V.M.Dokolenko
Veoma poznat
- Poruka
- 11.665
Nisu oni kapacitirani ni za puno manje kompleksne stvari.ovi sada da
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisu oni kapacitirani ni za puno manje kompleksne stvari.ovi sada da
ne znam ne interesuje me budućnost srbije koliko samo želim da se nastavi blokada tako da se ovom pederu na vrhu sve obije oglavuNisu oni kapacitirani ni za puno manje kompleksne stvari.
al dokolenko izbosne je lojalista, ima da ga brani, mozda je i kobrane znam ne interesuje me budućnost srbije koliko samo želim da se nastavi blokada tako da se ovom pederu na vrhu sve obije oglavu
ako je kobra nemamo čega da se bojimo, video sam ih, sve višak sala i manjak mozgaal dokolenko izbosne je lojalista, ima da ga brani, mozda je i kobra
bukv im odeća puca na dupetuako je kobra nemamo čega da se bojimo, video sam ih, sve višak sala i manjak mozga
Autorska. Poslednjih mesec dana imamo studentski politički zemljotes koji je direktno usmeren protiv Vučića i njegovih SNS pulena. Kako mislite da će sve ovo da se završi i koliko će to doprineti njegovom padu u narednih godinu dana? Prošle beogradske izbore Vučić je jedva dobio, a i to zahvaljujući masovnom uvozu glasača iz Bosne. U Nišu je izgubio najveću opštinu, zamalo je izgubio i ceo grad, a nakon nadstrešnice neki kažu da nikad više neće dobiti izbore u Novom Sadu. To su tri najveća grada u Srbiji i ako njih izgubi to mu je praktično kraj zar ne? Koliko je realan njegov pad s vlasti u dogledno vreme i šta mislite da će biti najizvesniji scenario?
U paklu ili?Podrazumeva se da neće pasti.Mi Aleksandra Vučića i Srpsku Naprednu Stranku čekamo duže od hiljadu i trista godina.
ovome se i ja nadam, al vidiš da se to slabo dešava političarima... valjda ni đavo neće svašta
Uskoro. Odlepio je skroz, opasnost je i za svoje.Pada sigurno samo je pitanje kad i na koji od dva nacina a to su:
1.Zdravstveni razlig tj jedan od ova dva:
Sckica od nervozu i pritisak ili lagani nervni slom i dobrodoslica u ludaru.
2.Pad usred njegovog besa i pritiska sto ce da izazove nepromisljene i opasne odluke i poteze gde ce narod da se obrusi na njega a i njegovi saradnici koji su sa njim duboko u korupciji kad pocnu da pevaju jer neko mora da odgovara i bude hapsen.
Pokusace da pobegne mozda a ako ne sudice mu se ovde i robijace ali brzo ce da zavrsi u zatvoru jer psihicki nece moci to da podnese.
Nece on posle pada zdrav da ostane dugo i ziv Ne znam kako bi mogao da se povuce vez posledica po njega.Taj ce do smrti i do ludila da pokusava da se odrzi na tronu i vlada.
Vise sam za broj 2 jer da ode sa zdravljem bi bilo lose jer mora da se oravda skroz zadovolji za primer onima koji bi dosli posle da znaju kako bi prosli ako se usude da drze vlast po 12 i vise godina i budu kao on i sloba.
Mislim da ce da dozivi goru sudbinu od zlobe i to bi bilo super.
Pasce samo nisam siguran da li uskoro ili za 2 godine otprilike...
Samo nastavite da verujete kako Vučić i njegova stranka ne poseduju veštinu pridobijanja glasača i kako za njih glasaju samo oni koji su ucenjeni,uplašeni i podmićeni.Uskoro. Odlepio je skroz, opasnost je i za svoje.
Ljudi njemu i pratećoj sviti pripisuju veliku moć, a realnost je da su to obične gluperde, kukavice i lažovi. Njihove veze veoma krhke, ništa ih dublje ideološki ne vezuje. Brzo će da propwvaju i međusobno se ocinkare
Čak je i ta podrška zapada zato što nas besplatno nudi, narod se ne buni, pa što ne bi iskoristili

zamađijaniucenjeni,uplašeni i podmićeni.
Ko gubi ima pravo da se ljuti.zamađijani
A neki i umrli
Šta da ti kažem Marjane ? Tebi je svaka srpska država i srpska vlast pakao i kako kažeš fašizamU paklu ili?![]()
nor u protestima u Novom Sadu hitnu pomoc nisu pustili da prodje, ne nogu da verujem da branim Vucica kog mrzim, al realno kakvo sisanje glave, da li nam zaista trebaju nazad demokrate? Pa Vucic je i dobio 2012. jer je narodu bilo preko glave ovih pajsera i EU guzalizacane znam ne interesuje me budućnost srbije koliko samo želim da se nastavi blokada tako da se ovom pederu na vrhu sve obije oglavu
Od organizovane mafije šibicara ljudi u početku gube jer ne znaju šta ih je snašlo.Ko gubi ima pravo da se ljuti.

Od organizovane mafije šibicara ljudi u početku gube jer ne znaju šta ih je snašlo.
Neki se pomire, neki ogrebu, a neko se ljuti ali se i bori.
U međuvremenu se većina ipak opasulji. A to vreme je upravo došlo jer je pronađen protivotrov.![]()
On ne može da padne a da niko umesto njega ne dođe. A ko da dođe? Đilas? Ovaj novi iz DS-a? Četnik Jovanović?Autorska. Poslednjih mesec dana imamo studentski politički zemljotes koji je direktno usmeren protiv Vučića i njegovih SNS pulena. Kako mislite da će sve ovo da se završi i koliko će to doprineti njegovom padu u narednih godinu dana? Prošle beogradske izbore Vučić je jedva dobio, a i to zahvaljujući masovnom uvozu glasača iz Bosne. U Nišu je izgubio najveću opštinu, zamalo je izgubio i ceo grad, a nakon nadstrešnice neki kažu da nikad više neće dobiti izbore u Novom Sadu. To su tri najveća grada u Srbiji i ako njih izgubi to mu je praktično kraj zar ne? Koliko je realan njegov pad s vlasti u dogledno vreme i šta mislite da će biti najizvesniji scenario?
samo ne demonkrate ponovoPasce. Ko ce doci - videcemo.

nor u protestima u Novom Sadu hitnu pomoc nisu pustili da prodje, ne nogu da verujem da branim Vucica kog mrzim, al realno kakvo sisanje glave, da li nam zaista trebaju nazad demokrate? Pa Vucic je i dobio 2012. jer je narodu bilo preko glave ovih pajsera i EU guzalizaca