Da li ce studenti ostati bez protesta?

studenti su jedini čisti u celoj priči...ja bih im savetovao da vaspostave nastavu a da proteste nastave u slobodno vreme...ovako se među njima javlja razdor i sve prelazi u agoniju...
Kako i zasto su cisti?
Oni su pre svega zakleti neprijatelji demokratije - jer nece da dozvole transparentan rad plenuma. Koliko ima pozitivnih posledica njihovih dosadasnjih aktivnosti? Nema nijedna. Je li se neka institucija dozvala i pocela da radi bolje nego ranije? Nije, rade sve gore i gore.

studenti su jedini čisti u celoj priči...ja bih im savetovao da vaspostave nastavu a da proteste nastave u slobodno vreme...ovako se među njima javlja razdor i sve prelazi u agoniju...mogu oni još deset godina da ne idu na nastavu režim je pokazao da ga baš briga za to jer njemu i ne trebaju stručnjaci nego motači kablova koji nose pelene...samouništavaju se bez veze... opozicija i režim idu dogovoreno na eskalaciju sukoba možda čak po scenariju da naprave nešto što liči na građanski rat neko vanredno stanje gde bi nam uvalili NATO da izigrava mirotvorca a u stvari da nas okupira...
Postoji sasvim realna mogućnost da se upravo to dešava.

Ovaj ne sme u Moskvi da se pojavi devetog maja.

Najveća opasnost za studentski pokret jeste da se upravljanje zemljom prepusti bilo kome ko je do sada već bio na vlasti ili je tavorio u opoziciji 15+ godina. Takođe i da se očekuje da će narod kroz narodne zborove to uspešno da čini.

Nema ništa od toga. Iz narodnih zborova može samo da izraste nova SNS za par godina.

Zato studentski pokret treba da evoluira u širu organizaciju, sastavljenu od studenata, pojedinaca i organizacija (recimo, Kreni-promeni, Alek Kavčić, vojni veterani, drugi građani) koji do sada nisu imali nikakvu ulogu u vođenju zemlje i da oni vladaju narednih par decenija. Ja lično bih voleo da imaju podršku vojske.

Jedino tako bi se spasilo sve ovo što je urađeno do sada i Srbija odvela u neku bolju budućnost.

U suprotnom, eto nama nove SNS uskoro.

Podrska naroda je ispod 5%
Јер нису постигли ама-баш ништа, јер су издржавана популација, од оних који су почели да схватају да ће их ова "пумпана" еуфорија коштати новца који немају, јер су схватили да је и режим који не ваља мање зло од ове ситуације у коју су целу земљу довели неодговорни авантуристи...
А није да није било нас, који од почетка упозоравамо на баш такав исход.

За разлику од- кога?
Обичног народа, који их је подржаваои сачекивао са колачима, храном, соковима?
Док су се они "њушили" са опозицијом, која тај исти, обичан свет- презире?
Е, зато је и пропало!
Vidi, ja sam za to da narodu bude dobro. Živim u Bosni,uz to radim na fakultetu i dajem mišljenje iz svoje perspektive. Glede omladine,idu novi upisi na fakultete. Ako se ne riješi nešto neće ni njih biti i kud sve to vodi? Izražavam zabrinutost da će omladina izvući najdeblji kraj.

Vidi, ja sam za to da narodu bude dobro. Živim u Bosni,uz to radim na fakultetu i dajem mišljenje iz svoje perspektive. Glede omladine,idu novi upisi na fakultete. Ako se ne riješi nešto neće ni njih biti i kud sve to vodi? Izražavam zabrinutost da će omladina izvući najdeblji kraj.
Pa nek upisu fakultete u Bosni. Zapadu svakako ne trebaju u ovoj eri.

Kako i zasto su cisti?
Oni su pre svega zakleti neprijatelji demokratije - jer nece da dozvole transparentan rad plenuma. Koliko ima pozitivnih posledica njihovih dosadasnjih aktivnosti? Nema nijedna. Je li se neka institucija dozvala i pocela da radi bolje nego ranije? Nije, rade sve gore i gore.
Ovaj...To je nemoguce u diktaturi.

To je kao da prozivas- Eeee, a sta su Jevreji uradili u nacistickoj Nemackoj da bude to bolje drustvo tamo!!!

Gradjani Srbije su okupirani od strane SNS mafije. Ovo je diktatura.

Zato studentski pokret treba da evoluira u širu organizaciju, sastavljenu od studenata, pojedinaca i organizacija (recimo, Kreni-promeni, Alek Kavčić, vojni veterani, drugi građani) koji do sada nisu imali nikakvu ulogu u vođenju zemlje i da oni vladaju narednih par decenija. Ja lično bih voleo da imaju podršku vojske.

Jedino tako bi se spasilo sve ovo što je urađeno do sada i Srbija odvela u neku bolju budućnost.

U suprotnom, eto nama nove SNS uskoro.
Znači iz diktature jednih u diktaturu drugih. Kako je to jbt dobro?
A da pokušamo bez iste? I da vojska čisti kasarne i maršira za praznike i da se ne meša u politički život? Šta misliš?

Ako ovako razmišljate nema Srbiji pomoći...bukvalno je mrtva, Vučić 1 ili Vučić2 u obliku diktature proleterijata v2.0...pa koji **** se onda borimo.

Poslednja izmena:
Pa nek upisu fakultete u Bosni. Zapadu svakako ne trebaju u ovoj eri.
Razmišljala sam da li da ovo napišem ili ne. To je već počelo,javljaju nam se studenti svakodnevno mahom završnih godina i interesuju se za prepis. Da je barem dozvoljeno njima i ko hoće da polažu ono što im je preostalo kad su već sve odslušali. Sve što je mimo učenika i studenata ne bih da komentarišem,a realno i šta bi u ovom haosu?

Razmišljala sam da li da ovo napišem ili ne. To je već počelo,javljaju nam se studenti svakodnevno mahom završnih godina i interesuju se za prepis. Da je barem dozvoljeno njima i ko hoće da polažu ono što im je preostalo kad su već sve odslušali. Sve što je mimo učenika i studenata ne bih da komentarišem,a realno i šta bi u ovom haosu?
Naravno da nije, jedina ideologija zgubidana je da sve mora da stane posto oni sami nemaju nikakvu perspektivu i najradije bi zaustavili ceo svet da mogu a ne samo svoje kolege.
Na plenumima nije dozvoljeno demokratsko glasanje, tacke dnevnog reda obuhvataju samo sporedne teme.

Znači iz diktature jednih u diktaturu drugih. Kako je to jbt dobro?
A da pokušamo bez iste? I da vojska čisti kasarne i maršira za praznike i da se ne meša u politički život? Šta misliš?

Ako ovako razmišljate nema Srbiji pomoći...bukvalno je mrtva, Vučić 1 ili Vučić2 u obliku diktature proleterijata v2.0...pa koji **** se onda borimo.
Zato što Srbija još uvek nije spremna za demokratiju. I bolje da bude prosvećena diktatura - diktatura meritokratije, nego neprosvećena, kao što je sada.

Ne treba napraviti istu grešku kao 5. oktobra.

Back