Da li fizicki izgled definise zene i muskarce i koliko?

Lollol

Poznat
Poruka
9.450
Mozda se meni cini, ali primecujem da one devojke koje po ponasanju opisujem kao muskarace cesto i ne izgledaju toliko zenstveno, nezno, krho spolja, pa cak i ne toliko lepo.
Postoji li neka veza izmedju unutrasnjeg (ponasanja i sl.) i spoljasnjeg? Da li to sto su muskarace unutra, utice da ih nije toliko briga za fizicki izgled i da se lickaju, sminkaju i budu lepe ili zato sto su mozda ne toliko lepe, utice da budu muskarace?

Da li fizicki izgled definise neko osobu i koliko?

Mozda se meni cini, ali primecujem da one devojke koje po ponasanju opisujem kao muskarace cesto i ne izgledaju toliko zenstveno, nezno, krho spolja, pa cak i ne toliko lepo.
Postoji li neka veza izmedju unutrasnjeg (ponasanja i sl.) i spoljasnjeg? Da li to sto su muskarace unutra, utice da ih nije toliko briga za fizicki izgled i da se lickaju, sminkaju i budu lepe ili zato sto su mozda ne toliko lepe, utice da budu muskarace?

Ne...

evo ja se nasminkam par puta godisnje i sad ispade da sam muskaraca i plus ruzna :(
Ni ja se ne sminkam, uopste.

Sta podrazumevas pod muskaracom?
Desavalo mi se kada u stiklicama odem po glet masu i farbu, da me gledaju kao da sam pala s Marsa. "Ko ce vam to raditi? Sama? :eek: Hocete li bar da vas prevezem?" :roll:
Ako sam muskaraca samo zato sto radim sve sto mogu fizicki da ispratim, onda... Sa nepunih 50 kg ne mogu da podignem nesto tesko, ne mogu sve ni kada se popnem na stolicu da dohvatim, ali ostalo...

Mislim da nema pravila. Neke zene se namerno trude da izgledaju nezenstveno. Mada to nikada nisam razumela. A ima i toliko njih koje su zaista glomazne, grube,... a toliko osetljive i emotivne.

Karakter "utice da ih nije toliko briga za fizicki izgled i da se lickaju, sminkaju i budu lepe",a to opet ne znači da ne mogu da budu lepe i ženstvene bez lickanja i šminkanja. Kao što nije svaka nalickana i našminkana ujedno ženstvena i lepa.
Muškarača može biti i ona našminkana,na visokim štiklama i u kratkoj suknji,to je više u ponašanju,načinu i sadržaju izgovorenog,u (ne)gracioznosti pokreta.U stavu koji zauzima,u načinu na koji se ophodi prema ostalima.

Mislim da fizički izgled ne definiše neku osobu.Daje samo jednu informaciju,kao i sve ostalo što zajedno čini celinu.

Fizički izgled ume da prevari. Moraš da razgovaraš sa njom, da vidiš kakva je i kad joj kažeš nešto što nije normalno, ili što joj se nesvidja. Ja lično imam utisak da su sve žene koje su namrgodjene takve i iznutra (nadrdane, nervozne).
Ja ponekada izlgedam namršteno (imam guste obrve), a u praksi sam vrlo tih, povučen, nemožeš čuti od mene da povisim glas

Ni ja se ne sminkam, uopste.

Sta podrazumevas pod muskaracom?
Desavalo mi se kada u stiklicama odem po glet masu i farbu, da me gledaju kao da sam pala s Marsa. "Ko ce vam to raditi? Sama? :eek: Hocete li bar da vas prevezem?" :roll:
Ako sam muskaraca samo zato sto radim sve sto mogu fizicki da ispratim, onda... Sa nepunih 50 kg ne mogu da podignem nesto tesko, ne mogu sve ni kada se popnem na stolicu da dohvatim, ali ostalo...

Mislim da nema pravila. Neke zene se namerno trude da izgledaju nezenstveno. Mada to nikada nisam razumela. A ima i toliko njih koje su zaista glomazne, grube,... a toliko osetljive i emotivne.

ne mislimo mi na to kad kazemo muskarace, emocija je povrsno opisala.
sigurno da je u karakteru, losem vaspitanju i trudu da se ne deluje zenstveno, a to mora da polazi od karaktera i cine zenu muskaracom

nema to veze
ja izgledam ko da cu da bijem nekog a u susini sam jako nezna i preosetljiva
to je mozda i oj nacin da se odbranim

Fizički izgled ume da prevari. Moraš da razgovaraš sa njom, da vidiš kakva je i kad joj kažeš nešto što nije normalno, ili što joj se nesvidja. Ja lično imam utisak da su sve žene koje su namrgodjene takve i iznutra (nadrdane, nervozne).
Ja ponekada izlgedam namršteno (imam guste obrve), a u praksi sam vrlo tih, povučen, nemožeš čuti od mene da povisim glas

Cak ni ovo ne mora da bude :)
Moja tetka deluje taaaako arogantno i strogo da imas potrebu da joj se sklanjas sa puta, a zapravo je :heart: Toliko topline, dobrote, razumevanja,...

a ko ti rekao da su žene krhke i osetljive?
jedino mekano kod njih su sise i ribica

Slab si ti kada ih teraš,trebaš se hrabro suočiti sa svojim najvećim strahovima.....:lol:

loš zakonski model ne dozvoljava muškarcu da se brani nego samo da trpi
piše nešto, neko nasilje, ne razumem ništa... voliš nešto a nasiljuješ? ne ide
muško kad ne voli ne bi ni taklo ni gornjom ni srendjom rukom

tako da nam ostalo samo da mantramo

ma nesto razmisljam mozda i ima veze neke
evo meni svi kazu da sam trebala biti musko, radim sve muske poslove, kazu da se tako i ponasam, itd. i nervira me sto izgledam previse zenstveno :lol: uglavnom to i krijem...evo prije neki dan kupujem duks, naravno na muskom odjeljenju, probam, kaze prodavacica imate ovamo lijepe zenske, rekoh neka, hvala, vidjela sam, bas ovo zelim i tako... sminkam se samo tek toliko da prikrijem neke nedostatke, nerviraju me zenske price, vise volim sa muskarcima pivo piti nego kafenisati sa zenama po komsiluku, nemam drugarice i nesto razmisljam mozda ja i jesam jedan muskarcic negdje u dubini duse :think:

a volim muskarce :lol:

Back