da li da se razvedem

akica77:
ne znam kako..ali moj zivot je poceo da lici na spansku seriju..imam 27 godina i prosle godine udala sam se za momka kojeg nisam voljela ali koji je mene obozavao.jos uvijek ne zivim sa njim,jer je on u inostranstvu,ja cekam vizu.oduvijek sam primjecivala da sam ja u stvari ljubazna prema njemu i nista vise.i dok je on tamo.."srecan ceka da mu njegova zena dodje i zapocnu zivot,ja sam u medjuvremenu upoznala drugog momka.on me voli,a i ja njega.muza nisam prevarila fizicki,ali u mislima i srcem znam da njemu ne pripadam.moj "ljubavnik" hoce da pobjegnem od svega sa njim da se razvedem i da se vjencamo.ja to zelim,ali znam da me toliko problema ceka..za moju porodicu,to bi bila velika bruka..poslije onolike svadbe i sta ti ja znam,nisam ni otisla iz svog doma,a vec bi da se razvodim.osjecam da nervno popustam ali kako ne poci sa nekim koga volis .znam da cete reci sto si se uopste i udavala ali sa 27 godina pomislila sam vrijeme je a i svi su mi govorili da to sto ja trazim nikad necu naci.

Ako si sigurna da volis ovog drugog, razvedi se i budi covek. Ne samo zbog sebe i ljubavi, vec zbog tvog zakonitog muza. Uradi to sto pre i podnesi posledice (komentari porodice i sl.)

Podvalcim, ako si sigurna da ga volis jer, ovakvi slucajevi se obicno desvaju zenama koje nisu istinski zaljubljene. Ma koliko ti cudno zvucalo, mozda si tvom novom momku samo imerativ zbog komplikovane situacije.

Izbor zbog kojeg se ljudi retko kaju je bio i ostao samo ljubav.

Moram da kazem da prateci ovaj forum zaista moze da se stekne "zivotno iskustvo" i da se sazri. Ali ozbiljno! Ima toliko nezrelih u nekakvim glupavim dilemama i toliko zrelih koji shvataju kakvim se glupostima ovi prvi opterecuju.
Samo to! Sad mi je palo na pamet!

Helen hvala na mudrom odgovoru.Muka mi je od ovih muskaraca koji sve znaju ,koji su doktorirali zensko srce!!!Samo ce oni da kazu pravu stvar a mismo sve zene na ovom forumu glupe i *****.E stvarno ste dosadni , idite gledajte fubdal i pijte pivo a ostavite zenski kutak na miru.

italijanka:
Helen hvala na mudrom odgovoru.Muka mi je od ovih muskaraca koji sve znaju ,koji su doktorirali zensko srce!!!Samo ce oni da kazu pravu stvar a mismo sve zene na ovom forumu glupe i *****.E stvarno ste dosadni , idite gledajte fubdal i pijte pivo a ostavite zenski kutak na miru.
c011.gif

Back