da li da pokvarim drugarstvo?

rile_laki_oblak:
imam jednu drugaricu... i ona misli da je neka ekstra riba... a u stvari nije nista posebno... ja joj samo dizao malo samopouzdanje nekim porukicama i sad mi se cini da se ona primila i da ocekuje nesto...
pokusao sam na par nacina da joj stavim do znanja da nema nista od te price i da se ne nada... ali, strah me da je ne povredim...
odlucio sam da joj veceras pustim pesmu u kolima... shvatice valjda...

svi treba da znaju sta drugarstvo znaci...
zajedno smo lepsi... zajedno smo jaci...
zajedno smo i lepsi i jaci...

Rile nemoj DA JOJ PUSTAS PESMU... nikako. Shta imas bilo shta da joj pricas...samo iskuliraj , niko nije toliko glup,shvatice.

SiIent Bob:

Ne, ja mislim da je baš sokolica. Mala glava i mali mozak, ali dobяo, ne znam pa neću da lupetam...

Na vreme si se zaustavio...
Ne znaš puno o pticama, vidi se...
A trebalo bi da znaš da inteligencija nema veze sa veličinom mozga.
U stvari, naši se pojmovi veličine, inteligencije i humora bitno razilaze.

Kao što rekoh, na mojoj je planeti sve drugačije...
Dobro je, imam svojih ljudi ovde, inače bi mi ovozemaljska ograničenost ugušila auru...

Izvinjavam se ako se neko oseti prozvanim, zaista nije lično... samo moje zapažanje...
Dozvoljeno je da budem u zabludi onoliko koliko i vi...

rile_laki_oblak:
imam jednu drugaricu... i ona misli da je neka ekstra riba... a u stvari nije nista posebno... ja joj samo dizao malo samopouzdanje nekim porukicama i sad mi se cini da se ona primila i da ocekuje nesto...
pokusao sam na par nacina da joj stavim do znanja da nema nista od te price i da se ne nada... ali, strah me da je ne povredim...

upropasti ga!

nadam se da je ova riletova tema samo parodija na sokolicinu, i u tom smislu bih mogla da shvatim, jer i meni je sokolicina tema, tj. situacija koju je sama napravila, bljutava i neukusna do kraja. ali to je samo moje skromno misljenje.
a ako nije gore navedeno, onda sam, zacudo, pogresila u proceni postavljaca ove teme kao osobe.

rile_laki_oblak:

E sad moram biti fer... pa i "Sokolicinom decku" reci isto :lol:

... pa ne pisu se pesme drugarici, bar ne takve i drugarici se ne prica koliko je zelis i nju i njen kiss... pa onda klisnes bes traga i glasa... i pevas pesmice o drugarstvu ;-)

Sokolica je dobra devojka i lepo se ponasa, na njenom mestu ja bih mnogo vise posizela zbog tog njegovog 'ocu ljubim, necu druzim, e sad necu ljubim, 'ocu mir... :-D

Ne volim da me neko baca u rebuse :lol:

Back