- Poruka
- 79.882
Vidim napreduješ mojim stopama.. lepo lepo. if ju kud onli nju da pavr of d dark sajd.Atention whore, što bi ti rekla.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidim napreduješ mojim stopama.. lepo lepo. if ju kud onli nju da pavr of d dark sajd.Atention whore, što bi ti rekla.
zar si i ti sine Brute podržao pisanija protiv naše temice o penisima?
Meni je zbilja žao, poštovana Paulinjo, što ste Vi ostali uskraćeni. Recite mi, a verujem da to interesuje i mnoge potencijalne kandidate:zar si i ti sine Brute podržao pisanija protiv naše temice o penisima?![]()
jao jao
a ne smetaju one sise tamo na Mitinoj temi?![]()
Ne, ovo je bilo nesto izmedju mene, Dixi i Trixi.zar si i ti sine Brute podržao pisanija protiv naše temice o penisima?
jao jao
a ne smetaju one sise tamo na Mitinoj temi?![]()
haha, pčelo, i to bela,... sve je to jedno veliko zezanje... i opuštanje...Meni je zbilja žao, poštovana Paulinjo, što ste Vi ostali uskraćeni. Recite mi, a verujem da to interesuje i mnoge potencijalne kandidate:
Da li je vaše stručno oko još uvek spremno da neobjektivno sagleda i proceni?
Sa dužim poštovanjem; unapred zahvalan i samo Vaš: BČ.
U ovom izrazu na koji se poziva pokretac teme NEMA komentara o fizickom izgledu, nego o ponasanju, u slengu se visak samopouzdanja naziva bigdick energy, i obrnuto.Tesko bi bilo regulisati svaki komentar koji komentarise bilo sta fizicko. Recimo meni je neukusno komentarisati i javne licnosti, neke sa neta kao i clanove.
To su tvoje koleginice.haha, pčelo, i to bela,... sve je to jedno veliko zezanje... i opuštanje...
ljis, pravi ljis
da
nego evo vidiš da nam ljis žele preuzeti časne sestre![]()
pa vidim da si podržao tamo onu temu na internom protiv penisića na ppovima... pa zatoNe, ovo je bilo nesto izmedju mene, Dixi i Trixi.
moje koleginice su na mom posluTo su tvoje koleginice.
Nisam podrzao, vec imao prepisku sa Trixi.pa vidim da si podržao tamo onu temu na internom protiv penisića na ppovima... pa zato
a želim da znam raspoloženje ljisovaca
![]()
Silverixi, nova simpatija?Nisam podrzao, vec imao prepisku sa Trixi.
Cenjeni kolega, znam definiciju.U ovom izrazu na koji se poziva pokretac teme NEMA komentara o fizickom izgledu, nego o ponasanju, u slengu se visak samopouzdanja naziva bigdick energy, i obrnuto.
@SilverStar jel' ovo dovoljno detaljan odgovor na pitanje? Treba li dalje da govorimo o ovome?
Ma jok, ovo je neka daska za peglanje.Silverixi, nova simpatija?
Jel to taj body shaming, za koji se pitaš da li je dozvoljen?Ma jok, ovo je neka daska za peglanje.
Da. Proveravam da li je dozvoljen.Jel to taj body shaming, za koji se pitaš da li je dozvoljen?
Pitanja o forumu se postavljaju na drugom delu foruma, a ovde su ljudi sasvim dovoljno obrazovani.Cenjeni kolega, znam definiciju.
Cak sam je i postavio u citatu, ali vam je mozda ruski drazi od engleskog.
Postavljena je da i drugi nesto nauce, posto jos uvek misle da se radi o muskarcu sa malim penisom.