Da li dozvoljen body shaming na LjiS-u?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zar si i ti sine Brute podržao pisanija protiv naše temice o penisima? :lol:
jao jao
a ne smetaju one sise tamo na Mitinoj temi? :lol:
Meni je zbilja žao, poštovana Paulinjo, što ste Vi ostali uskraćeni. Recite mi, a verujem da to interesuje i mnoge potencijalne kandidate:
Da li je vaše stručno oko još uvek spremno da neobjektivno sagleda i proceni?
Sa dužim poštovanjem; unapred zahvalan i samo Vaš: BČ.

Meni je zbilja žao, poštovana Paulinjo, što ste Vi ostali uskraćeni. Recite mi, a verujem da to interesuje i mnoge potencijalne kandidate:
Da li je vaše stručno oko još uvek spremno da neobjektivno sagleda i proceni?
Sa dužim poštovanjem; unapred zahvalan i samo Vaš: BČ.
haha, pčelo, i to bela,... sve je to jedno veliko zezanje... i opuštanje...
ljis, pravi ljis
da
nego evo vidiš da nam ljis žele preuzeti časne sestre :lol:

Tesko bi bilo regulisati svaki komentar koji komentarise bilo sta fizicko. Recimo meni je neukusno komentarisati i javne licnosti, neke sa neta kao i clanove.
U ovom izrazu na koji se poziva pokretac teme NEMA komentara o fizickom izgledu, nego o ponasanju, u slengu se visak samopouzdanja naziva bigdick energy, i obrnuto.
@SilverStar jel' ovo dovoljno detaljan odgovor na pitanje? Treba li dalje da govorimo o ovome?

U ovom izrazu na koji se poziva pokretac teme NEMA komentara o fizickom izgledu, nego o ponasanju, u slengu se visak samopouzdanja naziva bigdick energy, i obrnuto.
@SilverStar jel' ovo dovoljno detaljan odgovor na pitanje? Treba li dalje da govorimo o ovome?
Cenjeni kolega, znam definiciju.
Cak sam je i postavio u citatu, ali vam je mozda ruski drazi od engleskog.
Postavljena je da i drugi nesto nauce, posto jos uvek misle da se radi o muskarcu sa malim penisom.

Cenjeni kolega, znam definiciju.
Cak sam je i postavio u citatu, ali vam je mozda ruski drazi od engleskog.
Postavljena je da i drugi nesto nauce, posto jos uvek misle da se radi o muskarcu sa malim penisom.
Pitanja o forumu se postavljaju na drugom delu foruma, a ovde su ljudi sasvim dovoljno obrazovani.
Tako da mislim da je iluzorno da temu drzimo otvorenom.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back