Da li će početi Treći sveCki rat ?

Da li će izbiti Treći sveCki rat ?

• Hoće

• Neće

• I to me zabole ćoše od kompjuterskog stola :)

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
el baradej odbio zahtev sad
Politika - Pre sat i 6 minuta

BEČ - Generalni direktor Međunarodne agencije za atomsku energiju (IAEA) Mohamed el Baradej odbio je zahtev Sjedinjenih Američkih Država za brzim podnošenjem izveštaja o mogućim planovima Sirije za izradu atomske bome.

"Podnećemo odgovarajući izveštaj kada budemo imali dovoljno podataka", rekao je generalni direktor el Baradei po završetku jesenjeg zasedanja Saveta guvernera IAEA u bečkom sedištu Ujedinjenih nacija.

El Baradei, egipatski diplomata, kazao je da IAEA neće dozvoliti da na njen rad utiču političke namere.

El Barade koji je sa IAEA podelio 2005. Nobelovu nagradu za mir, negirao je kritike da vlada Sirije sprečava, odnosno odlaže istrage po optuzbama koje su izneli Izraele i SAD da je su vlasti u Damasku uz pomoć Severne Koreje radile na izgradnji nuklearnog reaktora.

Izraelsko vojno vazduhoplovstvo je u septembru 2007. razorilo nedovršeni objekat u Al-Kibaru.

El Baradej je u izveštaju podnetom Savetu guvernera IAEA, na početku zasedanja u ponedeljak, kazao da inspektori ove organizacije nisu do sada pronašli nikakvu radioaktivnost na prostoru oko razorenog sirijskog postrojenja.

Ovaj zvaničnik je dodao da je istraga usporena jer je ubijeno lice koje je posredovalo između Sirije i IAEA.

Šef IAEA je kritikovao indirektno SAD i Izrael zbog predaje fotografija navodnog reaktora u Al-Kibaru tek posle njegovog razaranja.

Tako je pocelo u Iraku.......

Dakle, vidimo šta se dešava oko Rusije, Gruzije, Venecuele, Irana, Sirije i još nekih zemalja. Tenzije izmedju SAD i Rusije su sve veće i veće, priča se o sankcijama Rusiji i zavrtanju slavina za gas i naftu od strane Rusije, novi hladni rat samo što nije počeo, barem se tako čini a posle njega će možda uslediti i Treći sveCki rat !

Ja mislim da ipak neće ali hajde da vidimo šta vi mislite. Dakle, da li mislite da će uskoro početi Treći sveCki rat ? :)

Treci svjetski ?????? Rano je jos za to sumnjam da cemo ga dozivjeti , ali bice i toga . To bi moglo do krene kad bi se pocela tresti EU . A ovako sumnjam .

molim lepo:arrow:
imate vremena do sledećeg meseca da pročitate sve njegove pripovetke:!:...i kad dođem u Bg da mi najbolju preporučite da kupim, važi?:!::?::idea:

nebude li me već nakon 5 strane zasmejala toliko da ću da se upisham u gaće:idea::arrow:...vratit ću pripovetku:!: i tražiti reklamaciju:mrgreen:
e da:!: i naravno:arrow: "ratnu" odštetu na razočarenje u šekijevu interpretacijsku neMoć:hahaha::hahaha::hahaha::mrgreen:

Valjalo bi ti da procitas koju pa da se edukujes , ovako malom nema ti spasa . Ako te slucajno bude zasmijala a ti posjeti psihijatra jer s tobom nesto nije u redu .

Dakle, vidimo šta se dešava oko Rusije, Gruzije, Venecuele, Irana, Sirije i još nekih zemalja. Tenzije izmedju SAD i Rusije su sve veće i veće, priča se o sankcijama Rusiji i zavrtanju slavina za gas i naftu od strane Rusije, novi hladni rat samo što nije počeo, barem se tako čini a posle njega će možda uslediti i Treći sveCki rat !

Ja mislim da ipak neće ali hajde da vidimo šta vi mislite. Dakle, da li mislite da će uskoro početi Treći sveCki rat ? :)

Ovo postaje dosadno.

Ако замислиш земљину куглу као један велики балон у који сви живи дувају а нарочито они што су научии на лепак - разумећеш да у једном тренутку тај балон мора да пукне - да ли због пренасељености и немогућности да такав свет опстане (о чему се увелико јавно пише у западној штампи) што значи да неке народе треба побити - да ли због тога што смо и самом Творцу Богу Оцу дојадили и решио је да на нас спусти свој бес, тек по мом схватању 3.свеЦки рат има свој УВОД још 1999.године почетком бомбардовања Србије - то је било само ПРЕСТРОЈАВАЊЕ да се процени ко је где и колико којих има.

Тај ТРЕЋИ неће бити онаквих размера да уништи све живо - него онако... да сведе број људи на Планети на прихватљив број оних које би могли јевро-банкари да и даље шишају и живе као паразити у благостању...

Dragi KOLEGA IVANE, prognoze su različite, a odgovora nema. ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back