Da li dozvoljen body shaming na LjiS-u?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

SilverStar

Poznat
Poruka
9.747
Jednostavno pitanje.
Da li je dozvoljen body shaming na LjiS-u?
I da li se čak i potencijalne uvrede shvataju kao šale, zarad dobrog zezanja?

Naime, na jednoj temi malopre, dobih kompliment od dve forumašice da emitujem small dick energy.
Mislim, najgluplje je to što oni misle da se tu radi o muškarcu sa malim penisom.

Pa evo, ostaviću definiciju, možda nešto i nauče. (mrzi me da prevodim).

Big dick energy—we all know that term (when someone’s presence just oozes with confidence). It’s hot and you either have it or you don’t. It’s not really something you can fake.

On the flip side, there is small dick energy (SDE).
Which, yes, is the opposite: when someone acts like a tool out of insecurity issues.
To be clear, there’s nothing wrong with having insecurities, everyone has some level of them.
It’s how you carry and cope with the lack of uncertainty that can make a person fall into the SDE club.

Small dick energy is all flex with no skill or facts to back it up.

Naravno, pitanje vazi i za sve ostale vrste body shaminga, nego sam eto ja postavio licni primer.
Kakvo je vase razmisljanje?
Jel sve na ovom forumu shvatate kao šalu, ili postoje neke stvari sa kojima se ne treba šaliti?

Jednostavno pitanje.

Naime, na jednoj temi malopre, dobih kompliment od dve forumašice da emitujem small dick energy.
Mislim, najgluplje je to što oni misle da se tu radi o muškarcu sa malim penisom.

Naravno, pitanje vazi i za sve ostale vrste body shaminga, nego sam eto ja postavio licni primer.
Jel sve na ovom forumu shvatate kao šalu, ili postoje neke stvari sa kojima se ne treba šaliti?
Lille te pita sad.. jel sve ovo šala il stvarno hoćeš da te upoznam sa njom.

Naravno da ne bi trebalo.

Generalno skoro bilo sta moze biti uvredjivo za nekoga. Moze biti to zato sto je solo duze vreme, zato sto nije solo duze vreme, zato sto ima ljubavnike/ljubavnice, zato sto voli neki fetis, zato sto ima male sise, velike sise, zato sto je premrsava, debela, zato sto se kaci, zato sto se ne kaci...
Zato sto misli ovako ili onako...

Ne bih ja sada izdvajala samo body shaming koje uzgred imas i na drugim temama gde se komentarisu recimo neke javne licnosti...Vidi kakva je, ovakva, onakva...

Osoba koja iole ima empatiju nece nikada omalovazavati nista fizicko, koje je uglavnom promenljivo u toku vremena i okolnosti. Svi starimo, svi se menjamo, svi smo rodjeni takvi kakvi smo rodjeni, nesavrseni.

Nekoga to uopste ne zanima, nekoga zanima.

Tesko bi bilo regulisati svaki komentar koji komentarise bilo sta fizicko. Recimo meni je neukusno komentarisati i javne licnosti, neke sa neta kao i clanove.

Zbog te razlike sta je kome smesno, neukusno postoji opcija prijava.

Neko nekome kaze glupaco pa se osoba ne uvredi nego je to kao sala medju njima a neko se uvredi.

Jednostavno pitanje.

Čekaj, jel nisi ti postavio neku fotku s peškirom na kojem je penis naslikan?

Naravno da ne bi trebalo.

Generalno skoro bilo sta moze biti uvredjivo za nekoga. Moze biti to zato sto je solo duze vreme, zato sto nije solo duze vreme, zato sto ima ljubavnike/ljubavnice, zato sto voli neki fetis, zato sto ima male sise, velike sise, zato sto je premrsava, debela, zato sto se kaci, zato sto se ne kaci...
Zato sto misli ovako ili onako...

Ne bih ja sada izdvajala samo body shaming koje uzgred imas i na drugim temama gde se komentarisu recimo neke javne licnosti...Vidi kakva je, ovakva, onakva...

Osoba koja iole ima empatiju nece nikada omalovazavati nista fizicko, koje je uglavnom promenljivo u toku vremena i okolnosti. Svi starimo, svi se menjamo, svi smo rodjeni takvi kakvi smo rodjeni, nesavrseni.

Nekoga to uopste ne zanima, nekoga zanima.

Tesko bi bilo regulisati svaki komentar koji komentarise bilo sta fizicko. Recimo meni je neukusno komentarisati i javne licnosti, neke sa neta kao i clanove.

Zbog te razlike sta je kome smesno, neukusno postoji opcija prijava.

Neko nekome kaze glupaco pa se osoba ne uvredi nego je to kao sala medju njima a neko se uvredi.
Ne bih da prijavljujem nikog.
Nisam u tom fazonu.
Nego me interesuje kolika je sloboda mog leksičkog izražavanja.
Ako se sve shvata kao šala, onda je nebo granica.

Poslednja izmena:
Ne bih da prijavljujem nikog.
Nisam u tom fazonu.
Nego me je interesuje kolika je sloboda mog leksičkog izražavanja.
Ako se sve shvata kao šala, onda je nebo granica.
Meni nije sve smešno, naprotiv.
Bude da se osećam loše zbog nečijeg ponašanja... nije to ova vrsta vezana za telo, ali jeste neka druga.
Nego, to shvatam kao vežbanje protiv sujete :roll:
i signal da treba da se sklonim.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back