da li ima i toga

sinnke

Buduća legenda
Poruka
34.455
Ako ste bili par meseci sa devojkom koja je bila u vas zaljubljena, pa ste je zbog toga mogli torbati na sve moguce nacine, neki su bili malo i brutalniji. Nakon toga ste je ostavili i sad ona moze zbog toga biti ljuta, pa me zanima da li ona moze vas prijaviti za nanosenje pomanjkanja neznosti?

Ako ste bili par meseci sa devojkom koja je bila u vas zaljubljena, pa ste je zbog toga mogli torbati na sve moguce nacine, neki su bili malo i brutalniji. Nakon toga ste je ostavili i sad ona moze zbog toga biti ljuta, pa me zanima da li ona moze vas prijaviti za nanosenje pomanjkanja neznosti?

Naravnio da moze, i to se prijavljuje drustvu za zastitu manjina
Ghelyon.gif

Ne može da te prijavi nikakvom zakonskom izvoru ali može da kaže mrcinama od starije braće ili nekoj rodbini pa da ti oni otvore novi šupak i šta ćeš onda?
Nemoj korisiti ženska osećanja da bi seksualno dominirao nad njima to te čini trulim bednikom.

moze a onda joj das njeznjika malo neznije
i..tada sve zaboravi i maku i oca i grubost i...

Back