Rotflajver
Zainteresovan član
- Poruka
- 273
Pa ovako, realno je da nas ljudi sa teve-a ne vide. Bar ja verujem u to. Mozda nas vide podsvesno
? Ne znam.
Ali posebno su zanimljive emisije uzivo, recimo jutarnji program ili neke shou emisije.. Pa sve one lepe voditeljke. Bacio bih akcenat na njih. I onda tako... riba vodi jutarnji program, pogotovu ona crna, ne znam kako se zove...ne bitno
i prica nesto ozbiljno, gleda te u oci, a ti zevas u njene s*se...pa je odmeravas, pa komuniciras sa njom ocima i slucajnim pokretima. Nekad shvatis kako se ona postidi, nekad kako je besna, zbunjena, uplasena, nekad zanosna, zavodljiva. I onda sta, pomislis kako si ti izazvao to ...
je*en osecaj...
Ili druga situacija, kompjuter ti je pored televizora, dosadno ti je , sam si kuci, oces da odgledas po*nic i da ga bacis u nesvest. Ali....na teve-u je emisija uzivo, za*ebano.... Ti ugasis teve, da te ne gledaju.

Ali posebno su zanimljive emisije uzivo, recimo jutarnji program ili neke shou emisije.. Pa sve one lepe voditeljke. Bacio bih akcenat na njih. I onda tako... riba vodi jutarnji program, pogotovu ona crna, ne znam kako se zove...ne bitno

Ili druga situacija, kompjuter ti je pored televizora, dosadno ti je , sam si kuci, oces da odgledas po*nic i da ga bacis u nesvest. Ali....na teve-u je emisija uzivo, za*ebano.... Ti ugasis teve, da te ne gledaju.