heheh naravno ne mislim bukvalno...dechko/devojka?? 8)
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Nope...a neshto mi i nije do toga....trenutnoMnja:JA nemam....Ali bice...a ti?
Jos me nisi upoznala...opet moram da te opomenemJaH_G|rL:Nope...a neshto mi i nije do toga....trenutnoMnja:JA nemam....Ali bice...a ti?![]()
Heheh...dafizio:Jos me nisi upoznala...opet moram da te opomenemJaH_G|rL:Nope...a neshto mi i nije do toga....trenutnoMnja:JA nemam....Ali bice...a ti?![]()
![]()
:wink:
Neko grcko jelo...Keeper:devojka ???
uh ... hmmm ... sta to bese, zaboravih :?
Courtney:Neko grcko jelo...Keeper:devojka ???
uh ... hmmm ... sta to bese, zaboravih :?![]()
JaH_G|rL:heheh naravno ne mislim bukvalno...dechko/devojka?? 8)
ma nema sta da se tripujes kao nova si u skoli.to zaboravi i budi onakva kakva jesi.ixi:JaH_G|rL:heheh naravno ne mislim bukvalno...dechko/devojka?? 8)
Trenutno ne,ali mi se svidja jedan decko iz moje skole,pa ovih dana razmisljam da li da stupam u akciju ali da se jos malo strpim da vidim sta ce biti!NE ZNAM STA DA RAAAAADIIIIIM!!!!Sta mi vi predlazete?!?!Ja sam samo mislila da ce to biti ona prolazna ljubav od koji dan,ali kad me onako slatko pogledao u oci ja sam se izgubila :shock: :shock: :shock:
Ali postoji problem:Ja sam nova u skoli!UF,KAKO MRZIM TO! :x :x :x Sta mi predlazete???
Ja trenutno nemam decka,a iskreno i ne treba mi .Drago mi je,jer mogu da se opustim,a ne da mi bude zao ako raskinemo,da ljuborne osobe pricaju lazi!Nemam ja zivaca za to,bar u ovom periodu. :wink:JaH_G|rL:heheh naravno ne mislim bukvalno...dechko/devojka?? 8)
heheh naravno ne mislim bukvalno...dechko/devojka?? 8)