xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
akica77:ne znam kako..ali moj zivot je poceo da lici na spansku seriju..imam 27 godina i prosle godine udala sam se za momka kojeg nisam voljela ali koji je mene obozavao.jos uvijek ne zivim sa njim,jer je on u inostranstvu,ja cekam vizu.oduvijek sam primjecivala da sam ja u stvari ljubazna prema njemu i nista vise.i dok je on tamo.."srecan ceka da mu njegova zena dodje i zapocnu zivot,ja sam u medjuvremenu upoznala drugog momka.on me voli,a i ja njega.muza nisam prevarila fizicki,ali u mislima i srcem znam da njemu ne pripadam.moj "ljubavnik" hoce da pobjegnem od svega sa njim da se razvedem i da se vjencamo.ja to zelim,ali znam da me toliko problema ceka..za moju porodicu,to bi bila velika bruka..poslije onolike svadbe i sta ti ja znam,nisam ni otisla iz svog doma,a vec bi da se razvodim.osjecam da nervno popustam ali kako ne poci sa nekim koga volis .znam da cete reci sto si se uopste i udavala ali sa 27 godina pomislila sam vrijeme je a i svi su mi govorili da to sto ja trazim nikad necu naci.
Ne! Plemenita osobina je ovo tvoje kenjanje na forumu! Šta ti je trebalo da odvališ onakvu glupost da muža nisi prevarila "fizički", a imaš ljubavnika??akica77:Tomaxe naravno da mislim da je sve ovo kurvinski poduhvat.znam da je jako ruzno voljeti nekog drugog.znam da je plemenito zrtvovati svoje zelje radih moralnih okova koje stezu sve nas.znam i da nije ljudski grijesiti..to je kurvinjska osobina jel da Tomaxe?![]()