Хитлер и Стаљин су у Царству небеском јер су прихватили Богу и Исуса. Сваки грех им је опроштен, а колико год добра особа ако ниси прихватио Бога и Исуса идеш у језерче.
Da li je Juda u carstvu nebeskom?
On se pokajao što je uzeo srebrnike i vratio ih je sveštenicima...
Mat 27:3
Tada videvši Juda izdajnik Njegov da Ga osudiše raskaja se, i vrati trideset srebrnika glavarima svešteničkim i starešinama
Mat 27:4
Govoreći: Ja sagreših što izdadoh krv pravu. A oni rekoše: Šta mi marimo za to? Ti ćeš videti.
Mat 27:5 I bacivši srebrnike u crkvi iziđe, i otide te se obesi.
Da li su se Sveštenici pokajali s obzirom da su brojna čuda činjena od apostola u imenu Isusa Hrista?
Ako su se pokajali kako to da su nastavili da progone Isusove sledbenike i da ih osuđuju na smrt?
Ovako nešto ne rade pokajani ljudi...
Mat 27:6 A glavari sveštenički uzevši srebrnike rekoše: Ne valja ih metnuti u crkvenu haznu, jer je uzeto za krv.
Mat 27:7 Nego se dogovoriše te kupiše za njih lončarevu njivu za groblje gostima.
Mat 27:8 Od toga se i prozva ona njiva krvna njiva i do danas.
Mat 27:9 Tada se izvrši šta je kazao prorok Jeremija govoreći: I uzeše trideset srebrnika, cenu cenjenoga koga su cenili sinovi Izrailjevi;
Mat 27:10 I dadoše ih za njivu lončarevu, kao što mi kaza Gospod.
... kakav to čovek mora da bude da ima obličje pobožnosti a u srcu mrzi Isusa Hrista???
Osvestite se ljudi...
PROČITAJTE PROROČANSTVA DANILA I OTKRIVENJE
i razumećete i prošlost i sadašnost i budućnost.