Da li chat-ujete?

chatujem na icq i mircu,ranije sam i trazila neku ok osobu al sad me mrzi pa idem cisto radi zabave i kad nemam sta da radim...inace upoznala sam par ok ljudi, jedan decko mi je postao najbolji drug a sa jednim sam se i smuvala!Ima i normalnih ljudi, mada jakoooo malo :lol:

Evo upravo sam na chatu :) .Ma smor je zivi,ima dosta napaljenika i dosadnih osoba,ali nadje se neko zanimljiv.Sad chatujem samo sa poznatim osobama koje sam "upoznala" jos ranije,oni su mi cool.Upoznala sam se vise puta uzivo sa nekim sa chata....imam razlicita iskustva sa tim. :?

QchCK*a:
Pre nekih......ne znam, ali recimo davne 2001. god se nisam skidala sa sc chata.....posle skole do predvece, kad izadjem sa drustvom, znaci od 2h do 9h, onda kad se vratim kuci, oko ponoci pa onda do nekih 5h ujutro, onda otspavam dva h i skola.....slicno tako i kad sam isla u popodnevnu smenu.
Sad vise ne idem, valjda sam se prezasitila. Nisam isla bar 2,5 god. Sad samo ICQ.

ja se isto neko vreme nisam skidala sa chata...sada više ne idem na krstaricu, jako mi je trulo, ali ponekad (veoma retko) odem na neki strani chat...Ma prevazišla sam ja tu fazu i zasitila se. A bilo je gomilu kretena koju nude ''cyber sex'' :shock: :D Mada upoznala sam jednog slatkog dečka :D

Evo i ja da odgovorim na temu. Na chat idem kada mi se ide, znaci neki put odem, neki put ne (ali vise idem nego sto ne idem). Namere... :arrow: ...sta znam, da se malo zabavim. Upoznao sam par ljudi, koji su bas strava i sa njima se bas druzim.

Back