Young
Primećen član
- Poruka
- 848
...како "Блиц" јавља...![]()
ja sam rekao ovde vise puta da ne citam blic vec da imam informacije iz vrha moje stranke,a i pogledaj malo situaciju oko sebe nemoj da zivis u snovima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...како "Блиц" јавља...![]()
ja sam rekao ovde vise puta da ne citam blic vec da imam informacije iz vrha moje stranke,a i pogledaj malo situaciju oko sebe nemoj da zivis u snovima
Da se selo pita - Narodna seljačka stranka - Marijan Rističević?
Pa pitam te koja je to stranka koju misteriozno pominjes, i da li je u pitanju narodna seljacka stranka.
Reci slobodno, nema smisla da se zeniras.
Dmokratska Stranka -Boris Tadic,rekao sam to sto puta do sada,kakva te seljacka stranka spopala?
Kome si rekao sto puta? Meni ne.
Pricaj dalje, sta se cuje iz vrhova vlasti? Ocel' biti rata?
Zato si ti duhovit, sa tajnim izvorima informacija.
Kad bi znao koliko sam se takvih kao ti naslusao, sve neki ciji je stric lezao na VMA sa sestrom jednog VISOKOG VOJNOG LICA, i to lice sestri reklo da...
Seljacka posla.
mozes ti da ne verujes,tvoja stvar,iskreno bas me briga,ja pricam ovde od 12 maja da ce biti vlada ZES,SPS-PUSP,Manjine,posto imam informcije iz predsednistva i savrseno sam spokojan,uostalom uverices se i sam u to uskoro kada bude formirana vlada koalicija koje sam naveo!
Znači, nema veze ko je glasao za koga, biće kako babo kaže? Ili šta bi to trebalo da znači?![]()
mozes ti da ne verujes,tvoja stvar,iskreno bas me briga,ja pricam ovde od 12 maja da ce biti vlada ZES,SPS-PUSP,Manjine,posto imam informcije iz predsednistva i savrseno sam spokojan,uostalom uverices se i sam u to uskoro kada bude formirana vlada koalicija koje sam naveo!
Ko god formirao vladu, da li mislite da ce nam biti mozda bolje. Nema nista od toga. Samo njima da bude dobro. Kakav god da bude odnos snaga svima njima ce biti mnogo dobro. Ljudi pa oni nas vozaju skoro vec 20 godina, samo se rotiraju iz fotelje u fotelju. Nemojmo da trosimo energiju i reci na njih. Ovo ovde opet pocinje da smrdi na 90-te.
Dokle sve bude funkcionisalo po kumosvko-familijarno-prijateljsko-svalersko-dodjem_ti principu od nekog boljitka nema nista.
Da li vidite kakvi indijanci investiraju ovde, prolaze samo oni koji ove nase neobrazovano-nevaspitane-primitivne ne mogu da ugroze...........
Pa lepo pricas, pricam i ja samo me niko ne slusa. Dogovorili se ljudi jos odavno, sve je jasno![]()