Da li ce te prihvatiti čipovanje?

Da li ces prihvatiti cipovenje-zig zveri?

• NE

• da

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Opusti se. Gledaj da li se drugi svađaju, za to si i plaćen.
Evo ja dajem časnu reč pred svima da ću tebi dati 95% prve sledeće plate koju dobijem za to što gledam da li se drugi svađaju. :lol:

(što bi rekao Sofronije - "dvaput ništa je ništa, crva nije ni bilo...")

A spamovanje se zna šta je... meni je to posao i RFID čipove znam u dušu, zato pišem istinu o njima... a samo onaj ko nema veze s tom oblašću može da izvali takvu nebulozu da se RFID čipom može menjati stanje svesti. Obzirom da se tema bavi time, to nikako ne može biti spamovanje... a to što neuki imaju drugačije mišljenje o RFID čipovima nije moj problem, zaista.

Evo ja dajem časnu reč pred svima da ću tebi dati 95% prve sledeće plate koju dobijem za to što gledam da li se drugi svađaju. :lol:

(što bi rekao Sofronije - "dvaput ništa je ništa, crva nije ni bilo...")

A spamovanje se zna šta je... meni je to posao i RFID čipove znam u dušu, zato pišem istinu o njima... a samo onaj ko nema veze s tom oblašću može da izvali takvu nebulozu da se RFID čipom može menjati stanje svesti. Obzirom da se tema bavi time, to nikako ne može biti spamovanje... a to što neuki imaju drugačije mišljenje o RFID čipovima nije moj problem, zaista.

Ne laži Sizife. Nisi ti toliko naučen koliko se predstavljaš ovde, oladi.
To što ti NE MOŽEŠ da shvatiš neke stvari, NE ZNAČI da ne postoje.
Ćao.
Ti ih znaš u dušu.... sebe lažeš? :lol:

Poslednja izmena od moderatora:
Ne laži Sizife. Nisi ti toliko naučen koliko se predstavljaš ovde, oladi.
To što ti NE MOŽEŠ da shvatiš neke stvari, NE ZNAČI da ne postoje.
Ćao.
Ti ih znaš u dušu.... sebe lažeš? :lol:
Od tebe nije teško više znati, zaista.

Čim neko odvali takvu glupost, odmah vidiš da nema blage veze sa tehnologijom, a ni sa biologijom. Da se svest može menjati potkožnim RFID čipom, neko bi zarađivao pare na tome, i prodavao čipove umesto psihoaktvinih lekova.

Od tebe nije teško više znati, zaista.

Čim neko odvali takvu glupost, odmah vidiš da nema blage veze sa tehnologijom, a ni sa biologijom. Da se svest može menjati potkožnim RFID čipom, neko bi zarađivao pare na tome, i prodavao čipove umesto psihoaktvinih lekova.

U pravu si, nemaš veze ni sa tehnologijom ni sa biologijom. Iz životnog iskustva bi trebalo da znaš da se noviteti u tehnologiji prvo daju vojsci na korišćenje, pa tek koju deceniju kasnije ide u civilnu upotrebu. Ti bi kao neko ko zna RFID u dušu to trebalo da zna. :think:
A da, ti se samo praviš i googlaš. Jel ti pomaže? :lol:

U pravu si, nemaš veze ni sa tehnologijom ni sa biologijom. Iz životnog iskustva bi trebalo da znaš da se noviteti u tehnologiji prvo daju vojsci na korišćenje, pa tek koju deceniju kasnije ide u civilnu upotrebu. Ti bi kao neko ko zna RFID u dušu to trebalo da zna. :think:
A da, ti se samo praviš i googlaš. Jel ti pomaže? :lol:
Ja potpuno razumem da ti ne shvataš da neko može nešto da zna... al' yebiga ja tu ne mogu da ti pomognem.... u moje vreme se pred profesorima nije moglo guglati, danas je to privilegija ove moderne dečurlije. Nije bilo bubica, nije bilo mobilnih, nije bilo interneta - jedino što je bilo to su puškice, al' i to nije moglo da pomogne na usmenom kad stojiš pred njim, pa kad mi elektroničar kaže "a sad na tabli nacrtaj unutrašnju arhitekturu procesora 8086".... e tad se moralo učiti sve napamet, i razumeti kako stvari funkcionišu.

Nisam imao gugl ni sinoć, kada sam na institutu za kineski jezik na Filološkom pred tročlanom komisijom položio peti nivo kineskog jezika, i usmeni i pismeni, a ti lepo sedi pa razmisli da li su svi glupi kao što misliš. Ili probaj da naučiš i sam, čisto da vidiš kakvi su ti kapaciteti. :lol:

Jer ono što uvek kažem - za verovanje u glupe teorije ipak treba solidna podloga, a to je jedna temeljna rupa u znanju iz date oblasti.

E, sada... Mene interesuje kako neko ko tvrdi da ima završene više škole, fakultete, obrazovan čovek...tvrdi da postoji zavera na svetskom nivou, jedne male grupe protiv celog čovečanstva(uključujući i tu malu grupu ljudi)?
Dva su odgovora na to pitanje: a) ili lažu da su završili sve te škole
B) ili su negde uz životni put iščašili deo mozga zadužen za logiku...

E, sada... Mene interesuje kako neko ko tvrdi da ima završene više škole, fakultete, obrazovan čovek...tvrdi da postoji zavera na svetskom nivou, jedne male grupe protiv celog čovečanstva(uključujući i tu malu grupu ljudi)?

Zavere postoje, za to ne treba nikakva škola ili fakultet... samo se može reći da neke nemaju veze s mozgom a neke su toliko očigledne da se može reći da i nisu zavere.
Problem je što neki to sve negiraju i generalizuju.

- - - - - - - - - -

Ili su namerno zauzeli takav stav da nerviraju ostale kjude protivne njihovom mišljenju.

Ima i takvih, u narodu poznati kao trolovi.

Jedan čovek laže o nekom događaju. Bezočno, namerno i ne birajući reči.
Drugi govori istinu, ali nema načina da pobedi u raspravi, jer je tu reč jednog protiv reči drugog.
Autoriteti, dokazi, nauka,logika-ne pomažu.
Oni koji lažu, ni sami ne veruju u svoje laži. Bore se da dobiju ugled u očima onih koji njihove postove čitaju, pri tom opovrgavajući ili zanemarujući očigledne dokaze u suprotno.
Neki si spremni da negiraju postojanje gravitacije ili oblik planete zemlje.
Nataložilo se mnogo takvih.
A talog ili mulj, zatrpa i onog ko istinu poznaje.
Bolje je ne mazati se gownima, jer se ni po mirisu ni po izgledu nećeš razlikovati od njih.
Jedna moja poznanica je bila ubeđena da je špijuniraju sa televizora, jer je onu crvenu tačku koja proleti preko ekrana najavljujući neku sledeću emisiju, protumačila kao obaveštenje da je posmatraju.
Nije pomoglo što sam pokušao da objassnim razliku između tv ekrana i kamere...ali, njoj se može oprostiti, jer ima 75 godina. Šta reći za ove, po svom tvrđenju, školovane i relativno mlade ljude?
U kojoj pustinji i kom realu oni žive?

Pusti bre te gluposti Brzi.

Nego kaži ti meni oćeš pristati da te čipuju?

P.S. Iza samo jednog piksela bilo kog ekrana može se smestiti kamera,tako da si zbog svog nepoznavanja činjeničnog stanja neosnovano tvrdio to svojoj poznanici, al dobro, nećemo da oftopičimo.

- - - - - - - - - -

C) Stvarno postoji zavera na svetskom nivou i mala grupa ljudi koja komanduje malo većoj grupi ljudi koje opet komanduju još većim grupama itd.

Poslednja izmena:
Ja sam za to da nađemo tu malu grupu koja svima komanduje i pozovemo im Nešu iz bloka da im prebroji rebra :D
Šalu na stranu, aj da donekle razumem zabrinutost tim čipovanjem, nova je to stvar, možda stvara nervozu kod ljudi, ali realno gledano 99% ljudi su potpuno obični , neopasni i nezanimljivi tim vladarima iz senke. Zašto bi se baktali i trošili silne resurse da bi pratili koju vrstu jogurta je Jadranka kupila u Maksiju, i da li Žarko iz lokalne kafane više voli Mesija ili Ronalda?

Nije frka uopšte. Nije me strah što će neko da me gleda sluša ili na bilo koji način analizira.

Ono što mene lično plaši je da se u tim implantima mogu nalaziti, a koliko sam upućen i nalaze se, informacije koje će sprečavati slobodno kretanje i ustvari normalan život uopšte.

Nešto slično kao u onom filmu sa Timberlejkom kad svi na podlaktici imaju tajmere.

Back