Да ли ће пасти Влада Србије због наводног прислушкивања?

bagzzi

Poznat
Poruka
8.618
http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/1/Политика/1206226/Вучић+шокиран+лажима.html

Вучић шокиран лажима

Александар Вучић "шокиран је лажима" које поједини представници МУП-а и Владе Србије пласирају у појединим медијима поводом прислушкивања највиших државних функционера, саопштено из његовог кабинета.

Кабинет првог потпредседника Владе саопштава да је Александар Вучић "шокиран лажима" које чланови Владе Републике Србије пласирају у појединим медијима поводом прислушкивања највиших државних функционера.

Мени ово личи на варнице са Дачићем и СПС'-ом... Шта мислите ако падне влада да ли ће Вучић правити коалицију са ДС и Ђиласом да би завршио посао око Косова? Видимо време пролази а Дачић не спроводи договоре из Брисела,без тога нема "условне кндидатуре" за Еу коју прижељкује Вучић... Влада се изгледа ломи на питању Косова, Дачић неће да испадне издајник,а да Вучић приграби "славу" због "кандидатуре"....

Zbog toga ili neceg drugog, nije ni bitno. Ionako svaki dan sevaju varnice izmedju njih. Jedino ne mislim da je razlog KiM vec to sto naprednjaci (citaj: Vucic) nisu zadovoljni podelom plena.

У праву си није Косово једини разлог.... По мени све се то на крају своди на поделу плена,Косово је врућ кромпир који не доноси поене,можда Дачић тражи нешто као против услугу за прљав посао са Тачијем.... Не мислим да је тим политикантима нешто посебно стало до Косова,али већ кад не могу да га искористе да подигну рејтинг,гледају како да им то не уништи имиџ наводних патриота европејаца.

и да падне склепаће још гору и похлепнију....

У то нико ни не сумња... зинуло им дооопе..... Да кажеш малди су хоће да једу,хоће да хебу,па ајде.... а они матори коњи сваки од њих већ 50 лета набио у асс од тога 20 су на грбачи народа и још се нису наждрали и нахебали....

У праву си није Косово једини разлог.... По мени све се то на крају своди на поделу плена,Косово је врућ кромпир који не доноси поене,можда Дачић тражи нешто као против услугу за прљав посао са Тачијем.... Не мислим да је тим политикантима нешто посебно стало до Косова,али већ кад не могу да га искористе да подигну рејтинг,гледају како да им то не уништи имиџ наводних патриота европејаца.

Косово је завршена прича, реалност је јасна... Влада се и не бави више тиме, сем декларативно...

Нико више неће да се бави Коначним решењем :lol:

Овде неко покушава да посвађа Вучића и Дачића. Надам се да неће успети.

Са вером у Бога, слобода или смрт-ЧЕТНИЦИ !

Policija ( Daciceva ) bila je "pocepana" i za vreme njegovog ministrovanja, ali je to sve gurano pod tepih, a sada je pukla tikva.

I kakvi bre cetnici, kakvi bakraci?

Најгора ствар која је могла да нам се деси власт се бави сама собом уместо сређивањем друштвене и економске ситуације у земљи.
Сујета и неповерење код коалиционих партнера долази до изражаја што само указује да немају потребан квалитет за функцију на којој се налазе.
Последице овог медијског препуцавања сви ми сносимо и ко зна колико ће да трају, препуцавње можда јесте забавно њима али народу који најтеже живи од свих народа у Европи сигурно није.
Изгледа да ова власт као и претходна држе исти курс немешања у свој посао.

Pasce ova vlada, pa ce bez izbora da naprave DS-SNS vladu.

ulazak sns u vladu s ds bilo bi samoubistvo sns, jer bi to bila uvreda inteligencije svih dobronamernih ljudi. ds pada, trenutno je ispod 15% i i dalje se osipa, svi treba da izbegavaju svaku vezu s ds jer ce ih ds povuci sa sobom na dno, mozhe cheda i slichni shto su ionako vec dno, ozbiljne stranke ne.

ulazak sns u vladu s ds bilo bi samoubistvo sns, jer bi to bila uvreda inteligencije svih dobronamernih ljudi. ds pada, trenutno je ispod 15% i i dalje se osipa, svi treba da izbegavaju svaku vezu s ds jer ce ih ds povuci sa sobom na dno, mozhe cheda i slichni shto su ionako vec dno, ozbiljne stranke ne.

Nadam se da će pasti vlada id a će SPS i Dinkić otpasti. Novi izbori, pad SPS ispod cenzusa i formiranje vlade sa DSS.

Dal je moguce da je vama logika da ce neko da ubaci ovako raspali DS ponovo u vlast?!

To je kao da je neko hteo da vrati Kostunicu 2008. DS je treca po jacini partija u zemlji. Sa tendencijom pada. Njih niko ne zeli.

Па чим су трећи, значи да их добар проценат жели...

Back