Pa koliko dugo te je varala?
Pazi,sta bi se desilo da je on nije sutnuo,tj.da ga ona vise ne interesuje?
Da li bi te i dalje varala?Da li bi te napustila jednog dana i otisla k njemu?
Bi,veruj mi.
On ju je sutnuo i ona sta ce gde ce,uvidja da je pogresila tek sad i?Moli za oprostaj.
Opsrosti joj,ali time daj i sebi uslov za to da je mozes kad-tad prevariti.Povredila te je.Ma kooooliko ti nju voleo,to nikada neces zaboraviti,niti ces biti siguran u nju(neka ona pokaze malo respect i ljubavi).Cuvaj sebe,na kraju krajeva,sami smo.I ja sam bila u velikoj ljubavi,svasta se izdesavalo,kako sa moje tako i sa njegove strane.Varala sam ga-2 puta sa istim momkom,on je saznao to, jer sam mu JA rekla.Ja za njegove nisam saznala,ali znam da me je varao.Vi varate,to je normalno,ali se uvek vratite voljenoj.Mi kada varamo,to moze biti i ozbiljno...jer kada damo nekom svoje telo,cesto smo sklone i da se vezemo za te muskarce.Tvoja devojka je sklona varanju(zapitaj se da li jos neki postoji),i kada te jednom prevari,nece se za noc promeniti...takva je,moze joj se....Ne-takve smo....kada nam se moze-onda to i radimo.(ja iskreno vise ne,jer sam uvidela sta sam radila...trebalo mi je dosta vremena, tugovanja,suza,sazrevanja pored ostalog ,da bih ja shvatila da sam pogresno postupala)Kako sto sam i napisala,pazi na sebe,na svoje zivce....proispitaj sam sebe,sta sa njom dobijas ,a sta gubis.Ne daj da te iko vrti!
Iskreno ti ovo sve porucujem,zensko sam,pa mi je sve to poznato.
Moto:"Ne radi drugima ono sto ne bi voleo da tebi rade"
Toga se ja drzim sada,ne zato sto je to moralno,vec zato sto ja tako hocu i mnogo se bolje osecam i nemam razloga za grizu savesti-kao nekad,zbog svojih odvratnih postupaka.
Pozz