Da li će Srbija ponovo na ... , i šta ako ?!

Da li će izbori biti ponovljeni?

• Da biće novih izbora

glasova: 6 24,0%
  • Ne neće biti novih izbora

glasova: 19 76,0%

• Ukupno glasova
    25
  • Anketa je zatvorena .
kada je doslo vreme da se dm palma pita za sastav vlade i odredjuje stav drzave o najvaznijem pitanju ssp, a sam nema ni upola potrebnog cenzusa za ulazak u skupstinu, valjda je u redu da se ponovo odrze izbori, a valjda je i zadnji (treci) put da koferce zaj.be svoje (dosad verne) glasace i da lavira sa svojim krvnicima ( dve srbije).

Не верујем да ће бити нових избора,зато што то нећ хтети СПС.Ја мислим да СПС-у сада није у интересу да буду избори,јер они сигурно не би прешли цензус.Ко би од њихових бирача сада гласао за њих када су постали свесни да се Дачићу не може веровати?Нико од њих није дао глас социјалистима да би формирао власт са архи-непријатељима.

Свесни су тога социјалисти и зато ће се они сигурно одлучити за формирање Владе.С ким,је друго питање.

Moj izvor iz SPS-a kaže da je trenutno stanje nepromenjeno 50:50%.i da je lično na Dačiću da odluči.Čak je rekao Dačiću da ako ide sa DS-om da je to političko samoubistvo.
To je ono što zagovaraju i DS i LDP i Čanak.
Ja smatram da je Dačić iskusan političar i da će da donese ispravnu odluku,jer nije samoubica.

Zato si ti duhovit, sa tajnim izvorima informacija.

Kad bi znao koliko sam se takvih kao ti naslusao, sve neki ciji je stric lezao na VMA sa sestrom jednog VISOKOG VOJNOG LICA, i to lice sestri reklo da...

Seljacka posla.

ja uopste nisam duhovit,vec imam informacije iz vrha stranke tacnije iz predsednistva posto odlicno znam ljude koji su clanovi predsednistva stranke,a seljacka su tvoja posla jer pokusavas da ispadnes neka sveznalica ovde a daleko si od toga!!!

mozes ti da ne verujes,tvoja stvar,iskreno bas me briga,ja pricam ovde od 12 maja da ce biti vlada ZES,SPS-PUSP,Manjine,posto imam informcije iz predsednistva i savrseno sam spokojan,uostalom uverices se i sam u to uskoro kada bude formirana vlada koalicija koje sam naveo!

Znači, nema veze ko je glasao za koga, biće kako babo kaže? Ili šta bi to trebalo da znači?:?:

Znači, nema veze ko je glasao za koga, biće kako babo kaže? Ili šta bi to trebalo da znači?:?:

naravno da ima veze ko je za koga glasao.To treba da znaci da je odmah posle izbora u vrhu stranke bilo poznato da Dacic hoce sa nama u koaliciju i da ovako samo zeli da otkaci Kostunicu i Tomu kako bi imao alibi kod svojih biraca koji su vise naklonjeni koaliciji sa njima!

mozes ti da ne verujes,tvoja stvar,iskreno bas me briga,ja pricam ovde od 12 maja da ce biti vlada ZES,SPS-PUSP,Manjine,posto imam informcije iz predsednistva i savrseno sam spokojan,uostalom uverices se i sam u to uskoro kada bude formirana vlada koalicija koje sam naveo!

Pa lepo pricas, pricam i ja samo me niko ne slusa. Dogovorili se ljudi jos odavno, sve je jasno :mrgreen:

Ko god formirao vladu, da li mislite da ce nam biti mozda bolje. Nema nista od toga. Samo njima da bude dobro. Kakav god da bude odnos snaga svima njima ce biti mnogo dobro. Ljudi pa oni nas vozaju skoro vec 20 godina, samo se rotiraju iz fotelje u fotelju. Nemojmo da trosimo energiju i reci na njih. Ovo ovde opet pocinje da smrdi na 90-te.
Dokle sve bude funkcionisalo po kumosvko-familijarno-prijateljsko-svalersko-dodjem_ti principu od nekog boljitka nema nista.
Da li vidite kakvi indijanci investiraju ovde, prolaze samo oni koji ove nase neobrazovano-nevaspitane-primitivne ne mogu da ugroze...........

Ko god formirao vladu, da li mislite da ce nam biti mozda bolje. Nema nista od toga. Samo njima da bude dobro. Kakav god da bude odnos snaga svima njima ce biti mnogo dobro. Ljudi pa oni nas vozaju skoro vec 20 godina, samo se rotiraju iz fotelje u fotelju. Nemojmo da trosimo energiju i reci na njih. Ovo ovde opet pocinje da smrdi na 90-te.
Dokle sve bude funkcionisalo po kumosvko-familijarno-prijateljsko-svalersko-dodjem_ti principu od nekog boljitka nema nista.
Da li vidite kakvi indijanci investiraju ovde, prolaze samo oni koji ove nase neobrazovano-nevaspitane-primitivne ne mogu da ugroze...........

Upravo tako svi su oni isti:!:

Ovo je i nastavak devedesetih, tada smo imali Jezdu i Dafinu sada imamo strane banke koje nas ubise sa kamatama, i zivimo potpuno isto kao i 90 od plate do plate:!:

Back