Ma jok. Samo trebas da se malo aktiviras i opustis. Ima devojaka koje ne vole zurke, niti da izlaze, mada istina je da su u manjini.
Prva stvar je da ne gledas sebe kao propalitet i promasaj, jer to odbija ljude, jer ne moze neko realno stalno da ti dize samopouzdanje.
Ne kazem da sada trebas da budes neki smeker, frajer i sta znam da glumis nesto, vec jednostavno to "nema nista od mene" zadrzis za sebe.
Vazno je da mozes da pricas sa nekom devojkom, e sad, ako ovako ne znas, barem na netu mozes da se vezbas, verovatno umes koliko-toliko da nasmejes devojku.
A ima i asocijalnih devojaka, ovih stidljivih i introvertnih i ima, asocijalne su malo retke, ali i to se nadje.
Opet, cak i ako si i asocijalni mizantrop, ne treba da non-stop zracis negativnom energijom. Nasmej se nekada, lupi, nije to toliko tesko.
Sigurno ne sedis ceo da u sobi i mislis "kako mrzim svet, svet je sranje, ljudi su sranje", ima neka i pauza i izlet sigurno kada se ne osecas tako.
Devojke ne zele da slusaju mnogo o tvojoj tragicnoj proslosti, neke se mozda smeksaju malo kao jadnicak mali, ali sustinski, sa svojim problemima moras sam da se nosis, i neka devojka ih nece resiti umesto tebe. Neka te moze razumeti, prihvaitit, ali ih nece resiti, tako da, probleme u pocetku zadrzi za sebe.
Opusteno, lepo, siguran sam da mozes naci neku zajednicku temu sa nekom devojkom, muzika, film, strip, nesto. Cak i neke generalne teme mogu biti zanimljive, ako se poklopis sa nekim.
Samo je vazno da svoju mracnu licnost, stavis u drugi plan, jer to ubija u pojam. Ne kazem da je to nesto lose, stavise, razumem to, ali ako ne mozes nekada da se nasmejes, vec si u fazonu "zivot je promasaj" non-stop, smorices ljude brzo.
Imam tako poznanika koji je imao prvu devojku sa 20, a posle na Face-u upoznao devojku sa 21 god i vec par godina je u srecnoj vezi, tako da nije to nikakav problem.
Moras samo malo da se potrudis, mozda i izadjes iz "sigurne zone", a najbitnije je da ne dizes ruke, pricaj tako sa nekom devojkom, vidis koje "fore" prolaze koje ne, nauci nesto, pa opet, i tako u krug.