Da li i zašto kasnimo?

Džudi S

Brišem spam
Moderator
Poruka
7.879
forum.jpg

Svakome od nas može da se desi da zakasni na posao, na neki sastanak, kod lekara, kod zubara..

Dešava se da kasne i ljudi koje mi čekamo.

I kašnjenje, samo po sebi, nije problematično ako se ponekad ili retko dešava.

Kašnjenje postaje problem kada postane hronično kašnjenje. Kasni se na posao, na neki poslovni ili privatni sastanak, kasni se kod kekara, kod zubara, svuda se kasnije stiže.

Da li kasnite i zašto? Šta mislite o ljudima koji kasne?

Foto: Pexels.com

Volim biti svuda na vreme tj. pre vremena. Sinoć sam isplanirala već sve.
Kad su mi kasnili neformalno, plašila sam se od stvari koje su mogle da im se dese da ne budu tu na vreme, a oni samo nonšalantni. Niko mi od njih nije ostao prijatelj do dana današnjeg.
Poslovno posebno nemam centar za kašnjenja. Znači, ukoliko su stvari dogovorene u određeno vreme, proživljavam mali nervni slom ako se stvari ne događaju u planirano vreme.

Posle srednje sam kasnio i malo u srednjoj sam kasnio...
Posle sam se disciplinovao i sad ne kasnim, ne kasnim ali se desava iz nedpredvidjenih razloga koji nisu do mene i ponekad retko kad onako jer se jednostavno uvrtim i vreme poludi kao da ode brze ili se uspavam, nesto lose natisnem kod ponavljajuceg alarma...Dakle sada retko kad kasnim.Desava mi se da cekam druge i zbog njih zakasnim.

Ne zameram ljudima kad kasne za tipa sastanak tj dejt, izlazak u grad, setnju, kafu, izlazak u prirodu, odlazak na kampovanje.Tj ne zaneram jer tu nije vreme meni bitno i niko nece umreti ako saceka pola sata jer nismo roboti nego ljudi a i nije posao u pitanju vec druzenje i zabava te treba da ima opusten karakter a ne da steze i deluje kao obaveza.
E sad ne zameram kasnjenje u tim slucajevima ako je to do pola sata, sve iznad pola sata je znak neodgovornosti i nepostovanja ako se desava vise puta.

Imao sam clana benda koji je kasnio i na svirke i probe vise od pola sata i bilo je uzas.To je bilo cesto da nije moglo ni da se tolerise i svaki put me izbaci iz nerva i jos neki kazu sto se nerviras kao da be znas kakav je i nisi naucio do sad.Tu oko takvih stvari i posla kasnjenje se ne tolerise, i kad je bus u igri jer ne dolazi posebno za nekog do negde kad god!Kad neko zakasni sat ipo i ne javlja se nego ja zovem to znaci da vise be izlazim s njim dok ne stigne tamo gde treba pa da me zovne da dodjem i dok mene ne zovne da izadjemo oa da razmislim...Zadnji put zakasnio lik jer mu se drugarica zapricala sa likom koji joj se svidja.

Pogledajte prilog 1615326
Svakome od nas može da se desi da zakasni na posao, na neki sastanak, kod lekara, kod zubara..

Dešava se da kasne i ljudi koje mi čekamo.

I kašnjenje, samo po sebi, nije problematično ako se ponekad ili retko dešava.

Kašnjenje postaje problem kada postane hronično kašnjenje. Kasni se na posao, na neki poslovni ili privatni sastanak, kasni se kod kekara, kod zubara, svuda se kasnije stiže.

Da li kasnite i zašto? Šta mislite o ljudima koji kasne?

Foto: Pexels.com
uhvati me panika ako samo vidim da cu mozda da zakasnim,imam obzira prema drugim ljudima.
Kumaaa ceeeo zivot kaaaasni! Iako zivimo 5 minuta jedna od druge u stanju je da dodje nocu u 1 iako je rekla da ce oko 20h :tease: volim je inace bih je ubila:mrgreen:

Nisam oduvek kasnila. Na posao stižem u minut ipak su to ozbiljne stvari a volela bih 15 min ranije. Ako bi me neko pitao a šta me sprečava u tome pa spreči me recimo zato što mislim da mogu da plivam pre posla i da ču stići.

Back