bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 39.589
Pričaj mi o tomeTo što se tebi ne sviđa tema ne znači da je neko trol.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pričaj mi o tomeTo što se tebi ne sviđa tema ne znači da je neko trol.
Ja sam umjereni nacionalista,nikakav radikal.Видим, ти прихваташ тезу да ће Вучић да се окрене од Русије под притиском запада.
Чудни сте ви српски радикали (свих облика и боја и беџева).
To se moderno zove snsovacJa sam umjereni nacionalista,nikakav radikal.
Jok.To se moderno zove snsovac![]()
Na svaki nacin.Kao i EU iameri sa druge strane.A na koji način mu on to neće dozvoliti?
Dakle, još jednom: Srbiji se za napredak ka punopravnom članstvu iz Brisela vezano za Kosovo ne traži ništa više od onog šta je zvanični Beograd već priznao i šta sam naveo. Ne traži se čak ni da Srbija izbaci iz svog Ustava preambulu u kojoj se pominje Kosovo kao deo Srbije.De jure i zvanično nisu isto. Jasno je da je Srbija morala malo da zažmiri zbog pritiska sa Zapada ali to ne znači da je Srbija odbacila rezoluciju 1244 UN-a.
... трол.
Enigma zove Leoparda,Bird pala.Tako a?
Dobro, videćemo na kraju ko je trol..
Spona udbe i stranke, kodno ime Leopard, zarađeno u službi zbog spretnosti i izgleda..
Ali dobro.
Vrlo brzo će se ovo rešiti i svi ćete se kajati što mi niste verovali..![]()
Ja rado pratim tvoje temeTako a?
Dobro, videćemo na kraju ko je trol..
Spona udbe i stranke, kodno ime Leopard, zarađeno u službi zbog spretnosti i izgleda..
Ali dobro.
Vrlo brzo će se ovo rešiti i svi ćete se kajati što mi niste verovali..![]()
Ja rado pratim tvoje teme
Deluju mi umirujuće u ova brza vremena, Leoparde
Ovi forumaši te nešto ne mirišu?
U sns je go izdajnik. Šteta što nemamo Sibir ili Goli Otok, da ih kolektivno tamo pošaljemo posle oslobođenja.To se moderno zove snsovac![]()
Vrlo ste demokratični.Zato imate velike šanse da dođete na vlast 2105.U sns je go izdajnik. Šteta što nemamo Sibir ili Goli Otok, da ih kolektivno tamo pošaljemo posle oslobođenja.![]()
Zato imate velike šanse da dođete na vlast 5102.
Vidi Leoparda samoIspravio sam ti ovo..![]()
Centrala mi je zabranila davanje izjava za javnost.To može samo crna ruka.![]()
Kod nas u centrali se hijerarhija poštuje.Plenum, aaa ?
Centrala je demode![]()
Nema ovde užeg društva,samo ljudi velikog srca.Ups, tek sada vidim da sam upala na žurku za uže društvo.
Brzopletost.
Neće se ponoviti.
a gos'n Saradnik, da Vas pitam, ako nije problem...Autošovinisitička i Autorska,
Kao saradnik udbe odmah da vam kažem da će NIS biti u većinskom vlasništvu Srbije na ovaj ili onaj način. Ne mogu da otkrivam detalje zbog zakletve ali računajte da je to tako i slobodno me citirajte ako ne bude tako.
Kada NIS bude opet bio naš, autošovinjare će biti nogirani od strane svojih gazdi. Više nisu potrebni jer su Rusi izbačeni iz Srbije.
Protiv Vučića će sada biti samo ekstremna desnica a oni nimalo nisu prihvatljiva opcija za zapad, tako da na njihovu podršku kao i na podršku N1 ne mogu da računaju. Policija će ih lembati i niko neće suzu pustiti za njima, svaki sudija će ih odmah osuditi, nije to Čankova bivša iza koje stoji ceo zapad.
Vučić će 24/7 trubiti po informerima kako je vratio ono što su oni dali Rusima džabe.
Zapad će odmah primiti Srbiju u EU jer ćemo tada ispuniti sve uslove..
Dodiku će sve biti oprošteno, opet će ga Američki tenkovi voziti.
Kurti je već popljugao na lokalnim, ostaje još par godina tehnikalija da skroz bude eliminisan.
Nova 48-ma je jako blizu.
Vežite se, polećemo.
Vučić će Stalj.. Putinu reći istorijsko NE.
Biće malo problema sa gasom ali Ursula će nam to srediti do sledeće zime, za ovu zimu imamo skladištene zalihe.
a gos'n Saradnik, da Vas pitam, ako nije problem...
pored svih nabrojanih benefita da li naša Služba možda, kojim slučajem, ima neku info za tekmu sa Englezima?
Gledam nešto ove večerašnje rezultate na poluvremenima pa se mislim "možda će nas Englezi puste makar na penal jer ovako naši samo šetaju ko manekeni"