Da li će Vučić pasti?

Da li mislite da Vučić pada u narednih godinu dana?

• Ukupno glasova
    56
Autorska. Poslednjih mesec dana imamo studentski politički zemljotes koji je direktno usmeren protiv Vučića i njegovih SNS pulena. Kako mislite da će sve ovo da se završi i koliko će to doprineti njegovom padu u narednih godinu dana? Prošle beogradske izbore Vučić je jedva dobio, a i to zahvaljujući masovnom uvozu glasača iz Bosne. U Nišu je izgubio najveću opštinu, zamalo je izgubio i ceo grad, a nakon nadstrešnice neki kažu da nikad više neće dobiti izbore u Novom Sadu. To su tri najveća grada u Srbiji i ako njih izgubi to mu je praktično kraj zar ne? Koliko je realan njegov pad s vlasti u dogledno vreme i šta mislite da će biti najizvesniji scenario?

Njemu se kraj nazire. Ne verujem ni da ce do sledecih izbora potrajati.

Sta ce biti sa strukturama koje su nas u ovo stanje dovele...e, to ne znam.

Iz zemlje je otisla masa sveta, gotovo da svako moze da ode na neki nacin. Ostali su oni koji ne mogu ili ne zele da zive normalno i ostao je skolovan sloj koji zivi dovoljno dobro u svojoj zemlji.

Hoce li poslednji sloj pobediti? Ne znam, ali znam da bi za opstanak Srba ta pobeda bila zlatna.
Ukoliko oni izgube, ukoliko te strukture postave nekog novog, slicnog...mislim da ce u tom slucaju biti neverovatan uspeh za Srbe ako opstanu kao narod u sledeca dva veka.

ovome se i ja nadam, al vidiš da se to slabo dešava političarima... valjda ni đavo neće svašta

Pada sigurno samo je pitanje kad i na koji od dva nacina a to su:
1.Zdravstveni razlig tj jedan od ova dva:
Srckica od nervoze i pritisak ili lagani nervni slom i dobrodoslica u ludaru.
2.Pad usred njegovog besa i pritiska sto ce da izazove nepromisljene i opasne odluke, poteze gde ce narod da se obrusi na njega a i njegovi saradnici koji su sa njim duboko u korupciji kad pocnu da pevaju jer neko mora da odgovara i bude hapsen.

Pokusace da pobegne mozda a ako ne sudice mu se ovde i robijace ali brzo ce da zavrsi u zatvoru jer psihicki nece moci to da podnese.

Nece on posle pada zdrav da ostane dugo i ziv.

Ne znam kako bi mogao da se povuce bez vecih posledica po njega.Taj ce do smrti i do ludila da pokusava da se odrzi na tronu i vlasti oa i iz nekih ako treba nizih pozicija tipa gradonacelnik ili sta vec, vodice opet glavnu rec vez obzira sve dok je na politickoj sceni i ima svoje podanike i stranku, sluzbu..

Vise sam za broj 2 jer da ode sa zdravljem bi bilo lose jer mora da se pravda skroz zadovolji za primer onima koji bi dosli posle da znaju kako bi prosli ako se usude da drze apsolutnu vlast po 12 i vise godina i budu kao on i sloba.

Mislim da ce da dozivi goru sudbinu od zlobe i to bi bilo super.

Pasce samo nisam siguran da li uskoro ili za 2 godine otprilike...

Poslednja izmena:
Pada sigurno samo je pitanje kad i na koji od dva nacina a to su:
1.Zdravstveni razlig tj jedan od ova dva:
Sckica od nervozu i pritisak ili lagani nervni slom i dobrodoslica u ludaru.
2.Pad usred njegovog besa i pritiska sto ce da izazove nepromisljene i opasne odluke i poteze gde ce narod da se obrusi na njega a i njegovi saradnici koji su sa njim duboko u korupciji kad pocnu da pevaju jer neko mora da odgovara i bude hapsen.

Pokusace da pobegne mozda a ako ne sudice mu se ovde i robijace ali brzo ce da zavrsi u zatvoru jer psihicki nece moci to da podnese.

Nece on posle pada zdrav da ostane dugo i ziv Ne znam kako bi mogao da se povuce vez posledica po njega.Taj ce do smrti i do ludila da pokusava da se odrzi na tronu i vlada.

Vise sam za broj 2 jer da ode sa zdravljem bi bilo lose jer mora da se oravda skroz zadovolji za primer onima koji bi dosli posle da znaju kako bi prosli ako se usude da drze vlast po 12 i vise godina i budu kao on i sloba.

Mislim da ce da dozivi goru sudbinu od zlobe i to bi bilo super.

Pasce samo nisam siguran da li uskoro ili za 2 godine otprilike...
Uskoro. Odlepio je skroz, opasnost je i za svoje.

Ljudi njemu i pratećoj sviti pripisuju veliku moć, a realnost je da su to obične gluperde, kukavice i lažovi. Njihove veze veoma krhke, ništa ih dublje ideološki ne vezuje. Brzo će da propwvaju i međusobno se ocinkare
Čak je i ta podrška zapada zato što nas besplatno nudi, narod se ne buni, pa što ne bi iskoristili

Uskoro. Odlepio je skroz, opasnost je i za svoje.

Ljudi njemu i pratećoj sviti pripisuju veliku moć, a realnost je da su to obične gluperde, kukavice i lažovi. Njihove veze veoma krhke, ništa ih dublje ideološki ne vezuje. Brzo će da propwvaju i međusobno se ocinkare
Čak je i ta podrška zapada zato što nas besplatno nudi, narod se ne buni, pa što ne bi iskoristili
Samo nastavite da verujete kako Vučić i njegova stranka ne poseduju veštinu pridobijanja glasača i kako za njih glasaju samo oni koji su ucenjeni,uplašeni i podmićeni.
Zato vas svaki put razvale na izborima z:mrgreen:

ne znam ne interesuje me budućnost srbije koliko samo želim da se nastavi blokada tako da se ovom pederu na vrhu sve obije oglavu
nor u protestima u Novom Sadu hitnu pomoc nisu pustili da prodje, ne nogu da verujem da branim Vucica kog mrzim, al realno kakvo sisanje glave, da li nam zaista trebaju nazad demokrate? Pa Vucic je i dobio 2012. jer je narodu bilo preko glave ovih pajsera i EU guzalizaca

Autorska. Poslednjih mesec dana imamo studentski politički zemljotes koji je direktno usmeren protiv Vučića i njegovih SNS pulena. Kako mislite da će sve ovo da se završi i koliko će to doprineti njegovom padu u narednih godinu dana? Prošle beogradske izbore Vučić je jedva dobio, a i to zahvaljujući masovnom uvozu glasača iz Bosne. U Nišu je izgubio najveću opštinu, zamalo je izgubio i ceo grad, a nakon nadstrešnice neki kažu da nikad više neće dobiti izbore u Novom Sadu. To su tri najveća grada u Srbiji i ako njih izgubi to mu je praktično kraj zar ne? Koliko je realan njegov pad s vlasti u dogledno vreme i šta mislite da će biti najizvesniji scenario?
On ne može da padne a da niko umesto njega ne dođe. A ko da dođe? Đilas? Ovaj novi iz DS-a? Četnik Jovanović?

nor u protestima u Novom Sadu hitnu pomoc nisu pustili da prodje, ne nogu da verujem da branim Vucica kog mrzim, al realno kakvo sisanje glave, da li nam zaista trebaju nazad demokrate? Pa Vucic je i dobio 2012. jer je narodu bilo preko glave ovih pajsera i EU guzalizaca

Bold 1: Ta Hitna pomoć se stalno, stalno pojavljuje kada su neki protesti, demonstracije, blokade.

Možda ću delovati paranoično, ali razmišljam, da li su u tim ambulantnim kolima pravi lekar, vozač i pacijent ili je unutra policija koja na taj način može lakše da snima građane?

Bold 2: Ne verujem da političke stranke koje su građanski proevropski orijentisane mogu same da osvoje vlast.

Da li će Vučić pasti?

Hoće, ne može niko večno da vlada. Kada će pasti? Da li neko može tačno da odredi kada će pasti?

Ja ne mogu.

Back