Da li ima svetla na kraju tunela?

kapetanmark

Legenda
Poruka
59.487
Autorska tema

Trideset godina smo pod obrni okreni istom bolumentom, koja se menja posle izbora, tako sto promene odela pozicija - opozicija, uz mnoge preletace koji bi da se omrse dok se moze...

sps, radikali stari i ovi tranformisani, dosovci...

Uvjek isti scenario na izborima, biras manje lose, ili manje zlo... Dobro nemas na meniju...

Da li je moguce i kako zamisljate da se oslobodimo toga ? Mozda nije najbolje psotavljeno pitanje, jer ako nije moguce zivot bi postao za nas Srbe veoma depresivan u buducnosti... posto i sa jednima i drugima mozemo samo nestati , ili potpuno propasti sto ce dovjesti do toga...

Svjedoci smo protesta protiv pozicije koji su takvi kakvi su, nikakvi... Narod im vise ne vjeruje, ali to koristi pozicija. vrzino kolo.

Preporod , ali kako?

udbaski komunjarizam, debeovska bagra je duboko ukorenjena... Kvinslinzi , napravljeni spijuni koje zapada izvlaci u momentima kada im odgovaraju...

Oni kontorlisu sve... Kako se izdici , u cemu je nada i gde? Biti veciti optimista je u redu ali treba imati neke osnove za to, u necemu vidjeti nadu?

Da se razumemo , ova pozicija se ne rzalikuje mnogo od pozicije od nje nema nista. Dakle kvinslinzi ostjau na vlasti i patetika zaglupljivanja srpske mase se nastavlja dok se ne odradi posao... Posle Kosova, pokrenuce se republika srpska, raska oblast, vojvodina...

ocistiti se , Vaskrsnuti, preporoditi, u ovakvoj situaciji bi jedino bilo moguce uz mladi nepotkupljivi narastaj koji ce krenuti kao talas spreman da zauvjek Srbiju izdigne iz beznadja, poput revolucije, osloboditi se potkupljivosti izdaje sto nam je rak rana...

Svi u svjetu se drze, a mi se djelimo i satiremo medjusobno, zarad pihtija... tepsije ribe...

Nije to lako, veliki je to posao, jer cisteci ove lopove u poziciji i opoziciji se u stvari cisti udbasko debeovska dobro utemeljena bagra... organizacija u kojoj treba otpustiti i spremacice...

Kuda dalje , kako iznjedriti i pokrneuti nesto novo , cisto, jako , sto ce narod prepoznati i pdorzati ? Kako se rjesiti ovih sutanovaca, jeremica, vucica, dacica, vulina, pajtica ,canka, cede praska...

Svjedoci sm oda pojedine partije koje su imale patriotksog usebi ubrzo budu politizovane na nacin koji je u srbiji, pdomicene, korumpirane ,i razbijene, ili vide svoj interes, pa od partije prave svoju sprciju...

Da li je dosta jahanja ovog naroda 30 godina na isti nacin, sjase kurta da uzjase murta?

Predlozi,, ideje...

Ima li svjetla na kraju tunela za nasu Srbiju?

...

Uvjek isti scenario na izborima, biras manje lose, ili manje zlo... Dobro nemas na meniju...
'Dobro' i kad bi bilo na meniju- ne bi se niko za to ni uhvatio.
Tako da ti je tema zalud.
I pre svega napadati nekog za izdaju, a još ništa nisu ni izdali¿¡
Mada treba imati smisla i za to da se međunarodna zajednica koristi svakakvim smicalicama da bi završila Kosovo. Bar ovo što se tiče Evrope i Amerike. I što se tiče tih smicalica- predhodni režim im je i odradio 70% posla u pravcu samostalnosti Kosova.

Ima li svjetla na kraju tunela za nasu Srbiju?
Ima.

Srpska ološ će da naseli Nemačku, Norvešku i druge zemlje, a Srbija će sa značajno popravljenom demografskom sltuacijom (kako kaže Vučko) i većinskim muslimanskim stanovništvom za nekih 100 godina (a možda i pre) postati deo Velike Albanije.

- - - - - - - - - -

Ovo šta vam se dešava i šta će se desiti je samo plaćanje računa.
Aaaa??? Šta reče, bolan? Kakvih računa? Kome?

Ima.

Srpska ološ će da naseli Nemačku, Norvešku i druge zemlje, a Srbija će sa značajno popravljenom demografskom sltuacijom (kako kaže Vučko) i većinskim muslimanskim stanovništvom za nekih 100 godina (a možda i pre) postati deo Velike Albanije.

- - - - - - - - - -

Aaaa??? Šta reče, bolan? Kakvih računa? Kome?

Onima kojima ste pravili probleme svaki put kad je istočnoj masoneriji bilo potrebno.

Na vašu žalost, to su opasni igrači, ne balkanska plemena tipa nas ili Hrvata...

'Dobro' i kad bi bilo na meniju- ne bi se niko za to ni uhvatio.
Tako da ti je tema zalud.
I pre svega napadati nekog za izdaju, a još ništa nisu ni izdali¿¡
Mada treba imati smisla i za to da se međunarodna zajednica koristi svakakvim smicalicama da bi završila Kosovo. Bar ovo što se tiče Evrope i Amerike. I što se tiče tih smicalica- predhodni režim im je i odradio 70% posla u pravcu samostalnosti Kosova.

nisu nista izdali?

znas samo debilu nije dovoljno odlazak *******og na noge najvecem srpskom dusmaninu oko Kosova, klintonu, ubici hiljada nasih gradjana, kome je nosio pare nase i tapsao ga ubica po ramenu...

sendvic zvaci temu preskoci, ona je upravo protiv takvih.

- - - - - - - - - -

Onima kojima ste pravili probleme svaki put kad je istočnoj masoneriji bilo potrebno.

Na vašu žalost, to su opasni igrači, ne balkanska plemena tipa nas ili Hrvata...

unosis islamisticke zelje i mrznju prema srpskom rodu. dobijas zuti karton pre nego ti opsujem muhamedanka lojavog...

A ko ste to vi? Ko ti bio predak? Kako se zvao?

Svi Srbi, i oni koji su to danas i vi kojima su to bili preci, danas plaćaju nekakve račune nekome. I umesto da se združimo i da budemo jači mi dozvoljavamo da nam ti iz te, kako ti kažeš, istočne masonerije (pretpostavljam da misliš na Tursku) kroje sudbinu.

nisu nista izdali?

znas samo debilu nije dovoljno odlazak *******og na noge najvecem srpskom dusmaninu oko Kosova, klintonu, ubici hiljada nasih gradjana, kome je nosio pare nase i tapsao ga ubica po ramenu...

- - - - - - - - - -

unosis islamisticke zelje i mrznju prema srpskom rodu. dobijas zuti karton pre nego ti opsujem muhamedanka lojavog...

Ti si obična budala. Niti sam islamista a religije bih svim krezavcima zabranio jer vas još više zaglupljuju.

Napiši šta nije istina od mojih tvrdnji.

nisu nista izdali?

- - - - - - - - - -

To što je nekim čudom u Ameriki Tramp pobetio, pa je ispalo da su te pare bačene, al verovatno da to i ne bi bile bačene pare da je Klintonka pobedila. Ja sad ne mogu da mu zamerim što on nije vidovnjak.

A ko ste to vi? Ko ti bio predak? Kako se zvao?

Svi Srbi, i oni koji su to danas i vi kojima su to bili preci, danas plaćaju nekakve račune nekome. I umesto da se združimo i da budemo jači mi dozvoljavamo da nam ti iz te, kako ti kažeš, istočne masonerije (pretpostavljam da misliš na Tursku) kroje sudbinu.

Vidiš, nemamo.mi šta dalje pričati kad nisi ni osnove savladao...

To što je nekim čudom u Ameriki Tramp pobetio, pa je ispalo da su te pare bačene, al verovatno da to i ne bi bile bačene pare da je Klintonka pobedila. Ja sad ne mogu da mu zamerim što on nije vidovnjak.

Bedo, i ti si deo teme... sendvicar placeni bjednik...

Vidovnjak?

Za normalnog, cestitog covjeka, za svakog Srbina koji imalo casti ima, taman da je znao da ce sto posto pobediti klinton, ne dolazi u obzir ponizenje i tapsanje po ramenu sa ubicom MALE MILICE NA NOSI, HILJADA GRADJANA SRBIJE, TROVANJEM CITAVE NACIJE OSIROMASENIM URNAIJOM I SA KRVNIKOM KOJI NAM JE OTEO KOSOVO!!!

nema tu price, odrode placeni , izdajice ljigava

- - - - - - - - - -

Ti si obična budala. Niti sam islamista a religije bih svim krezavcima zabranio jer vas još više zaglupljuju.

Napiši šta nije istina od mojih tvrdnji.

o placanju racuna, imas srebrenicu. vrlo poucna stvar. tri godine klanja dve tri hiljade civila oko srebrenice, doslo na naplatu.

ostade jasenovac i 500 godina nabijanja na kolac...

kada bi gledali racune, klali bi te i mrtvog svako jutro... stoga, zaobidji obrezani , nisi adekvatan za temu...

Bedo, i ti si deo teme... sendvicar placeni bjednik...

Vidovnjak?

Za normalnog, cestitog covjeka, za svakog Srbina koji imalo casti ima, taman da je znao da ce sto posto pobediti klinton, ne dolazi u obzir ponizenje i tapsanje po ramenu sa ubicom MALE MILICE NA NOSI, HILJADA GRADJANA SRBIJE, TROVANJEM CITAVE NACIJE OSIROMASENIM URNAIJOM I SA KRVNIKOM KOJI NAM JE OTEO KOSOVO!!!
temu...
Ma šta mi ti pričaš- više kod nas ginemo od ne vezanja pojasa i što ludacima ne mozeš da objasniš da ne treba divljati po putu nego ovo oko bombardovanja.
Ajde nomoj to da trtljate bez veze.

Poslednja izmena:
eh da smo u tunelu

nego smo u nekoj tunelskoj raskrsnici

pa nas vuce i istok i zapad , proslost i buducnost, tradicija i pragmatizam.

i u tom nadvlacenju , mi se ne krecemo nigde , stojimo u mestu , eventualno podjemo korak , pa se vratimo.
Baš tako.
A da bismo znali na koju stranu tog mraka da krenemo moramo da znamo gde želimo da dođemo. Pre svega bismo morali da definišemo nacionalne interese.

...

ocistiti se , Vaskrsnuti, preporoditi, u ovakvoj situaciji bi jedino bilo moguce uz mladi nepotkupljivi narastaj koji ce krenuti kao talas spreman da zauvjek Srbiju izdigne iz beznadja, poput revolucije, osloboditi se potkupljivosti izdaje sto nam je rak rana...
I ovo naklapanje o nepotkupljivoj balavurdiji¿¡
Pa ne moraju ni da ih kupe, mogu i da ih ucene.
To su rusi jedva sebi napravili nepotkuljivog predsednika.
Al eto kad i Trampa mogu da ucenjuju, o kakvim glupostima se svako pronađe da brsti :roll:

Poslednja izmena:
"Капетанмарк". Немој ломити памет око тога шта би требало урадити. Не треба радити ништа. О томе се могло размишљати у тамо неком периоду 1991-1999 год. После 5. октобра, а нарочито после 19 година владавине прозападних снага и свега што је проистекло из тога......можеш само мирне душе да закључиш да је сада све у Божијим рукама. Шта то значи ? То ти значи да ово сад што гледаш......мора да нестане у једној огромној историјској олуји.....у једном огромном Божијем искушењу за цео народ......где ће се кроз ОГАЊ И МАЧ Господњи.....све искристалисати и доћи на своје место. То "Нешто" ће бити горе од НДХ.

Ne, nego po pravoslavnom hidžretu

Znači imao si šansu da SRS pošalješ u penziju, a ti ga stavio na mesto premijera.

Posle kao "Što je ovako loše?"
Na čemu li si ti, da mi je da znam?

Ovo nije tema, ali.. .Koliko puta treba da ti kažem da nisam ni za SNS, niti sam glasao ikada za njih, kao što nisam ni za te tvoje kvazidemokrate koji zajedno sa SNS i SPS u kontinuitetu od 2008 do danas uništavaju Srbiju.

A kako ni ti smradikali, kako ih ti zoveš, a ni tvoje kvazidemokrate nemaju nikakav program razvoja srpske privrede, to ne vidim da li iko išta ovde može pozitivno da uradi. Zapravo, nijedna partija na današnjoj političkoj sceni nema jasan program razvoja, niti se ijedna od njih zalaže za definisanje nacionalnih interesa i ciljeva.

Back