bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 40.869
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta, da, da skacem zajedno sa postavljacicom teme u more? moze. ja ne mogu da se nagledam njenog avatara/avatarke, a inace znam da je neka slb dr.clan @bas kao ajmo DA!
ja ni naslov ne razumemDa li i dalje tražite odgovarajuće Kafane na/u ptf-u kojem su pripadale?
Ko te tera da razumeš , posle ću ti objasniti i skačemo naravno Ti skači , ja ću da te gledamsta, da, da skacem zajedno sa postavljacicom teme u more? moze. ja ne mogu da se nagledam njenog avatara/avatarke, a inace znam da je neka slb dr.
ja ni naslov ne razumem
volim tvoj stavKo te tera da razumeš , posle ću ti objasniti i skačemo naravno Ti skači , ja ću da te gledam

lako je tebi pametnice teska glava pa vuce na dole, ja moram prvo da vezbam nekoliko puta, pa onda ...inace ce da me boli tiba, ako skocim pod pogresnim uglom... ali prihvatam izazov, gde idemo?Ko te tera da razumeš , posle ću ti objasniti i skačemo naravno Ti skači , ja ću da te gledam
poguraću te , a posle dođe kafa i sladoled.lako je tebi pametnice teska glava pa vuce na dole, ja moram prvo da vezbam nekoliko puta, pa onda ...inace ce da me boli tiba

samo DA!lako je tebi pametnice teska glava pa vuce na dole, ja moram prvo da vezbam nekoliko puta, pa onda ...inace ce da me boli tiba, ako skocim pod pogresnim uglom... ali prihvatam izazov, gde idemo?
ma sta "da"? ovo je neka provokacija, mlatite praznu slamu, kradete vreme ljudimasamo DA!
Da glasas DA!ma sta "da"?
ja ne glasam uopste, ja rusim vlastDa glasas DA!
razoružaj ga Pticoma sta "da"? ovo je neka provokacija, mlatite praznu slamu, kradete vreme ljudima
ej nit ja glasam, nit vi znate sta trazite, za sta - da? duplo golorazoružaj ga Ptico
Da li zelis kafanu kao pre na tvom pdf/u? Onda DA! Si?ma sta "da"? ovo je neka provokacija, mlatite praznu slamu, kradete vreme ljudima
gde te nadjoej nit ja glasam, nit vi znate sta trazite, za sta - da? duplo golo

Ja ne vakcinisem oces kolac?ej nit ja glasam, nit vi znate sta trazite, za sta - da? duplo golo
ej, nit se ja vakcinisem, niti je to vakcina sto ti drzis i htela bi da me bocnes - van pameti je sve
aj da menjamo!da moderacija radi los posao premestanjem tema koje su godinama stojale na jednom mestu.
To je kao da ti neko casu za vino iz visece kuhinje premesti u podrum. I pita te posle sto je ne koristis.