Da li i muskarci idu kod ginekologa?

а да те пита да иде да скува ручак?

To može . Ako je nekome žena u drugom stanju to je neka vrsta vanredne situacije i treba imati razumijevanja .
Kad bi išao sa ženom kod ginekologa tu ne bih imao razumijevanja .Druga je situacija ako je žena u takvom
stanju da ne može sama .
Imao sam ja trgovkinju koja je tražila slobodno da ide u crkvu . Rekao sam joj da može ako će doći popadija
da je zamjeni na radnom mjestu .

To može . Ako je nekome žena u drugom stanju to je neka vrsta vanredne situacije i treba imati razumijevanja .
Kad bi išao sa ženom kod ginekologa tu ne bih imao razumijevanja .Druga je situacija ako je žena u takvom
stanju da ne može sama .
Imao sam ja trgovkinju koja je tražila slobodno da ide u crkvu . Rekao sam joj da može ako će doći popadija

а да је тражила да иде на састанак комунистичке партије пустио би је :D

Najbolje da se porađamo same, u štali, uz merdevine :lol:

hahahahhaha a najbolje sada jos da vam i trazimo stalu u kojoj cete da se poradjate :D

- - - - - - - - - -

:D Samo tako, ostro, otresito i preko kolena. Drugacije nikako hahah

Zensko 9 meseci ima haos u organizmu,jede kao azdaja,riga kao zmaj,sve smrdi jer #hormoni,ako je krupna beba ili vise dece nema sanse da se sagne,sedne normalno,najjeziviji dan u zivotu je tu,40 dana oporavka organizma nakon toga - ko nece kod giske sa njom nije za decu.
Olos u gradskom prevozu,odvratno vreme od koga se lako slosi.

Giske su danas flexi,moze se naci vremena kad oboje mogu da dodju zajedno.

Zensko 9 meseci ima haos u organizmu,jede kao azdaja,riga kao zmaj,sve smrdi jer #hormoni,ako je krupna beba ili vise dece nema sanse da se sagne,sedne normalno,najjeziviji dan u zivotu je tu,40 dana oporavka organizma nakon toga - ko nece kod giske sa njom nije za decu.
Olos u gradskom prevozu,odvratno vreme od koga se lako slosi.

Giske su danas flexi,moze se naci vremena kad oboje mogu da dodju zajedno.

А ти си била трудна па знаш?

Нити сам имала хаос у организму, нити сам јела као аждаја, повраћала ни једном. Једино што сам имала горушицу и свраб у првој трудноћи.

И какав те смрад спопао?

Гишка је ваљда гинеколог? Ако идеш у Дом здравља онда није флексибилан него дођеш када ти се каже.

Нити сам имала хаос у организму, нити сам јела као аждаја, повраћала ни једном. Једино што сам имала горушицу и свраб у првој трудноћи.

И какав те смрад спопао?

Гишка је ваљда гинеколог? Ако идеш у Дом здравља онда није флексибилан него дођеш када ти се каже.

Misli na nepodnošenje jakih mirisa, preosetljivost.

И какав те смрад спопао?

јел беба имала косицу када се родила

Zauz, napravila si od trudnoće skoro bolest. A to je samo drugo stanje :) Neke, nažalost imaju komplikacije. Ali ima i onih koje se prave da im je teže nego što jeste, peče se i izvoljevaju. Zdrava trudnica se normalno kreće sve do dana porođaja. Čak treba što više da šeta. A te što jedu za dvoje :roll: prave svima problem. Gojazne bebe imaju veće šanse da budu i posle takve, žena se rastroćka i nezadovoljstvo zbog svog izgleda prenosi na sve. Beba oseća napetost, muž beži od kuće...
Htedoh reći, ko je zdravi nema komplikacija, u trudnoći treba da se ponaša najnormalnije.

Trudnoca je zaebana mnogo i mozda je necija ok. ali je neinteligentno bilo sta meriti po sebi jer je svaka razlicita.

Trudnica treba da jede kad koliko joj treba i ove idiote danas sto nabijaju trudnicama osecaj krivice kako bi oni zaradili ili se ispromovisali treba ignorisati jer su tu radi svoje zarade.

Ne treba rizikovati jer i totalno zdravima vrlo lako se slosi.

Ako padne pri izlasku iz busa dok uzme fon,zovne Hitnu,treba da se snadje u trenu.

Sve lahanica po kuci,dvoristu,gajbi,lagane setnje,kupovine sitnica, je ok. da ide sama ali giska,plivanje i tako to ne.

Kad se trudnica na plazi okliznula tacno mi je srce stalo,da se neki lik nije tu nasao polomila bi se.

- - - - - - - - - -

*laganica

Extra. To je zapravo dobro znaci da nisam jedini koji cu ici sa zenom na ovakve preglede. A i da budem iskren, malo me i zanima kako to sve izgleda tamo na tom pregledu... :cool:

Како има да изгледа. Намажу јој стомак гелом и онда гледају монитор. Мере притисак. Траже лабораторијске резултате и коментаришу исте.

Back