Ako pljuješ studentske proteste onda jesi, jbgPa forumski kućni savet je odlučio da sam sns. Ko sam ja da negiram?

Možda nisi član ali podržavaš njihov narativ što mu dođe na isto
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako pljuješ studentske proteste onda jesi, jbgPa forumski kućni savet je odlučio da sam sns. Ko sam ja da negiram?
"Pljujem" redom. I to mi je ok, ne volim da se grupišem.Ako pljuješ studentske proteste onda jesi, jbg
Da li je profesore isto tako bio ophrvao intelektualno-elitistički elitizam kad jesu se studenti pobunili kad su Tadićevi partneri ladno formalno priznali tzv. “Kosovo”, pa je DOS, kao vlast sa ne baš najstabilnijom većinom poslao policiju da prebija sve pred sobom?Miloje Pavlović, profesor i direktor Muške gimnazije u Kragujevcu odbio je ponudu Nemaca da mu spase život i sa rečima "Pucajte, ja i dalje držim čas" stao je u stroj sa đacima i zajedno s njima pogubljen.
Danas, kad ulog ni blizu nije glava, čak ni gladan stomak, ma ni letovanje, ni auto... ni ništa, profesori su pustili da režimski žandari tuku njihove studente i napravili se blesavi.
Ne samo što su se napravili blesave Toše, nego, da bi opravdali svoj kukavičluk i oportunizam, optužuju studente kako blokadama vode u propast univerzitet i drže svoje čestite kolege "koji hoće da uče i diplomiraju" kao taoce.
Ovi nije samo moj stav - i Nemanja Šarović, kao da je čitao šta sam pisala na forumu, misli isto, pa je u emisiji Bez Pardona na KTV- u prozvao univerzitetske profesore što nisu stali ispred studenata i što tim povodom nisu preuzeli protest, nego očekuju od njih da ne svojim leđima sve iznesu.
Da li ih je toliko ophrvao intelektualno elitistički oportunizam, pa misle da se stvari u ovoj zemlji njih ne tiču, da su izvan i iznad toga. Da sede u profesorskim foteljama, eventualno ih potapšu po remenima, a njihovi studenti sa ostalom rajom iz srednje i niže klase da se bore za oslobođenje zemlje.
Stvarno?Ako pljuješ studentske proteste onda jesi, jbg
Nego koliko je ovo licemerna, navijačka, dodvorička, jednom rečju primitivna sredina, kad ljudi nisu u stanju da polemišu o određenoj društvenoj pojavi, da ne mogu da podnesu kritiku jer eventualno pronalaze sebe ili nekog svog.
Napisano važi i za ovo. Da li se neki pronalaze? Ili je ipak jedino bitno kako o nečemu izveštavaju N1, Nova S i šta o nečemu kaže Zoran Kesić?kad ljudi nisu u stanju da polemišu o određenoj društvenoj pojavi, da ne mogu da podnesu kritiku jer eventualno pronalaze sebe ili nekog svog.
što"Pljujem" redom. I to mi je ok, ne volim da se grupišem.![]()
U ovakvim vremenima na nekog ko ne želi da se grupiše pada sjena sumnje je simpatizer/ radi za onog ko je na silaznoj putanji, to si nadam se zamjetioNo need for that bro.
Pa ne možeš da pljuješ redom bez argumenta. Mislim možeš , ali ono...malo je glupo."Pljujem" redom. I to mi je ok, ne volim da se grupišem.![]()
Imam malo godinica i malo više iskustva sa "borimo se za bolje sutra".Pa ne možeš da pljuješ redom bez argumenta. Mislim možeš , ali ono...malo je glupo.
Nszivsti ove proteste obojenom revolucijom npr. nije argument.
Ja sam objasnila zašto kritikujem postupke profesora prema studentima, nisam nabacila da su ovakvi i onakvi tek tako
Pa i nije prava obojena revolucija, samo u pokušaju: kad je stvar pokrenuta ljudi nisu mogli da pretpostave da Bajdenovi idu s vlasti.Pa ne možeš da pljuješ redom bez argumenta. Mislim možeš , ali ono...malo je glupo.
Nszivsti ove proteste obojenom revolucijom npr. nije argument.
Ja sam objasnila zašto kritikujem postupke profesora prema studentima, nisam nabacila da su ovakvi i onakvi tek tako
Ona to zna, ali bitno je verovati: bolja budućnost neće doći ukoliko ne veruješ u nju. Mora i da se žmuri.Imam malo godinica i malo više iskustva sa "borimo se za bolje sutra".
Onda ništa.Ona to zna, ali bitno je verovati: bolja budućnost neće doći ukoliko ne veruješ u nju. Mora i da se žmuri.
Studenti u blokadi su jedino oko čega sam se ikada grupisala. Ne zato što su oni neke "svete krave" , to su ljudi koji će se u budućnosti pokazati ovakvim i onakvim.U ovakvim vremenima na nekog ko ne želi da se grupiše pada sjena sumnje je simpatizer/ radi za onog ko je na silaznoj putanji, to si nadam se zamjetio
A ti znaš da li ja samo vodim polemike pošto kapiram da aludiraš na mene.Mislim da se jedini nisu obrukali. Ostali koji vode samo polemike na netu - jesu.
Loše kapiraš.A ti znaš da li ja samo vodim polemike pošto kapiram da aludiraš na mene.
Ne rszglašavamo svi ko smo i šta radimo u privatnom životu. Za neke je forum baš ono što treba da bude - forum.
Samo dobronamerno obaveštavam Pachoa i postavljam mu retoričko pitanje, nisam mnogo čitao prethodnu konverzaciju. To je tako, neko ko je neutralan u levičarskoj sredini, najverovantije je desničar koji pokušava da izbegne osudu okoline i obratno. Moguće da je Pacho neutralan, ali velika je verovatnoća da podržavaStudenti u blokadi su jedino oko čega sam se ikada grupisala. Ne zato što su oni neke "svete krave" , to su ljudi koji će se u budućnosti pokazati ovakvim i onakvim.
Ali oni su sad, kao grupa, jedina svetla tačka i jedina snaga, sveža, autentična, narodna protiv ovih poremećenih mafijaša.
I zato ih branim iz sveg srca i podržavam do poslednjeg studenta koji ostane u blokadi.
To nije argument. I da imaš sto godina ne bi proživeo sve.Imam malo godinica i malo više iskustva sa "borimo se za bolje sutra".
Shvatam, samo sam iskoristila kao šlagvort.Samo dobronamerno obaveštavam Pachoa i postavljam mu retoričko pitanje, nisam mnogo čitao prethodnu konverzaciju. To je tako, neko ko je neutralan u levičarskoj sredini, najverovantije je desničar koji pokušava da izbegne osudu okoline i obratno. Moguće da je Pacho neutralan, ali velika je verovatnoća da podržava![]()
Kakve to veze ima sa režimom Aleksandra Vučića, koji svakodnevno radi na tome da na Kosovu bude što manje Srba?Da li je profesore isto tako bio ophrvao intelektualno-elitistički elitizam kad jesu se studenti pobunili kad su Tadićevi partneri ladno formalno priznali tzv. “Kosovo”, pa je DOS, kao vlast sa ne baš najstabilnijom većinom poslao policiju da prebija sve pred sobom?
Da li si isto ovako pisala kad su tadašnji režimski mediji započeli sa najotrovnijom satanizacijom studenata kao “fašista” i širili najprimitivniju propagandu “Kosovo za patike”? Sve to u uslovima totalne medijske okupacije. Zašto nisi?
Što se tiče Turaka, komunisti i globalisti u pokušaju su im ipak bili nekako ideološki bliži nego ovi sadašnji oportunosti. I Turke i pomenute zanimale promene svesti, promene paradigmi i ostalo. Ove samo zanima kasa, nekako više liče na soft verziju Kralja Milana Obrenovića.To nije argument. I da imaš sto godina ne bi proživeo sve.
U nekim istorijskim trenucima se dese stvari koje su totalno drugačije od ičeg ranije.
Npr. Srbi su podizali bune koje su Turci uvek ugušili. Dok u jednom trenutku nisu uspeli
Zamisli da su Karađorđe, Miloš, knez Milan poslušali dede koji su tako govorili- ma nema ništa od toga, imam malo više godina i iskustva![]()
Čim se malčice smanji broj učesnika protesta broj anarhističkih zastava automatski postane približan broju srpskih, to mnogima promakne.Kakve to veze ima sa režimom Aleksandra Vučića, koji svakodnevno radi na tome da na Kosovu bude što manje Srba?
Anarhističke zastave gledam na svakom protestu ikada, ali i dalje ne povezujem tvoje postove sa uvodnim pitanjem, već samo vidim nabacane slike iz prošlosti.Čim se malčice smanji broj učesnika protesta broj anarhističkih zastava automatski postane približan broju srpskih, to mnogima promakne.