Да ли ћете ми дати копати

Да ли би нам дали копати?

• 1

glasova: 1 3,4%
  • ДА

glasova: 6 20,7%
  • НЕ

glasova: 22 75,9%

• Ukupno glasova
    29
ništa onda, prenesite mu da je dobrodošao u Trepču
Свакако имам намеру, на његову молбу, доћи ћу са њим у Србију, жели да се одужи Теслином народу, и видећу шта се може урадити ...Верујем да ћемо наићи на паметне саговорнике који неће да пропусте такву прилику ...

То се подразумева, пријатељу, јер свако пословање се мора да усклади са законима Србијем. Верујем да би Србија тада постала, у најмању руку, неки бољи УАЕ или Швица ...
Kakva Svica? Nemoj da se vredjamo. Lepo smo poceli.

Свакако имам намеру, на његову молбу, доћи ћу са њим у Србију, жели да се одужи Теслином народу, и видећу шта се може урадити ...Верујем да ћемо наићи на паметне саговорнике који неће да пропусте такву прилику ...
obavezno u Trepču da otidnete

obavezno u Trepču da otidnete
Више га занима онај трећи рудник злата у Србији, нећу да кажем где је и који, но и то ће се размотрити - имамо неколико месеци, чекамо да прођу те блокадерске глупости у Србији, на располагању да се одговори на питања. где, како и зашто ...

Више га занима онај трећи рудник злата у Србији, нећу да кажем где је и који, но и то ће се размотрити - имамо неколико месеци, чекамо да прођу те блокадерске глупости у Србији, на располагању да се одговори на питања. где, како и зашто ...
Jer od bora imamo straobalan profit

~ ауторска тема, нараво ~

Драге пријатељице и поштовани пријатељи,

Када би, после више деценија мог изгнанства са прадедовског огњишта, дошао у моју, у души ми и срцу угњеждену, Србију, а доћи ћу, него шта ћу - та мораћу, јер Србији своју душу даћу, заједно са мојим великим пријатељем господином Елоном Маском, оснивачем и власником многобројних, веома успешних, компанија a la: Paypal, SpaceX, Tesla, SolarCity ... и када би мојим вољеним Србима тај највећи геније у историји људске цивилизације јавно обећао:

1. да ће отворити неколико фабрика Тесле и SpaceX у Србији,
2. да ће се запослити десетине хиљада људи,
3. да ће у Србији да отвори више десетина фабрика које ће се бавити производњом батерија за аутомобиле и све друго,
4. да ће, најсавршенијим методама, које ће спречити било какав штетан утицај на микро средину у Јадру и шире у Србији, експлоатисати то велико природно богаство Србије и
5. да ће своје пословање ускладити са свим законима Србије.

питање за све, нарочито блокадере,

ДА ЛИ БИ НАМ ТАДА ДАЛИ КОПАТИ?

Хвала на, надам се, искреним и добронамерним одговорима и коментарима

Крстан Ђ. Ковјенић

Pogledajte prilog 1773550

Dao bih ti rovotril :D
Jedan dnevno.

Plus bensedin, 2 puta 5mg dnevno.

Pa bismo nastavili da pratimo stanje, da vidimo da li da se da jaca doza.

~ ауторска тема, нараво ~

Драге пријатељице и поштовани пријатељи,

Када би, после више деценија мог изгнанства са прадедовског огњишта, дошао у моју, у души ми и срцу угњеждену, Србију, а доћи ћу, него шта ћу - та мораћу, јер Србији своју душу даћу, заједно са мојим великим пријатељем господином Елоном Маском, оснивачем и власником многобројних, веома успешних, компанија a la: Paypal, SpaceX, Tesla, SolarCity ... и када би мојим вољеним Србима тај највећи геније у историји људске цивилизације јавно обећао:

1. да ће отворити неколико фабрика Тесле и SpaceX у Србији,
2. да ће се запослити десетине хиљада људи,
3. да ће у Србији да отвори више десетина фабрика које ће се бавити производњом батерија за аутомобиле и све друго,
4. да ће, најсавршенијим методама, које ће спречити било какав штетан утицај на микро средину у Јадру и шире у Србији, експлоатисати то велико природно богаство Србије и
5. да ће своје пословање ускладити са свим законима Србије.

питање за све, нарочито блокадере,

ДА ЛИ БИ НАМ ТАДА ДАЛИ КОПАТИ?

Хвала на, надам се, искреним и добронамерним одговорима и коментарима

Крстан Ђ. Ковјенић

Pogledajte prilog 1773550
Zabole Maska za nas. Za početak mu reci da ovde otvori zvanično predstavništvo Tesle. Pošto toga nema ovde su nove najskuplje i Evropi. Kod Hrvata ima, a kod nas ne.

Za početak mu reci da ovde otvori zvanično predstavništvo Tesle.
То ће бити, сигурно, ускоро учињено, чека се да некако прође та обојена револуција, а и произвидња Тесле, нарочито производња батерија, је за Маска прихватљива... Даће Бог да ускоро завлада мир у Србији ...

Нећемо, али заједно, онако братски, али не и топло - гаде ми се те сподобе, у прогрес Србије крећемо ...
Ma ok to, nego kazem da je Svicarksa dosadna. Sta sad kao odem u Svicarksu, kupim neku kucu tamo i izadjem u dvoriste, sedim u basti, sipam rakiju i oko mene da me gledaju oni mestani iz kuca i gledaju me ko Jetija.

Back