Da li i zašto kasnimo?

Ona na posao ne kasni. U svemu ostalom je pedantna. Pomoći će ako može. Ali ako kaže eto me za 20 minuta računaj da je to najmanje pola sata.

To mene najviše i nervira, taj momenat da retko ko od tih ljudi kasni negde gde je stvarno frka da se ne zakasni, gde će biti posledica.

Znači još je gore to što znaš da mogu, samo ako žele i ako to smatraju prioritetom.

A, ako oni ne smatraju da je bitno ispoštovati mene, onda i ja smatram da nije bitno da sačekam njih koji kasne.

To mene najviše i nervira, taj momenat da retko ko od tih ljudi kasni negde gde je stvarno frka da se ne zakasni, gde će biti posledica.

Znači još je gore to što znaš da mogu, samo ako žele i ako to smatraju prioritetom.

A, ako oni ne smatraju da je bitno ispoštovati mene, onda i ja smatram da nije bitno da sačekam njih koji kasne.
Neki ljudi su prosto neorganizovani. Nisu loši ali...

Neki ljudi su prosto neorganizovani. Nisu loši ali...

Ta priča ne stoji, jednostavno... To, prosto neorganizovani.

Svi ti prosto neorganizovani ne zakasne na posao, na avion, ne zakasne tamo gde znaju da ne smeju i da moraju ispoštovati taj "zakazani termin".

Znači nije do organizacije, nego do poštovanja druge osobe i njenog vremena. Oni te percipiraju kao nekoga kome mogu da ukradu dodatnih pola sata da ti njih čekaš, jer su oni neko božanstvo ili šta god i vredniji su od svih, pa i od tebe samog.

Meni nije niko, ne poštuješ me - ne poštujem te, vrlo jednostavno.

I ne kažem da su loši ljudi, to je već preteška kvalifikacija, zna se šta je loš čovek.

Back