Da li i vi mislite ovako

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Rece mi osoba u razgovoru: Ljudi koji imaju pasa su usmljeni

-Da li osobe koje imaju decu, zene,muzeve, babe,dede, prijatelje i psa su usamljene, ili
-Osobe koje imaju svoj zivot i gomilu prijatelja i rodbine a imaju pasa su usamljene, ili
-Osobe koje nemaju prijatelje i sami su,cesto imaju pse

I jos jedno pitanje:

-Zasto je bas pas, a ne macka,papagaj, ribice ili morsko prase ..sinonim za usamljenost i
da li se vi slazete sa osobom koja rece da su ljudi koji imaju psa ..usamljene osobe..
ja cula istu foru al za macke
pusti budale, koga briga sta je tamo neko lupio
ne mislim nista o takvim izjavama osim da su gluposti ispaljene od strane nekoga ko mnogo voli kalupe, uvek je od strane tih dusebriznika za belu kugu i ostale propagande :roll:

-Da li osobe koje imaju decu, zene,muzeve, babe,dede, prijatelje i psa su usamljene, ili
-Osobe koje imaju svoj zivot i gomilu prijatelja i rodbine a imaju pasa su usamljene, ili

I jos jedno pitanje:

-Zasto je bas pas, a ne macka,papagaj, ribice ili morsko prase ..sinonim za usamljenost i
da li se vi slazete sa osobom koja rece da su ljudi koji imaju psa ..usamljene osobe..

Човек може бити усамљен и у великој породици.

Не мора се осећати усамљено ни када је потпуно сам.

Људи чувају животиње из разних побуда.

Неки зато што их воле, неки зато што им је потребно друштво и безусловна љубав, неки зато што воле осећај да су некоме потребни.

Чињеница је да људи који живе сами често имају буљуке мачака или паса, могуће је да им то смањује осећај усамљености, али знам и многољудне породице које исто чувају по неколико паса или мачака.

Дакле, не бих могла директно да повежем усамљеност и чување животиња и мислим да је то само још једна од заблуда.

I jos jedno pitanje:

ne slazem se

Back