Da li Hrvati samo glume ili iskreno baštine antifašizam ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I ja se slazem.

Vecina Hrvata NISU fasisti.

Do pre koju godinu je vecina bila na strani fasista. Dolaskom josipovica stvari se popravljaju u hr, na polju ljudskih prava i odnosa prema fasizmu i zlocinima hr vojske.
Licno poznajem Hrvate koji su DIVNI LJUDI.
:think:
Ako Hrvati ZAISTA ZELE ( a ja sam ubedjen da zele) da se OCISTE od fasisoidnih ostataka, MORAJU SE, u najkracem roku uspraviti i obracunati sa tim zaostalim "DZEPOVIMA FASIZMA" kojih u Hrvatskoj jos ima na svakom koraku.

I zbog Evrope i zbog turizma i zbog svoje savesti.

Ja sam ubedjen da veliki broj hrvata ne zeli da se ocisti od ustasa. Nadam se da gresim.

jashta, sve jedan

20070618012548thompson_maksimir_maksimirski_stadion_marko_perkovic_koncert_fasisticki_pozfrav.jpg

Sramota za ljudski rod

Only in Kroejsa

1991-2006_Vukovar.jpg

počeo si dobro..al si..od sredine počeo..sraćkati..(od ovo crvenog..)

Ja vas poznajem bolje nego svi ovi sto piskaraju ovuda....

A znam i dalje od onoga sto vi znate...

Vi jos ne shvatate da je ono sto vam je omogucilo da imate svoju drzavu (jos vecu nego sto ste je u pocetku zamilsili) sada radi PROTIV VAS i preti da od gotovog napravite vertesiju...

Papa vas je vec par puta upozorio na to, ali vi ga u svojoj prepotenciji ne cujete...Steta...Sad je vec i papa na nisanu...

Opijeni se Olujom, iako iz dna duse shvatate da Oluja nije zasluga vase ni moci ni hrabrosti...

Mislite da ste postali mali ratni monstrum koga se ceo Balkan plasi...Kakva greska! (To je i Franc Jozef mislio svojevremeno pa je izgubio imperiju)

A ne shvatate koliko se svet promenuo od 1990. do danas...

Svaki dan se svet sve vise zakuvava....Situacija postaje sve opasnija i neizvesnija...

Trebace mnogo mudrosti da se ocuva steceno.

Verovao ti to meni ili ne.

Svedoci smo dogadjaja u Hrvatskoj gde se sve vise napadaju Srbi (opet), sve je vise ustaskih fanova, hrvatski fasisti nisu bili nikad jaci i u vecem broju, vladajuci HDZ se opet vraca Tudj´manu, kojeg je privremeno morao da se odrekne radi skupljanja pozitivnih poena u EU

http://www.vecernji.hr/vijesti/nova-strategija-hdz-se-opet-vraca-tudmanu-clanak-175813

Ali sad je i tome dosao kraj, EU je ocigledno zaboravio neo-fasizam u Cro iz 90-tih, vise nema pretnji i pritisaka, Hrvatska je konacno "demokracijska"

Visegodisnje ustrucavanje od pokazivanja svog pravog lica ucinilo je Hrvate besnim, pa ceh placaju strani turisti duz cele jadranske obale.

Nakon fasistickih okupljanja za godisnjicu najveceg etnickog ciscenja u istoriji Balkana hrvatski fasisti su u Srbu iz cista mira napali goste jednog kafica uz poklice "Opet cemo vas klati!"

Sve to i more drugih dogadjaja te vrste mirno posmatraju hrvatska policija, hrvatska vlast, Hrvati i

hrvatski tzv antifasisti.
Znaci vladajuci HDZ se vraca partizanu i najmladjem Titovom generalu u istoriji JNA , Franji Tudjmanu , eto to je bas antifasisticki kaj ne ? :think:

koja bre lancana reakcija, bolidima u CRO je dovoljno da cuje ekavicu i izlazi na videlo stvarna priroda....

...jeste.,.ekavica..je problem..jeste...kad si u nekoj tuđoj..zemlji.,.pokusaj govortiti jezikom..te iste zemlje..ili engleski ..ili esperanto...imaš..širok..izbor..ali bre..nemoj ..da brekćeš...da se..bečiš..kontaš..budi...normalan...ponašaj se normalno...kao i Englezi&Francuzi..

...jeste.,.ekavica..je problem..jeste...kad si u nekoj tuđoj..zemlji.,.pokusaj govortiti jezikom..te iste zemlje..ili engleski ..ili esperanto...imaš..širok..izbor..ali bre..nemoj ..da brekćeš...da se..bečiš..kontaš..budi...normalan...ponašaj se normalno...kao i Englezi&Francuzi..
I ti kad dodjes u Srbiju govori Srpski.
..............................................................
Kad neko govori Srpski u hr to smeta samo ustasama.

:hahaha::hahaha:...pa ti nisi normalan.....englez da dodje u cro i da prica hrvatski.....

Francuzi pričaju hrvatski u ndh:rotf::rotf::rotf:
Zašto bi sa pripadnikom sopstvenog naroda govorio na tudjinskom...
U Liptovskom Mikulašu i Bergamu me niko nije prebio zbog mog srpskog...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back