tweet-tweet
Primećen član
- Poruka
- 861
Ahaaaa, iz straha! zato sam ovde...evo bas me svi ubedjuju da nema cega da se plasim al ja im ne verujem. hoce da me zeznu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tweet-tweet:Ahaaaa, iz straha! zato sam ovde...evo bas me svi ubedjuju da nema cega da se plasim al ja im ne verujem. hoce da me zeznu.
rade_yuyu:..ufff a ja taman pomislio da NISI TATARKA......zasad samo jedan "netatar"......
Arijevka...e to je moj omiljeni tiptweet-tweet:kakva te Tatarka spopala? kakvi mongoli.
ja sam ti bash Arijevski tip......
tweet-tweet:kakva te Tatarka spopala? kakvi mongoli.
ja sam ti bash Arijevski tip......
rade_yuyu:....ili su zaista izgubljene zauvek........ili nemaju nikoga i nikada nece imati.....ili pate....ili ih interesuje kako drugi to rade i o cemu misle jer su one nesigurne (molim vas bez uobicajenih i rezigniranih odgovora - " majmune , ovde smo da se zabavimo i smejemo" !)
..ja da sam zensko i da me interesuje ovo otisao bih na "on trazi nju", pod-post "sta citas, javi se glupaco"...i "realizovala " svoje komplekse.......hvala
dollyy:FORUM: podrazumijeva razmijenu misljenja .
FORUM "LJUBAV I SEKS"odrazumijeva razmijenu misljenja o ljubavi i seksu.
Postoje i forumi za one koje imaju odredjenih problema, pa slobodno mozes i njih da posjetis i izneses svoj problem.
rade_yuyu:...pa ko ti brani da razmenjujes misljenja o seksu.......to ti je u glavi pa radi.....ja ne mislim o seksu ja ga upraznjavam kad god to mognem.......svako ima svoj nivo.....neke razmisljaju i razmenjuju misljenje i pate, deca im placu i imaju kosmare ili iste ni nemaju nikoga najcesce osim flase piva i kartonke cigareta....... a neke ga upraznjavaju i imaju slobodnog vremena i para da uce decu pravim stvarima............da li bi vise volela da ti mama razmenjuje misljenje ovde samnom i da nemas kinticu ni tu tvoju tataromongolsku facu da namazes ili da ti keva kalastura (ne vidim razliku) i da ne moras samnom da raZMENJUJES MISLJENJE NA OVAJ NACIN.......lepo dodje odradi zna sve i ti bi isto bila sretna......bilo bi doduse sperme na sve strane ali i para![]()
ovko oko tebe samo sperma i citam ovde neki penisi sto rastu i ti u svemu tome hahahahahahhahahahahahhaahahahhahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
rade_yuyu:....ili su zaista izgubljene zauvek........ili nemaju nikoga i nikada nece imati.....ili pate....ili ih interesuje kako drugi to rade i o cemu misle jer su one nesigurne (molim vas bez uobicajenih i rezigniranih odgovora - " majmune , ovde smo da se zabavimo i smejemo" !)
..ja da sam zensko i da me interesuje ovo otisao bih na "on trazi nju", pod-post "sta citas, javi se glupaco"...i "realizovala " svoje komplekse.......hvala