tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
jbg,cesto takve osobe ulaze proracunato u brak,tako da im nije ni malo cudno ili neprijatno,vec normalno i isplanirano....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam dosta vrsnjaka koji su bili roditeljima na grbaci 25-30 godina..i stvano je ruzno..bez obzira sta su zavrsili..nemaju osecaj odgovornosti..prema novcu....ne cene niciji rad..
Treba napraviti razliku izmedju zena koje ne zele da rade i koje ne mogu da se zaposle.ja u Srbiji nisam mogla da se zaposlim .Po Sinnketu totalno finansijski beskorisna .......Rodila sam dete , i muz i ja smo se dovijali na milion nachina da prezivimo, bukvalno.Naravno , kad vec ne radim logicno je bilo da vreme provodim u kuci , sa detetom ( sa povremenim izletima da budem iskrena , ali to je vec neshto drugo ) .Ali svakako nisam do podne lakirala nokte na rukama , a od podne na nogama .......zato me je iznervirao takav Sinnketov stav
Chek da dodam .........u sluchaju razvoda u mom sluchaju nishta se ne deli na pola , sve shto imamo ide detetu.Tachka.
A mene je iznervirala doza tvoje neodgovornosti ili prebacivanja iste na supruznika. Cim imas "muda" imati dete, a ne mozes naci posao je neodgovorno pogotovo u nasoj sredini di je imati posao sa platom od 200 eura bogatstvo, o cemu dalje pricat. I ja imam 31 godinu. Mogao sam ih 100 napravit do sad.
A naravno dete uz majku. Lukavo nema sta. Ma pazi da me krivo ne shvatis tvoja stvar. Neka pripadne svakom ono sto je zaradio i kraj price, a detetu koliko mu treba dati jednako od oba roditelja.
Maliciozno sa tvoje strane vrlo ........moje dete je veliko i moze da odluchi sa kim ce da zivi ,tako da si se tu zeznuo
Ok sve se slazem, ali majku mu kako kad je muske imovine vise onda ide na pola,a kad je zenske vise onda se vestaci.
Vrlo interesantno.
A kako kad zena rodi dete, pa ono, nakon razvoda, pripadne muzu?
A on u to dete ulozio nekoliko minuta torbanja...
![]()
a ti mislis da je lako upoznati nekoga?Zar je moguce da tokom zabavljanja, dvoje ne uspije da se upozna, ne shvati odgovaraju li jedno drugom? Nego pohrle za brakom, pa posle muke Isusove!
Najcesca varijanta je da zena radi, dakle unosi platu u kucu, kuva, pere, sprema, tetosi muzica i sitnu decu... Kako ONDA podeliti imovinu? Nije valjda pola-pola? Dakle, njoj pripada vise.
I sad kad vidis kako zene razmisljaju,bolje je napraviti predbracni ugovor.
Zato ga nijedna ne zeli potpisat, pa baci spiku u stilu "jao kako te nije sram da mi tako nesto predlazes, ja sam mislila da se mi volimo" da mislili su i oni da ih zene vole pa posle par godina braka-mraka presli iz svog stana u podstanare. I to cak stana koji je nasledio od roditelja.
Ma meni je cudno da neko moze biti toliko naivan. Ja kad bi me neka tako preyebala, jos bi je castio i posle toga bi se ubio, jer ne bi mogao sebi nikad oprostit da sam toliki magarac ispao.
Covek u zivotu treba znati da oprez ne steti nijednoj ljubavi ni odnosu kod normalnih ljudi.
el sam ja to rekla jos na pocetku temea prenup?
mislim zastitis se i svi srecni.