Da li ce te prihvatiti čipovanje?

Da li ces prihvatiti cipovenje-zig zveri?

• NE

• da

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Pa zar nije došlo takvo vreme bez žigosanja? Eno u americi 50 miliona gladnih jedu vladine bonove. Zar treba šta više da im urade od toga? Što je najgore nije dobro ni u drugim krajevima sveta.
Zamisli ljudi rade i nemaju za hranu, već zavise od vlade koja im daje hranu. Njima ne treba čip, znaju sami gde treba da dođu ko govedo na jasle.

Pa zar nije došlo takvo vreme bez žigosanja? Eno u americi 50 miliona gladnih jedu vladine bonove. Zar treba šta više da im urade od toga? Što je najgore nije dobro ni u drugim krajevima sveta.
Zamisli ljudi rade i nemaju za hranu, već zavise od vlade koja im daje hranu. Njima ne treba čip, znaju sami gde treba da dođu ko govedo na jasle.

Nije to isto.
I ti što jedu na bonove imaju slobodu da ne odu već ulove i skuvaju goluba iz parka il komšijinog rotvajlera.
Kad si čipovan iz daljine te detektuju i tretiraju po protokolu.

Da ne kažem dok se šetaš ulicom i prolaziš pored nekog od primopredajnika ko one životinje što opreme predajnicima pa onda prate migracije

Nije to isto.
I ti što jedu na bonove imaju slobodu da ne odu već ulove i skuvaju goluba iz parka il komšijinog rotvajlera.
Kad si čipovan iz daljine te detektuju i tretiraju po protokolu.

Da ne kažem dok se šetaš ulicom i prolaziš pored nekog od primopredajnika ko one životinje što opreme predajnicima pa onda prate migracije

Ne razumem čemu onda čip?
Ako neko hoće da sve prati i kontroliše, već ima razrađen sistem. Svi imamo telefone koji mogu da se prate i registrovani su na ime, sve razgovore neko može da prisluškuje, isto je i na internetu.

Pa i životinje opreme primopredajnicima (čitaj telefonima) i puste ih u divljinu i prate ih, a životinje rade šta im je volja.
Svako od nas je prihvatio dobrovoljno čip i nosi ga u džepu...

Ne razumem čemu onda čip?
Ako neko hoće da sve prati i kontroliše, već ima razrađen sistem. Svi imamo telefone koji mogu da se prate i registrovani su na ime, sve razgovore neko može da prisluškuje, isto je i na internetu.

Pa i životinje opreme primopredajnicima (čitaj telefonima) i puste ih u divljinu i prate ih, a životinje rade šta im je volja.
Svako od nas je prihvatio dobrovoljno čip i nosi ga u džepu...

Uvek možeš da svoj službeni telefon daš babi i uzmeš njen kad ideš na pecanje.

Čip jok

Poslednja izmena:
Ako je "gospodarima sveta" bitna takva informacija i imaju toliko viška resursa, možda i zaslužuju da vladaju svetom. :D

Njima je bitna informacija "gde si" ali nije to svrha čipovanja, nego kontrola tvog bića. Što kaže Buu, ti možeš zameniti fon sa nekim i da nastane totalna zbrka, kada bi recimo nas stotinu zamenilo telefone, ali nije u tome poenta. Poenta je, što jedan koji zna RFID čipove u dušu kaže da je to nemoguće :roll: da mogu da ti menjaju osećanja, to jest, da utiču na moždane talase.

Njima je bitna informacija "gde si"
A samo što nije tako, oni ne mogu da spavaju dok ne znaju gde si ti.... :lol:... ta informacija njima ama baš ništa ne znači, osim ako te ne jure zbog nekog kriminala, jer dok god si plaitio porez i poštuješ zakon, državu objektivno boli kita za tebe. Naravno, postoje ljudi koji potajno žele da se neko toliko bavi njima, da imaju debele dosijee, da ih neko prisluškuje, valjda pokušavaju da pobegnu iz svog sivila i beznačajnosti na taj način, ja nemam drugo objašnjenje za taj tip paranoje.

ali nije to svrha čipovanja, nego kontrola tvog bića.
To može u filmovima, a ti nemoj učiti iz holivudskih filmova... da može to tako da se radi, "oni" bi to i radili.. ali ne može, zato postoji televizija, ispiranje mozga u vojsci, marketing, i druge pouzdane metode kontrole ponašanja, a ne nešto što ne postoji i što ste vi izmislili jer ste gledali filmove i dopalo vam se kako izgleda. Ali ste mudri, pa ste ih prozreli, kao i obično... oni su naivčine kad ih vi uvek tako lako raskrinkate... vladaju nanotehnologijom, ali ne umeju ništa da sakriju od Bua I NWO-a... sramota bre. :lol:

Što kaže Buu, ti možeš zameniti fon sa nekim i da nastane totalna zbrka, kada bi recimo nas stotinu zamenilo telefone, ali nije u tome poenta. Poenta je, što jedan koji zna RFID čipove u dušu kaže da je to nemoguće :roll: da mogu da ti menjaju osećanja, to jest, da utiču na moždane talase.
Svaki električni impuls može da MENJA na neki način električne tokove u sinapsama, jedino što pasivni RFID čip ne može da menja ponašanje čoveka. Uostalom, i RFID može da se izvadi, ko hoće da ga izvadi. Niko nikoga ne tera to da stavi.

A samo što nije tako, oni ne mogu da spavaju dok ne znaju gde si ti.... :lol:... ta informacija njima ama baš ništa ne znači, osim ako te ne jure zbog nekog kriminala, jer dok god si plaitio porez i poštuješ zakon, državu objektivno boli kita za tebe. Naravno, postoje ljudi koji potajno žele da se neko toliko bavi njima, da imaju debele dosijee, da ih neko prisluškuje, valjda pokušavaju da pobegnu iz svog sivila i beznačajnosti na taj način, ja nemam drugo objašnjenje za taj tip paranoje.

To može u filmovima, a ti nemoj učiti iz holivudskih filmova... da može to tako da se radi, "oni" bi to i radili.. ali ne može, zato postoji televizija, ispiranje mozga u vojsci, marketing, i druge pouzdane metode kontrole ponašanja, a ne nešto što ne postoji i što ste vi izmislili jer ste gledali filmove i dopalo vam se kako izgleda. Ali ste mudri, pa ste ih prozreli, koa i obično... oni su naivčine kad ih vi uvek tako lako raskrinkate... vladau nanotehnologijom, ali ne umeju ništa da sakriju od Bua I NWO-a... sramota bre. :lol:

Svaki električni impuls može da MENJA na neki način električne tokove u sinapsama, jedino što pasivni RFID čip ne može da menja ponašanje čoveka. Uostalom, i RFID može da se izvadi, ko hoće da ga izvadi. Niko nikoga ne tera to da stavi.

Ne učim iz filmova brale, nego iz zvaničnih arhiva.
Nano tehnologija je toliko daleko da ti ili se praviš blesav ili smišljeno ovde sviraš...
A to o vađenju, važi, kad bude bilo obavezno, biće kasno, a sad ga stavlja samo ko hoće, ili ko mora zbog posla, tipa NATO, US army ....

Ne učim iz filmova brale, nego iz zvaničnih arhiva.
Nano tehnologija je toliko daleko da ti ili se praviš blesav ili smišljeno ovde sviraš...
A to o vađenju, važi, kad bude bilo obavezno, biće kasno, a sad ga stavlja samo ko hoće, ili ko mora zbog posla, tipa NATO, US army ....

Ko zna kakvih sve već ID čipova ima.

RF je možda već potpuno prevaziđena tehnologija.za identifikaciju.

Vakcinama recimo možeš cele nacije da obeležiš i identifikuješ posle na osnovu mirisa ili neke druge karakteristične osobine koju vakcinacijom možeš da izazoveš.

Zamislimo samo alarme detektore mirisa koji bi ukljućivali mehanizme u slučaju pojave u prostoriji lica koje nije primilo žig.

Ne zaslužuju.

Al ne bih polemiso o tome, već bih da se zadržimo na poenti o razlici između implanta u telu i čipa na kartici koji možeš da daš drugaru da te otkuca ujutro ako kasniš na poso.

Nema od takvog čipa ništa, ne mogu ga napraviti. Možda za nekih 50-100 godina. Mnogo je to komplikovano i nepouzdano.
Svi postojeći sistemi nisu bezbedni i nepouzdani su... a na kraju krajeva i da naprave i ugrade takve čipove, signali se uvek mogu ometati, "prisluškivati" menjati... pa i izvaditi čip i analizirati ga ili reprogramirati, postaviti lažni, virusi... sve su to barijere za autore čipova koje ne mogu zaobići...

Ne učim iz filmova brale, nego iz zvaničnih arhiva...
hajde ispričaj nam malo o tome, ako nije strogo čuvana tajna kojoj samo ti imaš pristup... :lol:

takođe nam ispričaj o vezi standardnih RFID čipova i nanotehnologije, sigurno ima o tome u tim tvojim arhivama.

- - - - - - - - - -

Nema od takvog čipa ništa, ne mogu ga napraviti. Možda za nekih 50-100 godina. Mnogo je to komplikovano i nepouzdano.
Svi postojeći sistemi nisu bezbedni i nepouzdani su... a na kraju krajeva i da naprave i ugrade takve čipove, signali se uvek mogu ometati, "prisluškivati" menjati... pa i izvaditi čip i analizirati ga ili reprogramirati, postaviti lažni, virusi... sve su to barijere za autore čipova koje ne mogu zaobići...
Tako je... ali kad neko ne zna ništa o tome, onda može da poveruje i u naučnu fantastiku koja sada nije moguća... možda će nekad biti moguća, ali sada nije.

Ja mislim da mogu i da ih uveliko prave, pa i da su radio kontrolisani čipovi zastarela stvar za muzej.
Kad se priča o čipovanju ne podrazumeam pod time ni lične karte ni telefone već mnogo suptilniju i sofisticiraniju tehnologiju kojoj se ne može, a što je važnije neće smeti da odupre prosečan čovek.

- - - - - - - - - -

Tako je... ali kad neko ne zna ništa o tome, onda može da poveruje i u naučnu fantastiku koja sada nije moguća... možda će nekad biti moguća, ali sada nije.

Nije tako.
Sasvim je moguće obeležiti čitave grupe markerima bili oni RF ili biološki ili hemijski.
Ne treba se vezati samo za RF .

Stršljen stražar recimo kad se neko približi gnezdu pljucne kapljicu feromona koji onda navodi ceo roj da napada potencijalnog napadača.
Zašto ID ne bi bila hemikalija koju luči organizam čipovanog lica?

Poslednja izmena:
Ja mislim da mogu i da ih uveliko prave, pa i da su radio kontrolisani čipovi zastarela stvar za muzej.
Kad se priča o čipovanju ne podrazumeam pod time ni lične karte ni telefone već mnogo suptilniju i sofisticiraniju tehnologiju kojoj se ne može odupreti prosečan čovek.

Onda se ponovo vraćamo na priču da oni to i zaslužuju ako su u stanju sve to da naprave, dakle mi se tome ne možemo odupreti...

Onda se ponovo vraćamo na priču da oni to i zaslužuju ako su u stanju sve to da naprave, dakle mi se tome ne možemo odupreti...

Mislim da ne zaslužuju i da je važna dužnost čoveka da se takvim pokušajima odupire .
Pak, ovde je reč o tome da su ljudi dovedeni u poziciju da sami sebe podvrgnu tetoviranju ili čipovanju zbog pogodnosti i životnih olakšicakoje im to donosi, ne sagledavajući u kakvu se mrežu upetljavaju/ mo .

- - - - - - - - - -

Lično mislim da je već kasno i da smo odavno žigosani bioidentifikacijskim obeleživačima kroz programe obavezne vakcinacije, čemu se više niko i ne odupire, pa ni ja koji sam razmišljao o tome na način kako ovde prezentujem.

Poslednja izmena:
Lično mislim da je već kasno i da smo odavno žigosani bioidentifikacijskim obeleživačima kroz programe obavezne vakcinacije......

Nemoj leba ti i ovde da počinjemo o štetnosti vakcinacije, jel' moguće da su svi toliko odlepili? Ljudima izgleda smeta što nemamo više bolesti da kose stotine hiljada, jel' to nostalgija vata za tetanusom i tuberkulozom?

Nemoj leba ti i ovde da počinjemo o štetnosti vakcinacije, jel' moguće da su svi toliko odlepili? Ljudima izgleda smeta što nemamo više bolesti da kose stotine hiljada, jel' to nostalgija vata za tetanusom i tuberkulozom?

Naprotiv, veoma sam srećan zbog toga što vakcinacija pomaže ljudima.

Ovde sam bio sasvim precizan i naveo da mi smeta ono štetno što vakcinacija može da bude i što najverovatnije i jeste bila.

Ne mislim sigurno da su Ameri onolike pare dali titu tek tako. Titoslavija je bila ogledna parcela za NWO.

Tvoj poriv za vređanjem te neće osloboditi.
Zašto misliš da je plašljiv neko ko razmišlja drugačije nego što mediji prikazuju.
Kod mene je drugačije, ja mislim da su plašljivi oni koju guraju glavu u pesak.

- - - - - - - - - -

Ko zna kakvih sve već ID čipova ima.

RF je možda već potpuno prevaziđena tehnologija.za identifikaciju.

Vakcinama recimo možeš cele nacije da obeležiš i identifikuješ posle na osnovu mirisa ili neke druge karakteristične osobine koju vakcinacijom možeš da izazoveš.

Zamislimo samo alarme detektore mirisa koji bi ukljućivali mehanizme u slučaju pojave u prostoriji lica koje nije primilo žig.

Teško je nekome to shvatiti, oni misle da je to SF koji se dešava samo u filmovima, a stvarnost je potpuno drugačija.

Znači plašljiv je onaj koga boli doope, jer nema nema šta da krije, ko zna da vlada ima pametnijeg posla od praćenja boranije... a onaj ko stalno drhti od straha da nije praćen kojim slučajem, e taj nije plašljiv... :lol:

Nešto si ti tu obrnuo izgleda.

Ne radi se tu o tome da li će neko mene da prati, takođe me boli doope, radi se o tome da neko neće da vidi kuda se kreće ova civilizacija na čelu sa imperijalistima.

Ne radi se tu o tome da li će neko mene da prati, takođe me boli doope, radi se o tome da neko neće da vidi kuda se kreće ova civilizacija na čelu sa imperijalistima.
Civilizacija se kreće kud se kreće već hiljadama godina... suština ove priče o čipu je strah da te neko ne prati i da ti ne usadi nekakve ideje preko čipa, koliko ja razumem... a obe te ideje su besmislene - prva zato što je potpuno nepotrebno pratiti boraniju koja plaća poreze i ne bavi se kriminalom, a druga zato što je još uvek tehnički nemoguće menjati nečije misli putem subkutanog RFID implanta.

Civilizacija se kreće kud se kreće već hiljadama godina... suština ove priče o čipu je strah da te neko ne prati i da ti ne usadi nekakve ideje preko čipa, koliko ja razumem... a obe te ideje su besmislene - prva zato što je potpuno nepotrebno pratiti boraniju koja plaća poreze i ne bavi se kriminalom, a druga zato što je još uvek tehnički nemoguće menjati nečije misli putem subkutanog RFID implanta.

Bla, bla, bla, samo vrtiš istu ploču, promeni brate :roll:
Ti kao da ne vidiš šta sve ovde piše :roll:
To što je tebi besmisleno, ne znači da je i nekom drugom, a naročito onom koji smišlja i unapređuje tehniku.

Back