s divnim osmijehom, činilo mi se dječjeg srca. Tek iza nje zadobiio sam traumu mada kad pogledam danas zapravo nije mi bila djevojka, baš me ponizila i iskoristila.
Nemam ja danas loš život i zaista je sad sve to iza mene, ali ožiljci ostaju, vrijeme nije lijek za sve. Mada vidim da mnogi od tih koji su mi nanijeli zlo nisu dobro prošli, jednostavno njihovo zlo ih izjede, ali opet nekako ostaje neka frustracija zbog kojeg imam razumijevanja za Arthura/ Jokera.
Bila je jedna "montaža" ali novijeg datuma nikako iz SFRJ.Znam ovaj citat.
Nego, znaš da je YU izdanje u nekim dijelovima bilo cenzurirano?
Npr. Grunfova ljubav prema Adiju i sl. stvari.
http://skab612.com/AlanFord/af_cenzura.htmlBila je jedna "montaža" ali novijeg datuma nikako iz SFRJ.
Poštovaoci kako Magnusa i Bunkera tako i korenskog hrvatskog od Nenada Brixyja su odmah prepoznali prevaru. ,)
Bila je to neumesna mešavina nekoliko različitih epizoda
Ona je tu gde jeste zbog lepote, a ne glume.Bila bi ti možda zanimljivija da glumi neku klasičnu lepoticu, ali samo glumac vrhunskog "kalibra", može ludilo preneti na ekran. Jer umesto da se stalno smeje i trepće...mora praviti grimase. Njima ludilo prosto isijava iz očiju, kao da je stvarno.
Ali jeste jezivo.
Pa to ništa nije novo.
Koji film?Pa to ništa nije novo.
Bio onaj američki film, pustili ga u promet tek kad su obrisali uvodnu scenu u kojoj američki vojnik ubija Japanca pa mu kleštima vadi zlatne zube.
Kao "nije demokratski" trte mrte...
AmeričkiKoji film?
Otvaraj što te volja, boli me kur*ac.Ovo nije tema o Alanu Fordu, da otvorim temu o likovima iz stripa pa da pravimo psiho analize tih junaka?
Ovo je tema o Džokeru.
Otvaraj što te volja, boli me kur*ac.
Trunka off topica mislim da ne šteti, čisto da se forumaši upoznaju s nekim detaljima o određenim stvarima, prošire znanje, ali ako ti je do brisanja i opomena, briši i kartoniraj.
Zaboli me đon.
Ma je'st,...što Monica Belucci ne glumi ludakinju?Ona je tu gde jeste zbog lepote, a ne glume.