Да ли чекати

Ti si Cicak perfektan investitor i ekonomista.:okok:

Doktorat ekonomije zasluzujes i to samo na lepe oci.:)

Minimum investicije, a maksimalni dobitak u zivotu.:)

Voleo bih da ja mogu da budem takav, ali mi ne ide.:cry:

Nesreca, jad i beda ceo zivot zbog losih odluka da budem iskren.:aha2:
Pa miki ja imam master iz ekonomije.
Davno sam vec rekla ako zatrudnim sa trecim upisacu doktorat. :)

Minimum investicije? :eek:
I nije ovo jos maksimum, uvek moze vise :malav:
nema pravila ko bolje prolazi u braku
i ne vidim tu ništa smešno
više je žalosno

- - - - - - - - - -

nadam se da ti je brak dobar, tj. seks u braku fantastičan
lepo je kad su ljudi u braku srećni i zadovoljni
Nadamo se, nadamo :)
Nada zadnja umire :heart:

Pa miki ja imam master iz ekonomije.
Davno sam vec rekla ako zatrudnim sa trecim upisacu doktorat. :)

Minimum investicije? :eek:
Pa nije ti ni srce bilo slomljeno, nisi ni gubila vreme ni zivot ni nista... Kako nije minimum?:)
Znaci u pravu sam za obrazovanje. Well done, Cicak.:klap:

- - - - - - - - - -

pa bolje u braku u proskeu prolaze zene. Za muskarca brak ne znaci danas ama bas nista. Recimo mozes da imas i seks i decu bez braka. Kad se ozenis , ugojis se(kasnije kad te zena sutne(oko 50% u razvijenim zemljama) tesko nadjes novu ribu) ne smes da se druzis, ne smes da izlazis. Pravi zatvor. Ako se razvedes u dobrom broju slucajeva dobijes zabranu prilaska deci. A i kad si razveden pada ti vrednost na trzistu zenki. Iskljucivo soliranje. Naravno devojke i party do groba. Ovako nesto

ac34d4490a2d406adbd5ee4bc26a7efa.jpg

Ja ovo mogu kad god hocu, ali ne znam cemu to jbote.:lol:

Jeste
Brak se uglavnom svede na sex... Za one koji imaju srece dobar sex :malav:
Ja na primer uopste ne uzivam mnogo u seksu i cini mi se da zene mnogo vise uzivaju u sexu od muskaraca.
Po mom iskustvu bar.

- - - - - - - - - -

Ko kaze da nije? :lol:
Lomili ga samo nisu uspeli slomiti ;)

Zar prica ne ide da se ti i muz zabavljate od tvoje 18-te godine?

- - - - - - - - - -

Danas imas sutra nemas. Zivot je nepredvidiv :lol:

E ovo.:ok:

Ja na primer uopste ne uzivam mnogo u seksu i cini mi se da zene mnogo vise uzivaju u sexu od muskaraca.
Po mom iskustvu bar.

- - - - - - - - - -

Zar prica ne ide da se ti i muz zabavljate od tvoje 18-te godine?

- - - - - - - - - -

E ovo.:ok:

Uzivaju i zene i muskarci jednako.
Samo moras naci nekog ko ce izaci u susret tvojim potrebama.

Jeste, a do 18-e su me mama i tata drzali u podrumu :malav:

Teska je ovo tema i bolna za onog koji je otvorio...volio bih da ti mogu nesto pozitivno reci o ovom ali teska prica da ce da se vrati...bolje ti je da sam sebi u glavi raskrstis sta i kako brz ikog od nas ovde...da je htela vratila bi se za ovih 2 meseca...ja imam druga bio sa curom 7-8 godina ona ga ostavi i uda se u sl subotu...pa on i dalje zivi normalno nastavio sve....ja sam moju prvu ljubav iscerao iz kamiona kad mi se spizdila..i nju i tetku njenu...obe su vetrile iz kamiona...glavu gore ceraj dalje i ne gledaj za sobom...

Pa nije ti ni srce bilo slomljeno, nisi ni gubila vreme ni zivot ni nista... Kako nije minimum?:)
Znaci u pravu sam za obrazovanje. Well done, Cicak.:klap:

- - - - - - - - - -

Ja ovo mogu kad god hocu, ali ne znam cemu to jbote.:lol:
cemu. pa postoji razlika izmedju made devojke i starijeg modela. I to velike
sanse da nadjes normalnu devojku su male. Ona koja ceni brak i porodicu. Vecini devojaka iz mog okruzenja je i u poznim 20tima i dalje najbitnija karijera izlasci i slicno . Iz moga razreda se jos ni jedna nije udala. A kad budu htele da se udaju izgledace znacajno losije. A za par godina braka izglece ko tenk. tako da zene treba juriti dok su mlade(20-25 tad i nece da se udaju) i cim se malo proruzne odmah novi mladji model. ebiga prilagodjavanje situaciji.

cemu. pa postoji razlika izmedju made devojke i starijeg modela. I to velike
sanse da nadjes normalnu devojku su male. Ona koja ceni brak i porodicu. Vecini devojaka iz mog okruzenja je i u poznim 20tima i dalje najbitnija karijera izlasci i slicno . Iz moga razreda se jos ni jedna nije udala. A kad budu htele da se udaju izgledace znacajno losije. A za par godina braka izglece ko tenk. tako da zene treba juriti dok su mlade(20-25 tad i nece da se udaju) i cim se malo proruzne odmah novi mladji model. ebiga prilagodjavanje situaciji.

Sve okej Pivosoce, ali to onda ima jos jednu dimenziju.

Sex i zene postaju sporedna stvar u zivotu.

Nesto u rangu ispijanja alkoholnih pica.

2 godine nisam pio alkohol = 2 godine nisam kreso.

Veceras sam kupio pivo = Veceras sam smuvao 22-godisnju klinku.

Nista drugo.:)

Back