Da li da joj oprostim ili ne?

sta da kazem imam slicni problem sa devojkom prevarila me je prvo mi je priznala pa mi rekla salim se onda pricam sa tipom on mi govori da je bio sa njom i izvinjava se govoreci da nije znao da postojim ne znam sta da radim volim curu nenormalno...damije da joj oprostim al me strah istog postupka a ako je otkacim znam da sam time i sebe otkacio jer moj zivot bez nje smisla nema....:sad2:

Pisem na ovom forumu zato sto me niko ne zna!Imam problem sa devojkom . Prevarila me je !Kako .Ona je manekenka i otisla je navodno da radi neke revje u inostranstvu.Ja sam je ispratio na aerodrom kao da je sve ok. Bila je pet dana tamo culi smo se i opet kao da je sve ok. Moj problem se stvara tek kada se vratila . Sacekao sam je i dosli smo kuci . Dok se tusirala slucajno sam video aparat u torbi posto sam znao da ga nema ukljicio sam da vidim sta je na njemu. Nasao sam slike nekoga lika . Kasnijom pricom ispostavilo se da ga je ona upoznala na prethodom putovanju . Posto kada je odlazila , uzela je moj fon. u njemu sam nasao neki br na koji je slala poruke . Pozvao sam lika i sa njim popricao o svemu. Lik je inace Francuz. Naravno nije ni on imaoo pojma da ja postojim. Na kraju je rekao da ga ona vise ne interesuje . Ona sada trazi da joj sve oprostim , sto meni strasno tesko pada . Sa njom sam vec 5 godina i mnogo mi znaci . Hocu da skrenem ne znam sta da radim.............................

Ja sve shvatam,duga je to veza,ali zapitaj se,koliko joj sve to znaci,cim te je prevarila sa tim tipom?Iskreno,ja ne bih to oprostio,a pokusaj i ti da je prevaris sa nekom drugom,pa ces videti njenu reakciju.Posizece 100%.Nemoj da joj kazes to u lice,nego ostavi neke kao "slucajne" tragove.Naravno,ona ce kao i 80% zena u pocetku izigravati zrtvu,ali duboko u sebi ce se gristi i mozda joj tek tad proradi savest.E tek tad mozes da razmislis da joj oprostis,kad ste 1:1

Pa koliko dugo te je varala?
Pazi,sta bi se desilo da je on nije sutnuo,tj.da ga ona vise ne interesuje?
Da li bi te i dalje varala?Da li bi te napustila jednog dana i otisla k njemu?
Bi,veruj mi.
On ju je sutnuo i ona sta ce gde ce,uvidja da je pogresila tek sad i?Moli za oprostaj.
Opsrosti joj,ali time daj i sebi uslov za to da je mozes kad-tad prevariti.Povredila te je.Ma kooooliko ti nju voleo,to nikada neces zaboraviti,niti ces biti siguran u nju(neka ona pokaze malo respect i ljubavi).Cuvaj sebe,na kraju krajeva,sami smo.I ja sam bila u velikoj ljubavi,svasta se izdesavalo,kako sa moje tako i sa njegove strane.Varala sam ga-2 puta sa istim momkom,on je saznao to, jer sam mu JA rekla.Ja za njegove nisam saznala,ali znam da me je varao.Vi varate,to je normalno,ali se uvek vratite voljenoj.Mi kada varamo,to moze biti i ozbiljno...jer kada damo nekom svoje telo,cesto smo sklone i da se vezemo za te muskarce.Tvoja devojka je sklona varanju(zapitaj se da li jos neki postoji),i kada te jednom prevari,nece se za noc promeniti...takva je,moze joj se....Ne-takve smo....kada nam se moze-onda to i radimo.(ja iskreno vise ne,jer sam uvidela sta sam radila...trebalo mi je dosta vremena, tugovanja,suza,sazrevanja pored ostalog ,da bih ja shvatila da sam pogresno postupala)Kako sto sam i napisala,pazi na sebe,na svoje zivce....proispitaj sam sebe,sta sa njom dobijas ,a sta gubis.Ne daj da te iko vrti!
Iskreno ti ovo sve porucujem,zensko sam,pa mi je sve to poznato.
Moto:"Ne radi drugima ono sto ne bi voleo da tebi rade"
Toga se ja drzim sada,ne zato sto je to moralno,vec zato sto ja tako hocu i mnogo se bolje osecam i nemam razloga za grizu savesti-kao nekad,zbog svojih odvratnih postupaka.
Pozz

slicno nesto je i ranije bilo< manekenka, put, stranac, prevara, dilema,..
loliko se meni cini, ti si vec odlucio da oprostis, jer si ovo stavio na forum.
da si siguran da ne osjecas nista vise prema njoj,ili da ti nije stalo do nje, da ne vjerujes da joj treba oprostiti, da te povrijedila toliko duboko da nisi u stanju preci preko toga, ti i svaki muskarac bi to prelomili , okrenuli se , otisli, ..
ali druze, ti je volisi i oprostices joj to.Da li je to najbolje rjesenje, da li grijesis i da li ona to zasluzuje,..ma niko nikada to nece znati.\
ja vam zelim svu srecu.
p.s.licno, bio bih u stanju to oprostiti, teoretski, ali u praksi ne znam bih li to mogao oprostiti.

Back