хоћеш рећи да ниси учествовао у овом претумбавању.slabo idem do kafića,
ili kafana ili ništa.![]()
жива нисам чија је то идеја, и којим "добром" се десила.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
хоћеш рећи да ниси учествовао у овом претумбавању.slabo idem do kafića,
ili kafana ili ništa.![]()
A tek "dela" sto su im jaca strana ...Došlo vreme kada žene ne mogu da dođu do reči od muškaraca.
od sad ima.Nemam tu opciju na ovom ptf ...
povlacimono izgovoreno, delimicno 
Nisi glasaotema vracena gde je originalno bila i postavljena.

Da li ti vidis da smo se borili citavu nocAnketa je anonimna, možete slobodno glasati
?idi glasaj...Не, јер ретко отварам почетну страну форума. Обично крећем са "теме са вашим одговорима", и све ми је ту. Али биг волео да сваки подфорум има своју кафану, као некад. Али, то сам само ја...
hvala svimaDa li ti vidis da smo se borili citavu noc?

Nisu oni skapirali temuцениш да сви гледају неки филм, па је пустош.
саће Рифета, он је сигурна ако буде скапирао.![]()
izgleda, brzo su se prilagodiliфорумаши су прилагодљиви и нема ништа даље.
за сада са мном гласало 3.![]()
A gde su ti emocije?ne , kada nečemu prođe rok trajanja to ide u kantu
otišli zajedno sa starom temom , kako bi otvorili prostor za nove emocijeA gde su ti emocije?
Daj nam sansu onda da sacuvamo tu fiokicuotišli zajedno sa starom temom , kako bi otvorili prostor za nove emocije
nego
stare emocije ipak ostaju u neku fiokicu u mozgu i kada onako duboko u noć ispija se zadnja kafa, samo za sebe, ali isključivo samo za sebe, otvori se ta fiokica , virne se unutra , i polako nežno zatvori se fiokica natrag na mesto
4U![]()

ja sve vas čuvam u tu fiokicu , niko nema pristup u tu fiokicu osim mene, ostaće mi naj draža , a kada se energije susretnu iz više fiokica , a sreću se , hteli mi to ili ne, znali mi ili ne , uvek kad pogledaš u nebo jedna zvezda uvek sija jače od ostalihDaj nam sansu onda da sacuvamo tu fiokicu![]()