da li devojke iz straha od seksa dolaze ovde?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
rade_yuyu:
....ili su zaista izgubljene zauvek........ili nemaju nikoga i nikada nece imati.....ili pate....ili ih interesuje kako drugi to rade i o cemu misle jer su one nesigurne (molim vas bez uobicajenih i rezigniranih odgovora - " majmune , ovde smo da se zabavimo i smejemo" !)
..ja da sam zensko i da me interesuje ovo otisao bih na "on trazi nju", pod-post "sta citas, javi se glupaco"...i "realizovala " svoje komplekse... :p ....hvala

FORUM: podrazumijeva razmijenu misljenja .
FORUM "LJUBAV I SEKS" :podrazumijeva razmijenu misljenja o ljubavi i seksu.
Postoje i forumi za one koje imaju odredjenih problema, pa slobodno mozes i njih da posjetis i izneses svoj problem.

dollyy:
FORUM: podrazumijeva razmijenu misljenja .
FORUM "LJUBAV I SEKS" :podrazumijeva razmijenu misljenja o ljubavi i seksu.
Postoje i forumi za one koje imaju odredjenih problema, pa slobodno mozes i njih da posjetis i izneses svoj problem.

...pa ko ti brani da razmenjujes misljenja o seksu.......to ti je u glavi pa radi.....ja ne mislim o seksu ja ga upraznjavam kad god to mognem.......svako ima svoj nivo.....neke razmisljaju i razmenjuju misljenje i pate, deca im placu i imaju kosmare ili iste ni nemaju nikoga najcesce osim flase piva i kartonke cigareta....... a neke ga upraznjavaju i imaju slobodnog vremena i para da uce decu pravim stvarima............da li bi vise volela da ti mama razmenjuje misljenje ovde samnom i da nemas kinticu ni tu tvoju tataromongolsku facu da namazes ili da ti keva kalastura (ne vidim razliku) i da ne moras samnom da raZMENJUJES MISLJENJE NA OVAJ NACIN.......lepo dodje odradi zna sve i ti bi isto bila sretna......bilo bi doduse sperme na sve strane ali i para :p
ovko oko tebe samo sperma i citam ovde neki penisi sto rastu i ti u svemu tome hahahahahahhahahahahahhaahahahhahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

E pa ovako,dragi moj ruzni djecace:
1. Meni je stvarno zao ako si ti jaaako pogodjen time sto ljudi ovde raspravljaju o seksu! Ali to je vjerovatno zato sto ga imaju sasvim dovoljno da mogu da razmjenjuju misljenje o tome! Ako si ti isfrustriran sto si ruzan pa nemas s kim da se tucas , moraces prvo da izlijecis svoje komplekse!
2. Da, i to sto ti navodis tamo neke cigarete i kojesta , i DRAGE DIVNE ZENE kao sto su nase majke nazivas kalasturama, to samo govori o tvom postovanju prema njima, a i to je vjerovatno iz nekog velikog problema i odnosa sa TVOJOM majkom!
Ali taj problem treba da rjesavas na nekom drugom mjestu! Nisu sve majke iste, i moju nemoj da "trpas" u isti kos sa svojom,jer mene je moja majka , za razliku od tvoje, fino vaspitala da ne vrijedjam druge ljude!
3. Ovo je slobodna zemlja, i svako ima pravo na svoje misljenje, mada je zalosno kad se dripci kao ti "dokopaju" tastature, a nisu u stanju ni jednu prosto prosirenu recenicu da sastave !

rade_yuyu:
...pa ko ti brani da razmenjujes misljenja o seksu.......to ti je u glavi pa radi.....ja ne mislim o seksu ja ga upraznjavam kad god to mognem.......svako ima svoj nivo.....neke razmisljaju i razmenjuju misljenje i pate, deca im placu i imaju kosmare ili iste ni nemaju nikoga najcesce osim flase piva i kartonke cigareta....... a neke ga upraznjavaju i imaju slobodnog vremena i para da uce decu pravim stvarima............da li bi vise volela da ti mama razmenjuje misljenje ovde samnom i da nemas kinticu ni tu tvoju tataromongolsku facu da namazes ili da ti keva kalastura (ne vidim razliku) i da ne moras samnom da raZMENJUJES MISLJENJE NA OVAJ NACIN.......lepo dodje odradi zna sve i ti bi isto bila sretna......bilo bi doduse sperme na sve strane ali i para :p
ovko oko tebe samo sperma i citam ovde neki penisi sto rastu i ti u svemu tome hahahahahahhahahahahahhaahahahhahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Ajde bre,sto si takav,pa da nema ovog foruma gde bi se drugo hvalio da ti upraznjavas sex,blago tebiiiii,mi smo ovde svi ugrozeni znas :(,zato i jesmo ovde,to si hteo da cujes,eto vidis kako si okrutan,sad moramo i naglas da se suocimo sa tom groznom istinom :cry:

rade_yuyu:
....ili su zaista izgubljene zauvek........ili nemaju nikoga i nikada nece imati.....ili pate....ili ih interesuje kako drugi to rade i o cemu misle jer su one nesigurne (molim vas bez uobicajenih i rezigniranih odgovora - " majmune , ovde smo da se zabavimo i smejemo" !)
..ja da sam zensko i da me interesuje ovo otisao bih na "on trazi nju", pod-post "sta citas, javi se glupaco"...i "realizovala " svoje komplekse... :p ....hvala

Ja da sam musko i" da me interesuje ovo " ja bih iz dosade ucila da piskim stojeci :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back