Da li cete posetiti 35..Medjunarodni sajam turizma?

*JUMBO*TRAVEL*

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
270
Povoljnije cene aranzmana za sve destinacije vas ocekuju

logosajamturizma.jpg

Poslednja izmena:
kada dodjem kuci i zakopam se medju prospekte videcu jesam li pokupila nesto :)

jurila sam bratu ibicu, meni tunis tursku egipat, koleginici halkidiki, i za muza tasos :)

ibicu niko nema u ponudi, nude samo majorku sa izletom na ibicu :(
toliko sam godina radio u grckoj i letovao i niko mi ne moze prodati maglu..zato hocu konkretno da vidim cenu i uporedim s onim sto sam imao..a isao sam uglavnom za ispod 100e 10 dana s prevozom

Bila sam juče
Rečju,bezobrazluk :evil:
karta 300,00
ne možeš da platiš ničim osim kešom,i ako imaš sreće dobiješ fiskalni račun :lol:
započeti sat parkiranja 200,00

A pri tom totalno nezanimljiv sajam...svi nude slične ili čak iste aranžmane
Nije bilo nikog ko bi ponudio nešto novo,osim Kontikija koji je ponudio Jordan (što do sad nisam videla)

Na jednom štandu su predstavljali regiju Čanakale(u Turskoj) a neka nazovi predstavnica neke nazovi turističke agencije nam je stidljivo ćušnula vizit kartu i rekla da će ponude imati tek krajem marta :ljuta:

Kad smo na jednom velikom štandu pitali za mogućnost spajanja smena u Turskoj rekli su.."može...ali nema popusta,avion plaćate kao da idete dva put tamo,dva put amo,jer je čarter" :dontunderstand:

Nije bila ni jedna agencija koja nudi krstarenja direktno...samo naše agencije koje aranžmane prodaju po papreno višim cenama

U hali u kojoj se predstavila Srbija,treštalo je od trubača na sve strane,nit sam mogla da progovorim s nekim nit da me ko čuje

Ja sam razočarana totalno...:ljutka:

zivota mi zakynthos bio 99e naravno ne idem jul-avgust ne sto je skuplje nego ne volim guzvu

Cime si isao tamo? I ja bih rado al mi nesto daleko... Nalazila sam i ja ponude koa tvoje, al ono za Halkidiki Paraliju, Tasos i sl. Kad si bio na Rodosu i kako si prosao. Pisi malo ako te ne mrzi. Koj je sastav turista, vanpansionske cene, i kakve su plaze, to mi je prioritet...lepe pescane plaze i tirkizno more...

Cime si isao tamo? I ja bih rado al mi nesto daleko... Nalazila sam i ja ponude koa tvoje, al ono za Halkidiki Paraliju, Tasos i sl. Kad si bio na Rodosu i kako si prosao. Pisi malo ako te ne mrzi. Koj je sastav turista, vanpansionske cene, i kakve su plaze, to mi je prioritet...lepe pescane plaze i tirkizno more...
nisam bio na rodosu..i ne mogu se setiti koja je agencija bila za zakynthos da te ne slazem neka u knezu ne drzi me za rec..zakynthos stvarno ima prelepe plaze i ne slusaj price o pijanim englezima u laganasu jer su plaze zaista za pamcenje..ako ne volis klubove u koje ni sam nisam isao uzmes neko mestasce pored i auto na 3 dana i sve mozes obici..dace ti mapu u rentacaru i saokruziti koje plaze da posetis..ne mozes promasiti..mislim da je bio prvi jun i jos nije bila velika guzva..na pojednim plazama smo sami bili po par sati

nisam bio na rodosu..i ne mogu se setiti koja je agencija bila za zakynthos da te ne slazem neka u knezu ne drzi me za rec..zakynthos stvarno ima prelepe plaze i ne slusaj price o pijanim englezima u laganasu jer su plaze zaista za pamcenje..ako ne volis klubove u koje ni sam nisam isao uzmes neko mestasce pored i auto na 3 dana i sve mozes obici..dace ti mapu u rentacaru i saokruziti koje plaze da posetis..ne mozes promasiti..mislim da je bio prvi jun i jos nije bila velika guzva..na pojednim plazama smo sami bili po par sati

Prosle godine sam otkazala aranzman za Kavos zbog tih prica o pijanim Englezima i otisla u Asprovaltu. Mislim da sam se gadno zeznula. Koliko si putovao do Zakintosa i cime?

Bila sam juče
Rečju,bezobrazluk :evil:
karta 300,00
ne možeš da platiš ničim osim kešom,i ako imaš sreće dobiješ fiskalni račun :lol:
započeti sat parkiranja 200,00

A pri tom totalno nezanimljiv sajam...svi nude slične ili čak iste aranžmane
Nije bilo nikog ko bi ponudio nešto novo,osim Kontikija koji je ponudio Jordan (što do sad nisam videla)

Na jednom štandu su predstavljali regiju Čanakale(u Turskoj) a neka nazovi predstavnica neke nazovi turističke agencije nam je stidljivo ćušnula vizit kartu i rekla da će ponude imati tek krajem marta :ljuta:

Kad smo na jednom velikom štandu pitali za mogućnost spajanja smena u Turskoj rekli su.."može...ali nema popusta,avion plaćate kao da idete dva put tamo,dva put amo,jer je čarter" :dontunderstand:

Nije bila ni jedna agencija koja nudi krstarenja direktno...samo naše agencije koje aranžmane prodaju po papreno višim cenama

U hali u kojoj se predstavila Srbija,treštalo je od trubača na sve strane,nit sam mogla da progovorim s nekim nit da me ko čuje

Ja sam razočarana totalno...:ljutka:
Mislite da nije bilo ni jedne agencije koja ima ponude za krstarenje ;)

Mislite da nije bilo ni jedne agencije koja ima ponude za krstarenje ;)

Ima.
Ali su cene u odnosu na one koji organizuju krstarenja bezobrazno naduvane.
Kao da niko od nas ne ume da pozove MSC ili Costa ili neku trecu criuse agenciju i pita za cene :evil:

Primera radi,kad zovete MSC Hrvatska(jer kod nas ne postoji MSC) reci ce vam da deca do 18 godina u kabini sa roditeljima ne placaju nista osim luckih taksi koje konkretno u Genovi kostaju 120 eur po coveku.I u svako doba godine toliko kosta.I decu ne kosta nista vise,bilo da je krstarenje Mediteranom ili ono prekookeansko u pitanju.
U nasim agencijama,ta se cifra podize do 250eur za pojedine polaske u full sezoni po detetu.
I jos kojesta tu dodaju,da te prosto prodje volja da gledas.

Ja jako puno putujem(mada mi to nije profesija,vec cisto zadovoljstvo),svaki put probam da za svoje putovanje nadjem racunicu preko nasih agencija ( u smislu...da se manje maltretiram,da odem,platim i bog da me vidi i slicne kombinacije o kojima razmislja svaki nas turista) i uvek na kraju odustanem...
Booking.com i sopstvena organizacija je najjeftinija varijanta.

Back