Da li ide na pola ono sto se tako ne moze prepoloviti?

Znam dosta vrsnjaka koji su bili roditeljima na grbaci 25-30 godina..i stvano je ruzno..bez obzira sta su zavrsili..nemaju osecaj odgovornosti..prema novcu....ne cene niciji rad..

Treba napraviti razliku izmedju zena koje ne zele da rade i koje ne mogu da se zaposle.ja u Srbiji nisam mogla da se zaposlim .Po Sinnketu totalno finansijski beskorisna .......Rodila sam dete , i muz i ja smo se dovijali na milion nachina da prezivimo, bukvalno.Naravno , kad vec ne radim logicno je bilo da vreme provodim u kuci , sa detetom ( sa povremenim izletima da budem iskrena , ali to je vec neshto drugo ) .Ali svakako nisam do podne lakirala nokte na rukama , a od podne na nogama .......zato me je iznervirao takav Sinnketov stav

Treba napraviti razliku izmedju zena koje ne zele da rade i koje ne mogu da se zaposle.ja u Srbiji nisam mogla da se zaposlim .Po Sinnketu totalno finansijski beskorisna .......Rodila sam dete , i muz i ja smo se dovijali na milion nachina da prezivimo, bukvalno.Naravno , kad vec ne radim logicno je bilo da vreme provodim u kuci , sa detetom ( sa povremenim izletima da budem iskrena , ali to je vec neshto drugo ) .Ali svakako nisam do podne lakirala nokte na rukama , a od podne na nogama .......zato me je iznervirao takav Sinnketov stav

A mene je iznervirala doza tvoje neodgovornosti ili prebacivanja iste na supruznika. Cim imas "muda" imati dete, a ne mozes naci posao je neodgovorno pogotovo u nasoj sredini di je imati posao sa platom od 200 eura bogatstvo, o cemu dalje pricat. I ja imam 31 godinu. Mogao sam ih 100 napravit do sad.

A mene je iznervirala doza tvoje neodgovornosti ili prebacivanja iste na supruznika. Cim imas "muda" imati dete, a ne mozes naci posao je neodgovorno pogotovo u nasoj sredini di je imati posao sa platom od 200 eura bogatstvo, o cemu dalje pricat. I ja imam 31 godinu. Mogao sam ih 100 napravit do sad.

Ne lupaj gluposti ,kad bih na taj nachin razmishljala , ne bih nikad ni radjala .Para nikad dosta ........a deca su neizmerno bogatstvo ......evo sad me bash uhvatilo da imam josh neko , i veruj mi , nema veze sa finansijskom situacijom.da je bilo teshko , jeste , i preteshko , i platili smo nas dvoje cenu za sve to , ali preziveli smo.

Zar je moguce da tokom zabavljanja, dvoje ne uspije da se upozna, ne shvati odgovaraju li jedno drugom? Nego pohrle za brakom, pa posle muke Isusove!
Zene sve vise zapostavljaju sebe, svoje ja, rade samo na spoljasnjosti, i to samo radi dobre udaje a muskarci, cini mi se takve i najvise vole, one im podizu ego, cine ih bitnim, vaznim........a posle se pitaju kako i zasto su ih odrale do gole koze! Pa zasto i ne bi, kada su im se oni sami servirali na tacni!

Zar je moguce da tokom zabavljanja, dvoje ne uspije da se upozna, ne shvati odgovaraju li jedno drugom? Nego pohrle za brakom, pa posle muke Isusove!
a ti mislis da je lako upoznati nekoga?
ja sam sigurna da ni sebe ne poznajemo
skoro sam skontala i cula price o tome kakvi su neki ljudi koje poznajem i o kojima imam jedno fino misljenje bili u nekim ekstremnim zivotnim situacijama...za ne poverovati
covek je jedno za siroke narodne mase, drugo za pojedinca sa kojim je u nekakvom odnosu, nesto trece kad zagusti, a moze da se izrodi u nesto sasvim deseto kad sa njim pojedes kilo soli sto bi rek'o nas narod...a zamisli tek da si u situaciji da pojedes kilo soli (ili kilo meda) odjednom....

sinnke, ne deli se na pola, deli se prema doprinosu
i tako i treba da bude
jer ce u suprotnom dobre udaje, i jos bolji razvodi da postanu unosan biznis, ako vec negde i nisu

I sad kad vidis kako zene razmisljaju, bolje je napraviti predbracni ugovor.

Zato ga nijedna ne zeli potpisat, pa baci spiku u stilu "jao kako te nije sram da mi tako nesto predlazes, ja sam mislila da se mi volimo" da mislili su i oni da ih zene vole pa posle par godina braka-mraka presli iz svog stana u podstanare. I to cak stana koji je nasledio od roditelja.

Ma meni je cudno da neko moze biti toliko naivan. Ja kad bi me neka tako preyebala, jos bi je castio i posle toga bi se ubio, jer ne bi mogao sebi nikad oprostit da sam toliki magarac ispao.

Covek u zivotu treba znati da oprez ne steti nijednoj ljubavi ni odnosu kod normalnih ljudi.

I sad kad vidis kako zene razmisljaju,bolje je napraviti predbracni ugovor.

Zato ga nijedna ne zeli potpisat, pa baci spiku u stilu "jao kako te nije sram da mi tako nesto predlazes, ja sam mislila da se mi volimo" da mislili su i oni da ih zene vole pa posle par godina braka-mraka presli iz svog stana u podstanare. I to cak stana koji je nasledio od roditelja.

Ma meni je cudno da neko moze biti toliko naivan. Ja kad bi me neka tako preyebala, jos bi je castio i posle toga bi se ubio, jer ne bi mogao sebi nikad oprostit da sam toliki magarac ispao.

Covek u zivotu treba znati da oprez ne steti nijednoj ljubavi ni odnosu kod normalnih ljudi.

a prenup? :)

mislim zastitis se i svi srecni.
el sam ja to rekla jos na pocetku teme :)
svako pametan ce sada zastititi svoju imovinu kad ulazi u brak :) a oni drugi ce se voditi ljubavlju...a ljubav ko sto iznenada zna da dodje,isto tako moze i da ode :)
i posle qq lele i kopanje ociju i sirenje hejta :)

Back