- Poruka
- 9.891
nije dok Srbija ne potpise, ovako je tamo vamo, al bar ima nade.Odavno je reseno to ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije dok Srbija ne potpise, ovako je tamo vamo, al bar ima nade.Odavno je reseno to ...
To je isto.Ne tvrdim da treba da ostane nego kažem da nema ko umesto njega da dođe.
naprotiv, on je izbezumljen jer ne vidi tu osobu, ili pol. grupaciju, vec samo pobunjeni narod kome se zgadio sa svojim lazima - ne znam da li se ljudi secaju da je kostunica isto dovucen za rukav da figurira? e pa sada necemo nikoga da vucemo za rukav, vec je upravo ovo plan da ga srusimo, a sta ga briga kada ga srusimo ko ce posle njega, to nije njegov problemVučić će pasti kada bude imao ko da dođe umesto njega, za sada nema te osobe na vidiku.
Mrzi me da pisem dalje....Vučić neće pasti jer su studenti rekli da ih on ne interesuje
Ko ce ga uhapsiti?Uhapsiće ga zbog veleizdaje
Pa mi se znamo ?Pticice pticice
cvrkutali smo zajedno na KošutnjakuPa mi se znamo ?
Ne. Nismo.cvrkutali smo zajedno na Košutnjaku
Pa šta i da jesu? Ti si neki šovinista?

ko god drugi ima 619 miliona moze on, ni kostunica nije bio na glasu, tuta-muta, pa je posluzioĐilas je na lošem glasu i nikada neće osvojiti vlast.
Prvi ti ne mislis dobro Srbiji.Zaharova je korumpirana takodje, sto je i pokazala u vise navrata, nema razloga da je bilo ko brani ko misli dobro Srbiji.
Ljudi koji misle da je Vučić pametan, su kao oni koji misle da su Izraelci pametni.E sad na ove price da se nadovezem, Vucic vs Tadic, mentoli obojica, samo je Vucic jedno 50 puta italigentniji
Može i dresirani majmun.Ne tvrdim da treba da ostane nego kažem da nema ko umesto njega da dođe.
Tačno tako, Đilasov IQ je 619 a Vučićev je broj miliona evra koji isti ima, a to je 0ko god drugi ima 619 miliona moze on, ni kostunica nije bio na glasu, tuta-muta, pa je posluzio
sada nam treba osoba koja nema interesa da se korumpira, znaci da je vec materijalno obezbedjena, pa da zeli bolju srbiju za svoju decu, djilas ako ga bas necete, ja vas ne teram, ali nije za bacanje
Apsolutno tacmoMože i dresirani majmun.
nemoj da mi se nabacujes, em ti nije dobra prica, em imam devojkuNe. Nismo.
I necemo.
On svakako treba da ode ali nazovi ljudi kao ti i jos par pojedinaca sa foruma, zaista treba da nestanete.on mora da padne ili cemo nestati ...
em si promasio sve ........nemoj da mi se nabacujes, em ti nije dobra prica, em imam devojku
Koga se bojis? Policije sa Krstarice?Ne smem da ti kažem.
![]()
Autorska. Poslednjih mesec dana imamo studentski politički zemljotes koji je direktno usmeren protiv Vučića i njegovih SNS pulena. Kako mislite da će sve ovo da se završi i koliko će to doprineti njegovom padu u narednih godinu dana? Prošle beogradske izbore Vučić je jedva dobio, a i to zahvaljujući masovnom uvozu glasača iz Bosne. U Nišu je izgubio najveću opštinu, zamalo je izgubio i ceo grad, a nakon nadstrešnice neki kažu da nikad više neće dobiti izbore u Novom Sadu. To su tri najveća grada u Srbiji i ako njih izgubi to mu je praktično kraj zar ne? Koliko je realan njegov pad s vlasti u dogledno vreme i šta mislite da će biti najizvesniji scenario?