senoviti Ističe se Poruka 2.370 05.11.2007. u 00:19 - Da li, i koliko često vam se desi da mislima odlutate do ko zna koje sfere, i pri tom #76 Zefirra: Svaki put kad putujem 1,5 sat GSP-om.... od NBG do starog grada Kliknite za proširenje... Jak ti put,jee.. 8-)
Zefirra: Svaki put kad putujem 1,5 sat GSP-om.... od NBG do starog grada Kliknite za proširenje... Jak ti put,jee.. 8-)
LysergicAcid Poznat Poruka 9.151 05.11.2007. u 00:24 - Da li, i koliko često vam se desi da mislima odlutate do ko zna koje sfere, i pri tom #77 od sutra do jutra.....
G Gost118 Elita Poruka 22.440 05.11.2007. u 13:19 - Da li, i koliko često vam se desi da mislima odlutate do ko zna koje sfere, i pri tom #78 chika_doktor: blago tebi...ako imas kakav recep pomagaj sestro ovi moji oblaci skupo kostaju Kliknite za proširenje... Jbga, meni dosta dvije pive da odlijepim... Nekad i jedna...
chika_doktor: blago tebi...ako imas kakav recep pomagaj sestro ovi moji oblaci skupo kostaju Kliknite za proširenje... Jbga, meni dosta dvije pive da odlijepim... Nekad i jedna...
C chika_doktor Gost 05.11.2007. u 13:22 - Da li, i koliko često vam se desi da mislima odlutate do ko zna koje sfere, i pri tom #79 Gazdarica: Jbga, meni dosta dvije pive da odlijepim... Nekad i jedna... Kliknite za proširenje... uje al si ekonomik parti
Gazdarica: Jbga, meni dosta dvije pive da odlijepim... Nekad i jedna... Kliknite za proširenje... uje al si ekonomik parti
G Gost118 Elita Poruka 22.440 05.11.2007. u 13:32 - Da li, i koliko često vam se desi da mislima odlutate do ko zna koje sfere, i pri tom #80 Ko je tebi kriv sto nisi ostao malen...
C chika_doktor Gost 05.11.2007. u 13:37 - Da li, i koliko često vam se desi da mislima odlutate do ko zna koje sfere, i pri tom #81 Gazdarica: Ko je tebi kriv sto nisi ostao malen... Kliknite za proširenje... mama i tata, predpostavljam... a tebi je bolje da si manja...laksa si za manipulisanje...kao cigra
Gazdarica: Ko je tebi kriv sto nisi ostao malen... Kliknite za proširenje... mama i tata, predpostavljam... a tebi je bolje da si manja...laksa si za manipulisanje...kao cigra
G Gost118 Elita Poruka 22.440 05.11.2007. u 13:45 - Da li, i koliko često vam se desi da mislima odlutate do ko zna koje sfere, i pri tom #82 chika_doktor: mama i tata, predpostavljam... a tebi je bolje da si manja...laksa si za manipulisanje...kao cigra Kliknite za proširenje... A to mislis na kiti? Btw. meni tata visok negdje kao ti, tako da, nemoj da se izvlacis na roditelje...
chika_doktor: mama i tata, predpostavljam... a tebi je bolje da si manja...laksa si za manipulisanje...kao cigra Kliknite za proširenje... A to mislis na kiti? Btw. meni tata visok negdje kao ti, tako da, nemoj da se izvlacis na roditelje...
C chika_doktor Gost 05.11.2007. u 13:55 - Da li, i koliko često vam se desi da mislima odlutate do ko zna koje sfere, i pri tom #83 Gazdarica: A to mislis na kiti? Btw. meni tata visok negdje kao ti, tako da, nemoj da se izvlacis na roditelje... Kliknite za proširenje... ajde dobro nek ti bude...uzimao sam shumece tablete vitamina c...u velikim kolicinama
Gazdarica: A to mislis na kiti? Btw. meni tata visok negdje kao ti, tako da, nemoj da se izvlacis na roditelje... Kliknite za proširenje... ajde dobro nek ti bude...uzimao sam shumece tablete vitamina c...u velikim kolicinama