da li cuvate stare stvari?

• Začetnik teme Začetnik teme tashana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da, više se vezujem za stvari, nego za 99% ljudi.

Ne bih dao svoj luk i strelu od pre 20 godina nikome, ni robota iz Japana, ni prvu goledge jaknu... O pločama, diskovima, filmovima i knjigama da ne pričam... A, tek nasledene stvari od predaka - ne bih otuđio ni za živu glavu.

Joj ja se toga grozim, O.K. dnevnike, pesmice, škrabotine, to samo, sve ostalo ne.

Volela bih da imam mesta za jednu posebnu ''odaju'' u kojoj bi bile poređane i u koju bi se ponekad ulazilo ali ovako - pred očima stalno vraćanje unazad u mislima, sećanjima, starim ljubavima, ''večnim prijateljstvima'' od kojih odavno nema ni traga ni glasa.... ne, ne, ne

Nisam ja toliko jaka a previše sam emotivna :wink:

ja nista ne bacam i zato mi je sada soba prepuna svega i svacega...kada sam par put bacila nesto,svaki put sam se posle pokajala :( sve te stvari cine nekako deo moje licnosti i proslosti,podsecaju me na drage dogadjaje i ljudi i jednosavno ne mogu da ih...likvidiram... :lol:

Margott:
sve shto chuvam nije staro, nikad.... ako ne chuvam znachi da ne valja..

margot.gif

Dosta toga chuvam po raznoraznim kutijama ... pa ponekad sednem sa nekom drugaricom, i krene istrazivanje, uglavnom uz smeh....... ali desava se da pri sredjivanju istih bacim neke stvari..... naravno tu si i one stvari koje nikada ne bih dala ili bacila...

Ja čuvam na primer, bakin i mamin spomenar, dedinu tabakeru, bakin naprstak, dedino ordenje,
stari novac, stara pisma, stare porodične fotografije i stare fotografije poznatih glumaca....i tako još neke drage sitnice koje me podsećaju na one kojih više nema...
Novije stvari, garderobu, nameštaj, pa čak i svoja pisma, redovno i revnosno bacam.

Back